Pa evo zivim blizu Osijeka i znam da ima pun klinac budala koji su se ko zna zbog kojih utjacaja umislili da su "gangsteri"... Pa onda takve budale dodju na promenadu, i cilj im je naci nekoga s kim ce se potuci... Bio sam jednom slucajem uvucen u tak nesto, popio palicom u glavu, puko lika shakom i onda su mi se ostali kao ispricali
... sto je poprilicno smijesno... Isto tako sam ostao bez zuba jednom prilikom kad sam isao na norijadi na WC jer je lega iz osnovne zabrijao nemam pojma sta i ja sam se nasao tamo
, al sta da radim, kad svugdje ima budala... Sad odmah tuci se s nekim, a vidis da je na 12435 stvari, ma ajd bok... presutiti i bar znas da ti je savjest cista...
A ak ces gledati bas di ja zivim... Smatram da ljudi nisu normalni... Mjesto mi je super lijepo i nikad ne bi otisao odavdje, da su ljudi malko normalniji... Dobar sam sa 90% ljudi, al nisu ni oni bas cisti (a vjerojatno nisam ni ja), pa ono... prilagodjavamo se... Jer ak netko napravi nesto meni ili nekome s kim sam dobar, svi znaju da cu se zaletiti bez pitanja... To se dogadjalo i kad sam bio klinac... sad mi je to smijesno, al ni sad ne bi postupio drugacije...
Jednostavno drzim se one... ...nediram tvoje, nediraj moje... i dok to radi, svi sretni...

Odgovori uz citat
... Pa onda takve budale dodju na promenadu, i cilj im je naci nekoga s kim ce se potuci... Bio sam jednom slucajem uvucen u tak nesto, popio palicom u glavu, puko lika shakom i onda su mi se ostali kao ispricali 

Eh, ti novi klinci..
? i još kao da to nije dovoljno, dalmatinac sam i navijam za hajduk

Kažeš da ne bi nikad živio na selu - vjerujem da bi ti i u puli onda bilo dosadno..

Bookmarks