Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 5 1 2 3 4 5 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 112
    Super-forumaš
    Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    Iphone 4 16GB, E72
    Operater
    [t]-mobile
    Bodovi
    13.359
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.359, Nivo: 27
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Koliko ste sigurni tamo gdje živite?

Dakle, stvar je vrlo jednostavno, znam da vjerovatno netko od vas zivi u zgradama po nekim kvratovima i tako..

Kako ste se navikli na taj život?
    Da li bi mjenjali za život u nekoj kući?selu?ili slično?ili stanu?

Obično, ja kad dođem do zg imam određenu mesigurnost(ne zato jer mrzim zg, baš naprotiv), jer u principu nikad neznas tko ti od kud može izletiti i nešto napraviti..

Sad to je moje mišljenje, osobe koja ne živi tamo, vjerujem da je stvar totalno drugačija, pa me zanima!

p.s - ne mislim na onu foru, me and my crew ćemo vas sve pobiti, hehe, sad sam skužio, malo je naslov, sje. ali ono
    T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    E900
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    40
    Bodovi
    11.178
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.178, Nivo: 25
    Bodovi: 11.178, Nivo: 25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pa evo zivim blizu Osijeka i znam da ima pun klinac budala koji su se ko zna zbog kojih utjacaja umislili da su "gangsteri" ... Pa onda takve budale dodju na promenadu, i cilj im je naci nekoga s kim ce se potuci... Bio sam jednom slucajem uvucen u tak nesto, popio palicom u glavu, puko lika shakom i onda su mi se ostali kao ispricali ... sto je poprilicno smijesno... Isto tako sam ostao bez zuba jednom prilikom kad sam isao na norijadi na WC jer je lega iz osnovne zabrijao nemam pojma sta i ja sam se nasao tamo , al sta da radim, kad svugdje ima budala... Sad odmah tuci se s nekim, a vidis da je na 12435 stvari, ma ajd bok... presutiti i bar znas da ti je savjest cista...

A ak ces gledati bas di ja zivim... Smatram da ljudi nisu normalni... Mjesto mi je super lijepo i nikad ne bi otisao odavdje, da su ljudi malko normalniji... Dobar sam sa 90% ljudi, al nisu ni oni bas cisti (a vjerojatno nisam ni ja ), pa ono... prilagodjavamo se... Jer ak netko napravi nesto meni ili nekome s kim sam dobar, svi znaju da cu se zaletiti bez pitanja... To se dogadjalo i kad sam bio klinac... sad mi je to smijesno, al ni sad ne bi postupio drugacije...

Jednostavno drzim se one... ...nediram tvoje, nediraj moje... i dok to radi, svi sretni...
    "...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."

Ừ cup of tea, anyone? Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    ZUK Z1
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Bodovi
    84.660
    Nivo
    70
    Bodovi: 84.660, Nivo: 70
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mene su znali par puta zaustaviti u Zagrebu i uzeti mi pare. Kao da me osjete, pa od svih ljudi napiknu se na mene. Nisam baš oduševljen Zagrebom, niti se ne osjećam presigurnim u njemu, jer ćeš muriju naći samo onda kad ti treba napisati kaznu.

Hardcore forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Sep 2004
    Bodovi
    13.279
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.279, Nivo: 27
    Bodovi: 13.279, Nivo: 27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ima par pjesackih prijelaza gdje mogu reci da se ne osijecam sigurno, ostalo je sve ok.

Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    Lumia 820, 710
    Operater
    vip & Tele2
    Godina
    37
    Bodovi
    9.904
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.904, Nivo: 23
    Bodovi: 9.904, Nivo: 23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne bih mijenjao ZG za ništa. Zaustavila me dvaput ekipica,al mi nisu uzeli ništa Inače mi je grad siguran,ne diraš ti nikog,neće nitko tebe i bok

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    ZUK Z1
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Bodovi
    84.660
    Nivo
    70
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Balkanac Pregledaj post
    ...ne diraš ti nikog,neće nitko tebe i bok
    To su notorne gluposti. Uvijek će biti kretena kojima je jednostavno u krvi da se kače (najčešće na slabije) iz čista mira ili da te opkole, pa izmuzu lovu iz tebe, dok ekipa sve kuži, ali samo prolazi ne obazirajući se previše. Jednom sam bio svjedokom linču nekolicine huligana koji su napali neka dva dečka prvo u tramvaju, pa onda i na stanici, gađajući ih kamenjem nakon što su ovi počeli bježati. U mnogim mi se stvarima Zagreb gadi. Ne treba nama Bandić, već jedna Margaret Tatcher.

zajebant Postignuća:
    SocialVeteranTagger First Class50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao frish-KI Pregledaj post
    Ne treba nama Bandić, već jedna Margaret Tatcher.
    Da, treba nam Maragret Tačer (), ali za navijače. i to ne samo za BBB, nego za sve navijače.
    Pa pogledaj kako ljudi u engleskoj gledaju tekme na stadionu i di sjede od travnjaka...
    To je super...

Inače u ZG_u se osjećam skroz sigurno...
    Al dobro si rekao, friš, uvijek ima neki individualaca (ili neka manja skupina) kojima ništa nije pravo i koji se obično okome na slabije (ili ako ih je više onda na ekipu koja je manja od njihove ekipe, po broju i snazi).
    To mi se jednom desilo nakon izlaska, bio u Sallonu.
    I kao jednom od njih ukrali mob pa hoće da ja i 2 frenda pokažemo svoje mobitele da bi dokazali do ga mi nismo ukrali. (jedan frend je spavao , a njh je bilo 5-6)
    Lagano smo ih otpili, onako kulturno, i otišli su. ali su se nakon 5 min njih 3 vratila, jer očito su htjeli mob, a kad smo im kulturno odgovorili da nemamo ništa sa tim, počeli su se derat. Nakon njihove galame, frend i ja (vidno isfrustrirani) samo se digli i nadglasali ih, na što su se ovi pokupili malo bržim hodom.
    A inače nisam imamo nikakavih drugih neugodnisti...
    Jedino što mi se ne sviđa u ZG_u je to što ima podosta prosjaka...

NO BACK ON TOPICK:
    Živim u kući, i osjećam se poprilično sigurno, jer sam promatrao cijelu izgradnju (a u nekim dijelovim sam i sudjelovao)... tako da me nije strah, i znam u čemu sam...
    I nebi mogao iz kuće preseliti u stan. Neznam, fali mi sloboda da mogu glasno slušat muziku, izać u dvorište roštiljat, ili sa malim rođacima dodavati se sa loptom, a da imam neku sigurnost da neće neki auto naletit...
    ... HTC Desire -> Sensation -> One (M7) -> Note 3 -> LG G2 -> S6 SM-G920F

stargazer Postignuća:
    VeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Odkad znam za sebe živim u Puli u stanu. Uvijek sam govorio da ne bi volio živjeti niti u jednom gradu većem od ovog. Kao klincu mi nije ništa falilo, cijeli kvart je bio naš, imali smo stariju ekipu za slučaj nevolje Danas gledam nove klince kako motaju na mjestima gdje smo se mi nekad igrali klikerima Eh, ti novi klinci..

Priznajem da je ova današnja mladež čudna i nedefinirana. Vraćam se ujutro izvana i nije mi svejedno prolaziti pored 10 napušenih budala iako mi treba samo 20m do ulaza.

Al da živim na mirnom mjestu, i ne bi baš rekao.. U zadnje vrijeme se sve više s*anja događa. Sad negdje na zimu su opljačkali benzinsku ispod mog prozora. Dvojica su čekala 'u zasjedi' na mjestu gdje mi inače provodimo vrijeme preko dana. U to vrijeme je frend dolazio po mene da idemo van i prošao je pored te dvojice sa kapuljačama (budala je pomislio da je to netko od nas iz društva i skoro se počeo zaje* s njima ). Ugl krenemo van, čuje se neki pucanj al kako je bilo vrijeme oko nove godine ignoriraš svu buku. Za 5min me zove stari, pita di sam, kaže da su upucali tipa na benzi bla bla.. Frend je kasnije svjedočio, ali kolko mi je poznato nisu ih nikad uhvatili.

Sve u svemu, osjećam se relativno sigurno

EDIT:
    i da dodam, u Zg-u nikako ne bi mogao živjeti, nema tih para (zapravo ima, ali nisu male ). Tamo bi bio magnet za probleme samo zbog naglaska
    Zadnji uredio xlr : 26-09-2007 u 10:49
    Keep calm and fastboot oem unlock.

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Bodovi: 38.840, Nivo: 48
    Bodovi: 38.840, Nivo: 48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja u Brodu i nikad nikakvih problema. Ima ekipica koje traže probleme, pa onih pijanih, ali jednostavno spustiš glavu kao svaki normalan čovjek i produžiš.

Jebi ga, netko nema sreće. Kao frish-KI, ali i to se mora proći. Život je jeben

Moderator Postignuća:
    SocialVeteranOverdrive25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    Xiaomi 14T PRO
    Operater
    A1
    Godina
    40
    Bodovi
    45.488
    Nivo
    52
    Bodovi: 45.488, Nivo: 52
    Bodovi: 45.488, Nivo: 52
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ovdje na Korculi nema takvih problema bez obzira sta se prica o drogi i narkobossevima ka sto je Cvik... Ljudi mozda jesu sami po sebi malo ludi,ali ne diraju jedni u druge bez potrebe. Moj moto je: Nemoj me, necu te...

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    HTC HD2, Nokia 6700
    Operater
    Tele2, T-Mobile
    Godina
    39
    Bodovi
    7.621
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.621, Nivo: 20
    Bodovi: 7.621, Nivo: 20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    živim u dubravi, što misliš koliko se sigurno osjećam ? i još kao da to nije dovoljno, dalmatinac sam i navijam za hajduk

Forumaš sa iskustvom Postignuća:

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    galaxy s9
    Operater
    Tele 2
    Godina
    43
    Bodovi
    18.034
    Nivo
    32
    Bodovi: 18.034, Nivo: 32
    Bodovi: 18.034, Nivo: 32
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja živim na otoku,ne zaključavamo vrata.Nemam straha....nikada nisam ni imao,niti kad sam u Osijeku živio u malo hebenijem kvartu..
    eto..dakle slavonac,na otoku...i osjećam se sigurno...a zašto nebi?pa taj bi morao biti lud da ulazi u naš stan hahaha!

a to što frish govori...ja sam jače građe i neizgledam a bome i nisam baš slabašan al znaš koji je moj problem? hahah! ja idem vanka cugat il nešto obavezno se klinci idu dokazivat nadamnom..pa se kače pa se oče tuč pa ovo pa ono...hahha! meni to smješno,ja sam mirna osoba,nisam ko moj spaljeni stari sa ptspom 8)))
    ali eto....imaš i toga...al znaš šta,kad si posran posran si.

a Zagreb? jako sam dobro uklopljen u Zagreb..nikada nisam imao problema sa domaćim original Purgerima...već sa dalmošima! zamisli..dođem u ZG i ispičkam dalmatinca koji je mene napo za neku cugu..ma mislim di vas nema bog vas hebo?! hahah!

p.s. i ja sam polu dalmoš...stoga dalmatinci bez uvrede

ali u zadnjih nekoliko godina imam jedan određeni strah..a to je zato što živim na otoku....imam strah od ljudi,povlačim se,cugam,vozim motor ali izbjegavam ljude....mislim da sam psihički prolupo na otoku....
    kad dođem u ZG treba mi tjedan dana da se priviknem...onda mi je super..i osjećam se sigurno..jedino ne volim kad me skinjare zaustavljaju kod željezničkog kolodvora..nije baš ugodno,al ono..aj staneš popričaš malo,daš pljugu....itd....a onda tutanj na tramvaj hahah!
    mama ti sestra!

Pravi forumaš
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Neka nokia
    Operater
    Tele2
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zivim u ok manjoj zgradi, imam blindirana vrata i protuprovalne prozore (kaj god to znacilo - valjda protiv spidermana). Uz to tu je i alarm povezan na sokola jer me cesto nema doma po dan-dva, a jednom susjedu je provaljeno dok su on i zena bili na poslu. Prozore sam zatekao, a vrata i alarm sam ja stavio i drago mi je jer se osjecam potpuno sigurno kad odem npr 3 dana na more.

U gradu se kad sad malo razmislim ne osjecam sigurno, ali zato ne idem nikad nikamo bez auta ili motora.
    It's better to regret a mistake made, than to regret never taking the opportunity...

Veteran3 months registered10000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    xperia Neo "Slow boy"
    Operater
    bonbon
    Bodovi
    11.227
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.227, Nivo: 25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao frish-KI Pregledaj post
    To su notorne gluposti. Uvijek će biti kretena kojima je jednostavno u krvi da se kače (najčešće na slabije) iz čista mira ili da te opkole, pa izmuzu lovu iz tebe, dok ekipa sve kuži, ali samo prolazi ne obazirajući se previše. Jednom sam bio svjedokom linču nekolicine huligana koji su napali neka dva dečka prvo u tramvaju, pa onda i na stanici, gađajući ih kamenjem nakon što su ovi počeli bježati. U mnogim mi se stvarima Zagreb gadi. Ne treba nama Bandić, već jedna Margaret Tatcher.
    di se ti kreces ?
    Zagreb je suuuper!
    nema sranja ak ih ne trazis/ne kreces se po Đubravi/Kozari boku i slicnim kriza kvartovima .

lol na autorov post , koda pricas o odlasku u Iraq.
    smjesni ste mi vi iz provincije

živim u zgradi , dobro ima tu i jedna kuca nebitno sad , al nebih iso na selo sad neko za nis . pa umres od dosade.

i da dodam, u Zg-u nikako ne bi mogao živjeti, nema tih para (zapravo ima, ali nisu male ). Tamo bi bio magnet za probleme samo zbog naglaska
    !??!
    totalno krivo. meni je istarski bas kul (ak tak pricas)
    a uostalom ak toleriramo tolke bosance(prisilno, al opet) ti bi bio najmanji problem.
    U gradu se kad sad malo razmislim ne osjecam sigurno, ali zato ne idem nikad nikamo bez auta ili motora.
    a od ceg pak ti imas strah , home boy? dobro ja se isto ne vozim u tram/bus , to odmah isklucujemo . di ce te ko napast?
    ljudi iz jednog slucaja zaklojucuju sad tu naprečec.

tak da mi ovakvo misljenje
    Obično, ja kad dođem do zg imam određenu mesigurnost(ne zato jer mrzim zg, baš naprotiv), jer u principu nikad neznas tko ti od kud može izletiti i nešto napraviti.

nkak nije jasno.ko ce ti izletit , pa nismo u ratnoj zoni ??

ja pogotovo se osjecam sigurno u svom kvartu , nikad tu nisam imao problema (logicno mislim , otprilike se znamo svi)
    Zadnji uredio stamp1 : 26-09-2007 u 12:22
    Potrubi ak ti se sviđa moj avatar

Super-forumaš
    Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    Iphone 4 16GB, E72
    Operater
    [t]-mobile
    Bodovi
    13.359
    Nivo
    27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Moje mišljenje, ne se lovit toga ko pijan plota, vjerovatno je to zato jer nisam nikada živio u zg, da živim imao bih možda drugačije mišljenje..

Uostalo, imao sam par bliskih susreta, ni kriv ni dužan, zato jer sam se našao u krivo vrijeme na krivom mjestu...

Frendice je naganjala neka ekipa, pa su se morale premjestiti u neki drugi stan, doduše, zgodne jesu ali cilj ne opravdava sredstvo (ili kak se već to veli)
    Zadnji uredio therrlu : 26-09-2007 u 12:33
    T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta

Datum registracije
    Apr 2007
    Mobitel
    N 7610,HTC WIZ@RD
    Operater
    T-GNOM
    Bodovi
    6.866
    Nivo
    19
    Bodovi: 6.866, Nivo: 19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    NIKAD nebi otiso zivjet van pule imam sve sa mi treba,samo da...imas pravo xlr
    ekipa puno roka travu i mota,al jbg,ja nikad nisam imo problema sta se tice neki ekipica jer se pokusavam drzat van problema
    JEBESH TECHNO KAD SU KROFNE 2 KN

stargazer Postignuća:
    VeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao stamp1 Pregledaj post
    !??!
    totalno krivo. meni je istarski bas kul (ak tak pricas)
    a uostalom ak toleriramo tolke bosance(prisilno, al opet) ti bi bio najmanji problem.
    Nije baš istarski, ali primorski akcent, neke naše riječi i tako.. Ugl, ako ja u puli skužim purgera na 20m iza mojih leđa samo po jednoj riječi koju izgovori - isto tako bi i mene neki purger u zg-u mogao skužiti, a pitaj boga kakva on ima razmišljanja. Nemam ja niš protiv vas, ali ne sviđa mi se tolko ljudi na tako malo mjesta Kažeš da ne bi nikad živio na selu - vjerujem da bi ti i u puli onda bilo dosadno..

= Citat = Izvorno postao @bld@
    NIKAD nebi otiso zivjet van pule imam sve sa mi treba,samo da...imas pravo xlr
    ekipa puno roka travu i mota,al jbg,ja nikad nisam imo problema sta se tice neki ekipica jer se pokusavam drzat van problema
    Ekipa se previše fura na neke frajere. Kad je samo jedan, ne vidiš ga, al kad ih ima više se busaju ko veliki.
    I baš to što kažeš, imam sve što mi treba - a to je dovoljno da se osjećam sigurno.
    Keep calm and fastboot oem unlock.

Pravi forumaš
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Neka nokia
    Operater
    Tele2
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    a od ceg pak ti imas strah , home boy? dobro ja se isto ne vozim u tram/bus , to odmah isklucujemo . di ce te ko napast?
    ljudi iz jednog slucaja zaklojucuju sad tu naprečec.
    Nemam strah, ali kad u 3 ujutro imam izbor izmedju auta i tramvaja ili pjesacenja onda nema dvojbe. Znas i sam kakvog sve ljudskog smeca koje bi te probolo za 10 lipa ima po ulicama nocu

Ak popijem vise onda dam curi da vozi, inace mi ona pomaze vrlo glasnim savjetima
    It's better to regret a mistake made, than to regret never taking the opportunity...

SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    samsung i Huawei
    Operater
    A1 tomato
    Bodovi
    33.729
    Nivo
    44
    Bodovi: 33.729, Nivo: 44
    Bodovi: 33.729, Nivo: 44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ha,moj kvart i republika su prica za sebe.Ima tu svega i svacega,kao uostalom svuda.A u neboderu,hm nekad su moja vrata bila uvjek otvorena,jer je bila promenada,pa ko bi to stalno otvaral ,zatvaral.Za rata,doselili su policajci,vojna lica i to sve naoruzano do zuba.Jednom jos je bio rat,dosel je susjed sa 14. i pozvonio svima na katu i poceo mahat pistoljem,prijetit da ko nije zatvorio vrata od lifta,jer je on jadan trebao se spustit kat nize do drugog lifta.No on je prica za sebe.U zagorju je to lakse ,tam se svi znaju i osjecam se sigurno.Budala je uvjek bilo i bit ce svuda.Najbolje ih zaobilazit.

SocialVeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    36
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Bodovi: 30.046, Nivo: 42
    Bodovi: 30.046, Nivo: 42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Prophet1986 Pregledaj post
    živim u dubravi, što misliš koliko se sigurno osjećam ? i još kao da to nije dovoljno, dalmatinac sam i navijam za hajduk
    U dubravi stvarno nije vazno otkud si i za koga navijas - sanse da dobijes batine su uvijek visoke

Zagreb ili ne, budala ima gdje god ima i ljudi, tako da se na idiota moze naletiti u malom selu isto kao i u velegradu. Sanse za to su nesto vece u Zagrebu jer ima vise ljudi pa samim time i vise budala...
    Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
    www.gadgethive.com

Veteran3 months registered10000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    xperia Neo "Slow boy"
    Operater
    bonbon
    Bodovi
    11.227
    Nivo
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hehehe.
    ma da dobro , ja nisam o tramvaju razmisljo i o tim nocnim vracanjima ... dok sam isao tak tramvajem , nikad nisam solo iso pa nije bilo problema i zato valjda.

a debila ima svugdje , meni je prosle zime neki lik uletio kod Besta da jel ima mjesta za njega i njegove frendove u mom auto (jos sam od starog auto uzo)... nes mi kenjo kaj ovo ono idem sa koncerta Kitića .. bilo je gusto uglavnom, ko u filmovima sam se okreto rikverc-škripa guma-prva gaaas

@xlr
    pula - nicht selo.
    MA zabrijavas , nebi ti srali zbog naglaska tu ! pa cek ka jti mislis , znas kolko dalmosa tu ima ?pa kak oni zive , a duplo je iritantniji taj "eee brale uvatila fjaka" od istarskog/primorskog!

dont be affraid.
    Potrubi ak ti se sviđa moj avatar

Datum registracije
    Apr 2007
    Mobitel
    N 7610,HTC WIZ@RD
    Operater
    T-GNOM
    Bodovi
    6.866
    Nivo
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao xlr Pregledaj post
    Ekipa se previše fura na neke frajere. Kad je samo jedan, ne vidiš ga, al kad ih ima više se busaju ko veliki.
    I baš to što kažeš, imam sve što mi treba - a to je dovoljno da se osjećam sigurno.
    and now @bld@ s true pula stories

eto primjera,bili smo vani u medulinu u imperialu,sve bilo ok sve dok nije dosla grupa shiptara nas je bilo oko max 9,njih je bilo 20-tak iyasli mi vani a oni za nama,i nedogodise nista,tek nakon sta smo se udaljili 20-tak metra,profijukao kamen meni pored glave,a mog frenda pogodio u rebro,da je njih bilo 9 ko nas nebi niko nis napravio,ekipa se pocela furati na gta
    JEBESH TECHNO KAD SU KROFNE 2 KN

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    ZUK Z1
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Bodovi
    84.660
    Nivo
    70
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ...
    Ajde više sjaši sa tim komentarima o provincijalcima. Gdje se ja krećem? Taj se put dogodilo u 5 popodne ispred HNK.

Ja uspoređujem život u jednom manjem mjestu i jednom velegradu i sigurno se manje sigurno osjećam u jednom Zagrebu gdje i da mi netko nešto napravi, nikad ga/ih više u životu neću vidjeti. U manjem mjestu to ne možeš napraviti, a da misliš da ti se neće obiti o glavu.

Zagrebova prednost je što ima puno više toga za ponuditi, ali zato mi treba s jednog kraja grada na drugi 30-60 minuta. Doma sve obavim u pola sata.

Super-forumaš
    Datum registracije
    Aug 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja zivim u najsigurnijem kvartu u Zg po nekim statistikama - Gornja Dubrava , cesto po noci bauljam i osjecam se sigurno .

Veteran25000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE K700i SIEMENS SL55
    Operater
    T-Mobile, Tele 2
    Godina
    52
    Bodovi
    26.968
    Nivo
    40
    Bodovi: 26.968, Nivo: 40
    Bodovi: 26.968, Nivo: 40
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao xlr Pregledaj post
    EDIT:

Mlad i zelen Osobno nisam imao nikada losih iskustva u ZG, stovise samo lijepe stvari.Cure ZG su za razliku od Puljanki ( mislim da znas na sta mislim ) puno pristupacnije
    Tko rano rani, zajebo je pjetla

+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 5 1 2 3 4 5 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Odgovora: 29
    Posljednji post: 13-04-2006, 23:26
  2. Idite tamo...da baš tamo...
    By macak_os in forum Internet i zaštita
    Odgovora: 9
    Posljednji post: 20-03-2006, 00:12
  3. Gdje živite
    By Sipe in forum Mobil Internet c@fé