zna netko kako izgleda, da li se moze "izolirati" tj. izvaditi iz mobitela i da li netko zna kako se upogoni (kakav signal joj se salje i kako).
nesto sam prije nacuo da je vibra u kucistu gdje je baterija.
hvala,
davorin
zna netko kako izgleda, da li se moze "izolirati" tj. izvaditi iz mobitela i da li netko zna kako se upogoni (kakav signal joj se salje i kako).
nesto sam prije nacuo da je vibra u kucistu gdje je baterija.
hvala,
davorin
ovisi koji mobitel....Izvorno postao davorin
nijedan novi mob nema vibru u kućištu baterije. svaka vibra se da izvaditi, za neke trebaš lemilicu na vrući zrak, za neke ne.
riječ je o malom istosmjernom elektromotoru sa zamašnjakom. signal koji dobiva je obična struja, bez ikakvih valnih oblika
ja sam izvadio 2 iz motorole v50, prijenos je bio preko 2 limena kontakta sa baterije.
+ i -, standard. tu nema nikakvih modernizacija, čista klasikaIzvorno postao zerobravo
gdje se moze kupiti i kolika mu je cijena?
hvala
<edit>
napon napajanja je 5V, pretpostavljam?
</edit>
čemu cijena??Izvorno postao davorin
pa nisu ti svi isti!
napon nije 5V, već najčešće 3.7V
da 3,7, to je kod večine, i ovo sa +,-++, samo 2 smjera vrtnje ako nekom nije jasno, dakle neće ništa uništit ako okrene naopako. da, i šta bi ti kupio pa te zanima cijena
Sony je imao nekada jedinstveno rješenje vibre na mobovima. Zbog toga mob nije mogao u isto vrijeme vibrirat i zvonit. Na modelima J7 i 70 su vibru imali rješenu da zvučnik počne jako brujat na vrlo niskim frekvencijama što je izazivalo trešnju moba.
dobar grah daleko se čuje
Evo da novu temu ne otvaram
Jel postoji neki softwerski način da natjerate Vibru da ide kako vi hoćete, po nekom ritmu???
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
mislim da da, bilo je neke riječi o tome več, samo ovisi za koji mob. al mislim da se može. potražit ću ti, pa ti javim.
radim na jednom projektu pa bi ubacio i vibriranje kao dojavu. gdje bi takve motorice mogao potraziti? chipoteka? servisi za mobitele? cijena me zanima okvirno, ne znam koji modeli postoje. vidio sam na netu da kostaju oko 2€. svidjeli su mi se samsungovi jer su tableticasti pa ih samo pricvrstim na kuciste.
Bookmarks