a je li moguće s VoipStunt-a komunicirati s nekime tko ima instaliran Skype?
Kupiš "kredite" pa trošiš. I da povečali su cijenu na 0,02€ tako da je sad neisplativoIzvorno postao nijala
![]()
a je li moguće s VoipStunt-a komunicirati s nekime tko ima instaliran Skype?
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Jedino ako na Skypeu ili Voipstuntu imaš dodjeljen pravi telefonski broj. Inače direktna međuprogramska komunikacija nije moguća.Izvorno postao nijala
Pošto se selim a tamo di idem budem imao flat dsl zanima me dal je netko našao nešto novo za foniranje preko voipa?
preko voipa ponovno moguće besplatno razgovarati ali samo za fiksnu telefoniju
samo me zanima koliko minuta nije ništa napisano jer me je prošli put u pozivu koji je trajao 2 i pol minute me prekinulo i nakon toga mi je tražio kredit a od danas vidim da je ponovno free...
12voip naravno kao i zadnji puta
Pa traja ce koliko i zadnji put, ako ne kupis kredit
Obrati paznju na sljedece ako kupujes preko kartica:
Buy Freedays
If you want to make unlimited calls to the free destinations for 90 days (N.b. you are not buying credit, in order to call the non-free countries you have to choose the option below!), select this option.
*in order to call a person in one of the free destinations, you have to add this person to your contactlist
Buy credit
If you want to add credit to your account (N.b. you are not buying freedays!), select this option.
Buy inbound phone number
If you want to add an inbound phone number to your account, select this option.
Ako kupujes preko Resellera, onda ces i onako dobiti 120 free dana i jedino sto moras je staviti osobu koju pozivas u kontakt listu.
Pozdrav
o.k. drugar
BESPLATNI SMS
Internetcalls now offers FREE SMS messages to several destinations like:
Australia
Austria
Chile
France
Germany
Indonesia Romania
Serbia and Montenegro
Spain
United Kingdom
United States
Send SMS messages to all these destinations for 0 ct/message!!
This offer is available for users with Internetcalls credit.
NoNoh now offers FREE SMS messages to several destinations like:
Australia
Belgium
Chile
France
Germany
Greece
Hungary
Indonesia
Netherlands
Poland
Portugal
Romania
Russian Federation
Serbia and Montenegro
Spain
Switzerland
Turkey
United Kingdom
United States
This offer is available for users with NoNoh credit.
FreeCall now offers FREE SMS messages to several destinations like:
Albania
Australia
Austria
Bosnia-Herzegovina
Chile
Czech RepublicGreece
Luxembourg
Montenegro
Norway
Portugal
Russian Federation
Serbia and Montenegro
Slovenia
Taiwan
Thailand
United States
United Kingdom
This offer is available for users with FreeCall credit.
JustVoip now offers FREE SMS messages to several destinations like:
Australia
Austria
Belgium
Chile
France
Germany
Greece
Hungary
Romania
Spain
Switzerland
Turkey
United Kingdom
This offer is available for users with JustVoip credit.
VoipWise now offers FREE SMS messages to several destinations like:
Australia
Austria
Belarus
Belgium
Canada
Chile
Czech Republic
Denmark
Estonia
Finland
Greece
Greenland
Hungary
Iceland
Indonesia
Ireland
Italy
Japan
Latvia
Liechtenstein
Luxembourg
Malta
Netherlands
New Zealand
Norway
Portugal
Romania
Russian Federation
Serbia and Montenegro
Singapore
Slovak Republic
Slovenia
South Korea
Spain
Sweden
Switzerland
Turkey
United States
This offer is available for users with VoipWise credit.
LowRateVoip now offers FREE SMS messages to several destinations like:
Austria
Chile
France
Greece
Hungary
Indonesia
Netherland
Poland
Portugal
Romania
Russian Federation
Serbia and Montenegro
Switzerland
United States
This offer is available for users with LowRateVoip credit.
Send Free SMS Messages
NetAppel now offers FREE SMS messages to several destinations like:
Australia
Austria
Belgium
Chile
France
Germany
Greece
Hungary
Indonesia
Netherlands
Poland
Portugal
Romania
Russian Federation
Serbia and Montenegro
Spain
Switzerland
Turkey
United Kingdom
United States
This offer is available for users with NetAppel credit.
SparVoip now offers FREE SMS messages to several destinations like:
Australia
Austria
Belgium
Chile
France
Germany
Greece
Hungary
Indonesia
Netherlands
Poland
Portugal
Romania
Russian Federation
Serbia and Montenegro
Spain
Switzerland
Turkey
United Kingdom
United States
This offer is available for users with Sparvoip credit.
Webcalldirect now offers FREE SMS messages to several destinations like:
Australia
Belgium
Chile
France
Germany
Greece
Hungary
Indonesia
Netherlands
Romania
Serbia and Montenegro
Spain
Switzerland
Turkey
United States
This offer is available for users with Webcalldirect credit.
...ništa nije besplatno - pa morate kupiti credit...osobno koristim lowratevoip i ne treba mi SMS...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Pa ne radi ovo sranje uopce,trazi kredit i za FIKSNU. ajde mi dajte jedan broj koji vama radi,da ja to vidim
Najveca provala na IRC-u. 8 svjetsko cudo Povjest mojih mobova:
Siemens a55>nokia 5210>3310>3510>3100>samsung s100>se t630>nokia 2610>se k300i>nokia 6670>motorola v220>nokia 6680>nokia 5210>8850..continue
Kad instaliras Lowratewoip mozes nazvati bez kredita jedino neku destinaciju koja je free . Znaci mozes recimo nazvati Hrvatsku +385 predbroj grada bez nule pa broj koji zoves,i to ce ti dozvoliti par minuta. Free razgovori se odnose na korisnike koji imaju uplacen neki kredit. Stvar funkcionira poput prepaid usluge. Imas uplacen neki iznos 5, 10 ili koliko vec hoces eura i imas odredjeni broj dana da zoves Free destinacije. U glavnom je to 120 dana za uplate od 10 e preko resellera, ili kartica ali onda na nekom drugom programu. Nakon 120 dana destinacije koje su bile free naplacuju se 1 ct/min.
Ja lowratevoip koristim vec dugo vremena i uopce nije, kako ti kazes "s***e".
Mozda iz tvog kuta gledanja i je, ali ako mogu telefonirati 4 mjeseca besplatno sa HR, a nakon sto prodje ta cetiri mjeseca, pricam za 7,35 lipa po minuti , koliko je 1 ct, i tih 10 eura razvucem jos mjesec ili dva, onda bi volio da mi se u zivotu uvijek dogadjaju takva, kako ti kazes, "sr**a".
Pozdrav
Prijevod koji odgovara vecini Betamaxovih Voip programa mozete skinuti ovdije
http://www.freevoiphr.com/html/instalacija.html
Pozdrav
Da li itko zna šta o ovome www.gratistalk.com ? Navodno ne treba kreditna kartica, plaća se preko uplatnice, kad se registriraš dobiješ 5 kn free, a imaju i ok cijene. Jel ko koristio?![]()
...ne isplati se jer npr. nonooh daje besplatne dane za dosta destinacija a i cijene su za 30% niže od tog gratstalk...mana mu je plaćanje kreditnom karticom - ali samo to - iako ne vidim problem u tome...
Upravo to je problem... ja nemam kreditnu karticu![]()
...pa imaš li u obitelji nekoga tko ju posjeduje...jer 10€ - koliki je minimalni iznos za uplatu - traje i po nekoliko mjeseci jer su cijene stvarno jako niske...
pozdrav..
citam temu i ne kuzim neke stvari..
trebao bi zvat SAD, tocnije u New York, i sad tamo nemaju pristup internetu jer onda bi bilo jednostavno web kamera + msn messenger,
no posto nemaju interneta, kako da zovem nabolje..
kazu da su ih ostali zovu preko skype-a, kolko sam skuzio uplatili su prek americana..
dal je to pouzdano uopce uplacivat preko kreditne kartice, i kako to zapravo funkcionira..
sad sam isprobao nonoh to funkcionira da zazvoni moj telefon i drugi telefon, zvao sam u hr samo radi probe, i kasnije skuzio da imam pravo samo na prvi free poziv..ako je sve to uopce besplatno, ne postoji mogucnost da mi naplacuju na fiksni?
za skype sam prije cuo pa jel pouzdaniji za uplacivanje preko kartica, i kako on fukncionira? isto se spaja moja i tamo fiksna linija, ili ja razgovaram preko mikrofona od laptopa?
moram zvat fiksni tel tamo, il se moze i mobitel, al da ne bi drugoj strani gutali pare s mobitela?
bio nekad oglas...
Odgovor za Dubravu
Imas vise mogucnosti telefoniranja.
U koliko izaberes Skype imas varijantu da pozivas 10000 minuta mjesecno za 4e.
Druga mogucnost je da koristis neki od Betamaxovih VoIP programa i tu za 10e mozes pozivati 3 - 4 mjeseca po cca 200 - 300 minuta tjedno, besplatno , ne samo Ameriku nego i mnoge druge destinacije.
Za uplatu se uvijek mozes snaci.
Ja nisam vidio da niti jedan od ovih provajdera prima American.
Mozes izabrati Visu, Mastercard, Diners, PayPal ili za tebe to moze uplatiti Reseller.
Evo ttoliko.
U koliko trebas jos kakve informacije samo se ti javi
Pozdrav
ps i da.... sve je ok i nece naplacivati drugoj strani i cijeli sistem radi ok
:)
Pozivati mozes na vise nacina :
Komp - > telefon
phone2phone
pozivi preko pristupnog broja direktno se tvog telefona
Sve se to naplacuje tebi
Zadnji uredio Kazo : 12-07-2009 u 21:49
Koristim internetcalls.com koji između 30-ak država ima i SAD kad besplatnu destinaciju u koju možeš zvati do 300 minuta tjedno idućih 120 dana. Uplatiš preko kreditne kartice €10 i ako potrošiš tih 300 minuta tjedno, onda ti se poziv naplaćuje 1 cent/min prema SAD-u i isto tako se naplaćuje isti iznos nakon što isteknu tih 120 dana unutar kojih možeš koristiti to besplatno telefoniranje.
Ja to koristim cca dvije godine i jako sam zadovoljan kada znam koliko te iste pozive bih platio da zovem sa kućnog telefona. Čak je i skype skuplji, jer kod njih imaš mjesečne pretplate ako želiš besplatno telefonirati.
Sve zavisi koliko misli vremena provesti u telefoniranju.
Skype je u prednosti ako misli zaista puno telefonirati. Tj u koliko ima doma nekog ko ima potrebu da se ne skida sa telefona![]()
Za 4 e ( samo prema jednoj zemlji) mjesecno.....
Calls to phones and mobiles and Skype To Go* calls are included in your subscription subject to a fair usage limit of 10,000 minutes per user per month, with a maximum of 6 hours per day. Also, no more than 50 different numbers in total can be called per day. If your subscription includes more than one country, then this is the total amount of minutes allowed per month on your account, and is not a separate limit for each country.
Betamaxovi programai....
Nema mjesecne pretplate, besplatni pozivi prema puno destinacija cca do 300 minuta tjedno...a nakon toga se naplacuje po normal rate cijeniku ( cca 1ct/min), kredit nema vremensko ogranicenje.
Dakle moze se koristiti do god ga se ne potrosi.
Prema USA mnogi Betamax provajderi imaju besplatne pozive prema fixnim i mobilnim telefonima, tako da to i nije problem izabrati .. recimo Poivy ( dobar i stabilan program ).
S obzirom da su prema USA mnogi besplatni a posto se ima ogucnost pozivanja i drugih zemalja trebalo bi znati koje su Vam jos destinacije zanimljive da bi se prema tome mogao naci neki dobar provajder.
Tu je usporedna tabela cijena http://backsla.sh/betamax pa ce Vam mozda biti lakse izabrati ono sto Vam najbolje odgovara
Bookmarks