jos jedno pitanjce, tek sam ga dobila..... kad hocu zoomirat kaze mi da je nemoguce u ovom nacinu rada? nekuzim? pomoc!
AFAIK nema
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_s500-1983.php
Piše pod camera samo : 2 MP, 1600x1200 pixels, video![]()
jos jedno pitanjce, tek sam ga dobila..... kad hocu zoomirat kaze mi da je nemoguce u ovom nacinu rada? nekuzim? pomoc!
a kak?![]()
da.....kad si u kameri odes na podesenja i velicina slike..imas za birati 2mp 1mp i vga... na vga mozes zumirati ali ti je onda slika losija...(zum samo kvari sliku i zato nemozes zumirati na 2mp)
----------Sony Ericsson----------
hvala......jos se ne snalazim al skuzila sam![]()
Stigao... W35![]()
Forumaš godine :)
Ocito bas i nisi u toku tako da ti ta informacija nista ne znaci...
35. tjedan proizvodnje mobitela.
Forumaš godine :)
jel ima radio?
★★★★★
društvo,jel netko zna...ovi što idu u tele2 ponudi-jel imaju CID51 ili 52?
edit-našao,SRY,my bad...
Zadnji uredio kowalski : 20-09-2007 u 17:58
Ima vec tema o tome. Drugi put prvo potrazi.
https://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=47363
Evo kolega ga je upravo kupio u TELE2 i zaključan je, nažalost!
Inače mob fino djeluje u ruci za kratko vrijeme što sam ga probao, neznam kako će biti kada ka pregazi par poruka, poziva, koji pad...al zasad OK!
čist pristojan telefon...
ej kupio sam ga u tele2 paketu....zakljucan je...a dekodirati ga nemogu....mozda neko zna dal se moze dekodirati...lik mi je reko da ce biti za koji mjesec dana...help????????????????????????
ma za dekodiranje cesh vjerovatno morati chekati josh malo dok nabave potreban program,za svaki mob. je tako npr. ja kad sam kupio e900 sams. kupio sam ga u vodafone paketu i bio je zakljuchan te sam morao chekati jedno 2.5 sedmice dok su nabavili program potreban za dekodiranje tog mobilnog uredjaja....tak to ide... crazy)
Ja ga prije par dana vidio i zaljubio se na prvi pogled. Kupio sam ga bez da sam pročačko internet. I za 3 dana, nakon desetak poruka, mi puklo šest tipki.
Ima li netko ovdje iskustva sa garancijom na tipkovnicu?
ovako imam mogucnost za poprilicno jeftinu lovu uzeti s500sad me zanima na što da pazim(ona slavna tipkovnica) da li da uzmem mob bez garancije?star je 2tj!
★★★★★
Bookmarks