Odkad znam za sebe živim u Puli u stanu. Uvijek sam govorio da ne bi volio živjeti niti u jednom gradu većem od ovog. Kao klincu mi nije ništa falilo, cijeli kvart je bio naš, imali smo stariju ekipu za slučaj nevoljeDanas gledam nove klince kako motaju na mjestima gdje smo se mi nekad igrali klikerima
Eh, ti novi klinci..
Priznajem da je ova današnja mladež čudna i nedefinirana. Vraćam se ujutro izvana i nije mi svejedno prolaziti pored 10 napušenih budala iako mi treba samo 20m do ulaza.
Al da živim na mirnom mjestu, i ne bi baš rekao.. U zadnje vrijeme se sve više s*anja događa. Sad negdje na zimu su opljačkali benzinsku ispod mog prozora. Dvojica su čekala 'u zasjedi' na mjestu gdje mi inače provodimo vrijeme preko dana. U to vrijeme je frend dolazio po mene da idemo van i prošao je pored te dvojice sa kapuljačama (budala je pomislio da je to netko od nas iz društva i skoro se počeo zaje* s njima). Ugl krenemo van, čuje se neki pucanj al kako je bilo vrijeme oko nove godine ignoriraš svu buku. Za 5min me zove stari, pita di sam, kaže da su upucali tipa na benzi bla bla.. Frend je kasnije svjedočio, ali kolko mi je poznato nisu ih nikad uhvatili.
Sve u svemu, osjećam se relativno sigurno
EDIT:
i da dodam, u Zg-u nikako ne bi mogao živjeti, nema tih para (zapravo ima, ali nisu male). Tamo bi bio magnet za probleme samo zbog naglaska
![]()

Danas gledam nove klince kako motaju na mjestima gdje smo se mi nekad igrali klikerima
Eh, ti novi klinci..

Bookmarks