hg spot i valjda u drugim ducanima sa opremom
di ima kupiti privjesak za mob koji vibrira kad te netko zove?
hg spot i valjda u drugim ducanima sa opremom
hmm kaj to postoji?
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
bas gledam na hg spotu - nema
znaci nitko ne zna? ..kad ve postoji takvo sto mislio sam ga staviti na n90
cuo sam samo za privjesak koji mijenja boje
ja sam imao neki mali fererari koji bi svijetlio kada bi mi mob zvonio , a to da vibrira nisam nikad vidio..................
vidio sam negdje artikal u bugu kao privjesak koji je povezan s mobom putem plavog zuba i kao vibrira. stavim sliku ako naidem na to.
Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...
evo slika i tekst.
http://img505.imageshack.us/img505/9716/dsc00047qn1.jpg
brijem da to nije ono sto vjeko trazi, ali zanimljivo.![]()
Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...
di si to iscupao?![]()
jesi našao taj vibrirajući privjesak na kraju???
imam ja upaljač koji svitli kad nekome dolazi nešto na mobitel, poruka ili poziv.. pa uvik prije znam kada će zazvoniti![]()
gdje nabaviti pivsku (kao privjesak) koja svijetli i upaljač?
Ubio bih sve u ovoj prostoriji za kap piva! - Homer Simpson
Tako je. Kao što je Andro napisao, koliko znam postoji jedino taj upaljač koji počne svijetliti pri pozivu ili poruci.
Radi se o automatic upaljaču, koji pri dnu ima obično nekakvu svjetiljkicu koja se pali putem maloga gumba na dnu. Običan upaljač, samo nemaju baš svi takvi upaljači tu mogućnost.
Pogledaj po kioscima.
E, da obično su takvi upaljači dvobojni, s jedne strane prozirni, a s druge su zatvoreni.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
točno tako, i onda na onoj strani di su prozirni, tamo su 3-4 lampice..
to vam nebi smijelo biti skupo, ja sam ga platio 5 kuna..
Bookmarks