Zavibrira dvaput i to je to. Ne vibrira cijelo vrijeme kao kod poziva.
Imam jedno pitanje...
Naime, koristio sam 6600, i imala je jedan za mene problem...
Kada bi uključio profil "Silent" (namješteno da samo vibrira), svaki put kad bi me netko zvao mobitel bi najnormalnije zavibrirao. No kada mi dođe poruka mobitel uopće ne vibrira... To me je jako smetalo jer nekad nisam po sat vremena skužio da mi je došla poruka... Ako bi uključio profil "općenito", onda bi mob i zvonio i vibrirao kad bi došla poruka...
E sad, da li je to riješeno kod N70? Tj da li vibrira kada dođe poruka, a uključeno je samo vibriranje...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Zavibrira dvaput i to je to. Ne vibrira cijelo vrijeme kao kod poziva.
Super... Hvala Mile...Izvorno postao Drug Mile
Kad smo kod poruka, da li se može staviti neki amr ili mp3 zvuk za poruku??
Izvorno postao Ićo
na 6680 može, pa onda i na n70... isto tako može
Tako je, normalno da može, samo je problem u prvom firmware-u, nekad N70 s prvom verzijom firma zna zaštekat s dojavom poziva ako je melodija spremljena na MMC kartici, pa možeš propustit poziv. Ovo je inače jedini pažnje vrijedan bug. Novi firm je to ispravio.
e... a jel se može nekako isključiti onaj "bip" prije nego kaj mob počne zvonit, vibrirat i sl.?? ponekad me to jako živcira...![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
To se može namjestiti u profilima... Izabereš "silent" (ili koji već hoćeš da ti samo vibrira) -> podešenja -> dojava poziva i izabereš "isključeno"... Tebi je vjerojatno na "jedan bip"...
to sve verzije 660 imaju taj problem?
na n70 sve normalno...
a s najnovijom verzijom v5.0609.2.0.1 mogu reci radi dosta stabilnije i brze..svakaok preporucam stavljanje.
Meni 6600 sa fw 5.27 vibrira kad mi dođe pouka u silent profilu,naravno ne koristim onaj tvornički zvuk pa vjerojato zato.
jel ima sta veze koji je zvuk slektoran s tom vibracijom.Izvorno postao sms freak
Pretpostavljam da bi trebao imati. Ubaciš jednu mp3 pjesmu i vibrira ti 4 minute. lolIzvorno postao khideg
aha, hoces reci ovisi o duzini pjesme..Izvorno postao Mobyy
Pa bar bi nekom logikom trebalo biti. Zašto ostavljaju u opcijama, iako je zvuk OFF, ipak možeš izabrati melodiju (?). Malo glupo. Jer u series 40 ako nešto nije dostupno onda je označeno blijedim slovima. Što ne?Izvorno postao khideg
Bookmarks