Jel može netko od vlasnika E65 poslikati kako na ekranu izgledaju neke web stranice, npr. net.hr ili jutarnji.hr
Razmišljam o kupnji ovog modela pa zanima kako izgleda web preko wlana na njemu. Ima li to uopće smisla tj. jel se vidi išta? Jel moguće surfati a da je ekran vodoravno okrenut?
pozdrav dobri ljudi,imam mogucnost kupit e65 po nekoj nizoj cjeni,al lik veli da se guli boja...ono,od nosenja u zepu i tak to(mob je 'star 3 mjeseca'),pa mene zanima kaj vi vlasnici velite na to,po njegovom je ta boja takva na e65 i kakti ih se dosta guli...
fala ma odovorima
(ispricavam se ak je post na krivom mjestu)
Je,istina je...i moj se malo malo počeo guliti dolje gdje su priključci za punjač i kabel...
moj je kupljen 6.4. ili 4.6. nisam siguran,hehehe
Nije mi jasno kak kazete da se ekran ne moze rotirati, tj pogled, pa to bi trebalo biti moguce na svim novijim symbianima?!
Al ak i ne to rjesava novija verzija opere mini...
Na nekima je to softverski onemoguceno.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
nije lakiran, a morao bi vidjeti mobitel... ne znam kak bi to nazvao, to je kao neka deblja boja, tipa pola milimetra... time ti je presvučen cijeli mobitel osim poklopca za kameru...
khmkhm, hvala na trudu
Ali mislio sam još koju sliku ako negdje ima, npr kad je neka tema otvorena kako tekst izgleda i to.
Jel skrolanje ide brzo ili stisneš pa čekaš 3 dana?
Kupio jučer i ja E65.
Bogme se da fino surfat, puno bolje nego sam očekivao! Sve je dovoljno brzo, tekst prilagođava širini ekrana, na mrežu se spojio odmah bez ikakvih problema.
Za sada sve 5.
Btw, jedino su mogli neku karticu dati uz njega
molim nekog ako mi moze dati upute gdje da nabavim ili skinem sa neta upute za koristenje nokie e65? hitno!
Događa li vam se ovo s E65?
http://farm2.static.flickr.com/1432/...c23b6537_m.jpg
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Može li mi neki korisnik kazati u kratkim crtama najveće mane E65?
Planiram je kupiti, vidim da skoro nitko nema E70 ili E61i pa se odlučih za ovo.
Meni osobno slide smeta na mobitelima, ali ajde, recimo da bih mogao preko toga prijeći.
Kako stoji s flat kabelom, kvari li se često? Ostali kvarovi-čitao sam nešto o gubitku kontakta za svjetlo tipkovnice... Guli se boja...
U Mobisu!
Imam ovaj mobitel sad vec 2 mjeseca, stvarno je perfektno odradena vecina opcija no ima nekih nedostataka na njemu ipak. Meni se maska zgulila samo od vibracije gore kod kamere, ostalo je sve kao i prvi dan, nijedne ogrebotine ni od stola niti od hlaca koje inace nastaju kada se vadi. Ponekad me zna zajebavati kada ima premalo memorije, pa neke stvari traju dulje, no i to cu rijesiti lako nabavom memorijske kartice. Ostalo sve pohvale, vjerujem najbolji mobitel za te novce trenutno na trzistu. A govori covjek koji je imao SE, Siemens, Motorolu, Samsunga, i to vise komada, a ovo mi je najboljo mobitel dosada.
nije me bilo malo dulje na netu pa nisam mogao prije odgovoriti...
@moby - mislim da je ovo malo ekstreman slučaj i ne znam što bi morao napraviti da mob izgleda ovako. moja nakon 6 mjeseci ima znakova takovog guljenja na vrhu i na dnu kod konektora...
sa slide-om sam prezadovoljan, isti je kao i prvog dana, nije savršen, ali radi odlično.
NAPOKON GA IMAM!!!!
evo prvi dojmovi...
pocetno ispraznio bateriju za pola sata...napunio i dalje derem...nadam se da ce do sutra navecer izdrzati
tek se upoznavam,pokusat cu doma na wireless spojiti pa cemo vidjeti...
Evo, mene je mob oduševio. Ima ono "nešto".
Još mi problem ostaje kako skinuti s neta aplikacije za uređivanje Office i Power point dokumenata. To je bilo default u E70, ne kužim zašto su okljaštrili E65 pošto se radi isto o poslovnjaku.
Ako netko zna rješenje, molim lijepo!
U Mobisu!
ja sam ti skinuo to s dotsisa... al ima još takvih stranica pa probaj tamo to naći...
trenutno sam u bjelovaru a komp mi je u zagrebu, pa ako ništa ne rješiš do ponedjeljka, pošalji mi PM pa ću ti poslati app
evo da iznesem neke svoje dojmove...
kamera,nije mi toliko bitna,2 mp cisto u redu,
ico je bio toliko dobar i stavio na rapidshare neke aplikacije,vecinu ih instaliral i zadovoljan sam funkcionalnoscu mobitela...s obzirom da mi to prvi symbian,odusevljen sam...
dovoljno jak loudspeaker...stvarno dobar ekran,ugodna tipkovnica,tipke se uopce ne cujeju...brzo sam se priviknul i udomil
malo me smeta,stavio sam temu,pa mi to usporilo malo mob
istina tema ima preko 1mb,osim pozadine ima i promijenjene ikone i stuff...al priviknes se...
razocaral sam se u radu s nokia pc suitom,preko kabla spojio mob s kompom,i htio unositi brojeve preko kompa,brze i jednostavnije bi bilo...
a kad ono,pc suite mi nekad jednostavno prebrisal jedan broj s drugim,nisam uspjel skuziti zasto,pa sam odustal od te metode![]()
baterija jos nije uspjela izdrzati 2 dana,no s obzirom da stalno prckam po njemu,dosta koristim wireless,nije ni cudno...
naravno,bez 2gb kartice nikamo.....
neznam sto bi jos dodal...
kog zanima nek pita...
![]()
Ljudi, kakav vam je slide nakon duljega perioda korištenja?
Ja sam primjetio da mi se nakon skoro 3 tjedna počeo malkice drmati. Nekih pola milimetra, ali osjeti se kad je mob uz lice.
Kad je zaklopljen, zanimljivo, nije kao na N95 da "diše" kad ga pritisneš (kad je zatvoren), ali ga je moguće malo podignuti.
Evo, jučer sam doznao da imam PRVU verziju softvera u mobu (upgrade još ne vrijedi preko neta, a u Mobis ga ne želim slati), ali mob radi kao Švicarac! Još niti jednom se nije izgasio ili resetirao sam od sebe.
U Mobisu!
evo baš kad pitaš, mene u zadnjih par dana baš zeza...
spor je, bloksa se, nemam pojma što mu je... tj. imam, vjerojatno ga muči memorija, ondosno nedostatak iste...
@ico, gle, slide ti nikada ne bude čvrst kao candybar... uvijek će tu biti nekih pomaka... ako ne očekuješ čuda, slide je super
E-serija je inače dosta spora. Pogledaj samo koliko treba E65 kad uđeš u Instalater programa.
Meni otvara 10-15 sec. Slično je bilo na mojoj ex E70.
Znači, ovo sa slideom je kao "normalno"? Nije baš da mi smeta, ali katkada je neugodno.
U Mobisu!
Jel netko ima informacija dali postoji za E 65 futrola ali ne ona na remenu nego one klasične koje se nikad ne skidaju, znači da je mob stalno pri korištenju u futroli?
Bookmarks