Ako ideš ma bolju kvalitetu troši 1,2 MB u minuti, što je previše... treba ga navrnit na neki sip ili voip telefon da troši 15MB na sat, jer očito ima slabe codece.
evo ovako se kreću cijene što sam ja mjerio za adsl:
1 min. - 500 - 700 kb
1 h. - 30 - 42 mb
Znači dosta jeftinija opcija za one koje imaju adsl priključak!
P.S. Ako niste skužili besplatno vam je zvanje s kompa na komp,znači samo upišeš korisnikovo ime koje hoćeš zvati ali on mora isto imat uključen voip da biste razgovarali.Eto toliko!![]()
![]()
Ako ideš ma bolju kvalitetu troši 1,2 MB u minuti, što je previše... treba ga navrnit na neki sip ili voip telefon da troši 15MB na sat, jer očito ima slabe codece.
pogotovo za flatrate!!!Izvorno postao silvano
![]()
![]()
nego, ja sam razmisljao s obzirom da nemam mikr i necu kupovat sranja za 20kn, dal bi se moglo sa BT slusalicom spojit preko BT na komp pa onda koristit VOIPSTUNT???
Pa trebalo bi raditi s BT slusalicom, Skype radi, ne vidim razlog zasto ne bi i s ovim...
www.gadgethive.com Gadget E-Zine
PDA / SMARTPHONE / GADGET
evo ja sam uplatio 10€ i sve radi mukte
jel ti cucla dok zoves 098/091 ili je mukteIzvorno postao jay
nisam zvao 098 i 091 ali piše u cjeniku da bi trebalo cuclati
Trenutačno je samo 1 min besplatna, a onda treba platiti 5 eura
evo dobio sam mail s sljedećim sadržajem:
Dear Voip-Fan!
This incredible offer is too good to pass: Unlimited free calls with
Internetcalls.com. Now over 40 popular destinations... For free!
Just download Internetcalls.com here, register your version and start calling any of
these land line at no costs at all.
Argentina
Australia
Austria
Belgium
Canada
Chile
Cyprus
Denmark
Estonia
Finland
France
Germany
Gibraltar
Hong Kong
Hungary
Iceland
Ireland
Italy
Japan
Liechtenstein
Luxembourg
Malaysia
Mexico
Monaco
Netherlands
New Zealand
Norway
Panama
Peru
Poland
Portugal
Puerto Rico
Russian Federation
Singapore
Slovenia
South Korea
Spain
Sweden
Switzerland
Taiwan
Thailand
United Kingdom
United States
Venezuela
Kindest regards,
The Internetcalls.com Team
http://www. Internetcalls.com
Ebiga, na VoipBuster nemogu zvat fiksnu liniju od njemacke..
Domacu fiksnu liniju dobijem bez beda...
Meni to uopče ne šljaka?????![]()
![]()
![]()
guba. bili pozivi na fixnu liniju besplatni ili ne, ja brišem skype i ostajem na ovom. bolji mi je od skype-a
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
pozivi za hr više nisu besplatni na voipstuntu... sad koštaju 0.01€.
voipbusters i voipdiscount i dalje nude besplatno
Ja koristim taj program i radi normalno!!!!!
Pa da, radi normalno samo razgovori prema hrvatskoj fiksnoj mreži više nisu besplatni :bunny:Izvorno postao Osvetnik 88
trebao si na kraju stavit magarca s ušima. NHF
a jel pisalo negdje da bi se uvijeti odnosno cijene trebale promjeniti ili je stajalo da ce za tu cijenu biti besplatno odnosno unlimited?
dobar grah daleko se čuje
ako misliš da su nas presanjkali, nisu, jer i dalje je cijena samo 0,01€/min, koja je vjerojatno uvedena jer "puno troše mali Hrvati"Izvorno postao KaKaV NeReD
dakle preventivno. čitao sam samo skraćene uvjete puni su ovde http://www.voipstunt.com/en/termsofuse.html ako je koga volja.
pošto mi se neda čitati jesu li ovo besplatni pozivi prrema fixsnoj ili .......
samo koji post poviše...Izvorno postao Hacker
Izvorno postao jay
a ovo je besplatno ili VoipBuster skroz besplatno
Pozdrav
Dali ko zna dali se moze podesiti USB-telbox od skypa da radi na Voipstunt-u,MSN ili nekom drugom voip programu posto je uređaj strava.Na njemu mi je spojen Siemensov dect pa sam skroz mobilan.
HVALA
E ovo je stvarno superr.....program nije velik....(nema puno Mb) te ga možeš skinit di god oćeš a i možeš ga imat na laptopu...ako imaš bežićni internet......a i cjene su manje od ovih na fiksnom...
....samo mi kažite o ovom kreditu...jel dođe puno...tako da imam i za druge mreže.....
unaprijed hvala...
Ula la, jupi je, život mi gre na boje o kako son oplovi koko škoja jabuke...
Mali update... situacija je slijedeća, sada besplatno telefoniranje prema fiksnoj i tele2 nudi samo www.voipbusters.com s time da sad imaju jasnu politiku...
...pa će vjerojatno ostati Hrvatska kao "besplatna" destinacija za stalno.* Max 300 minutes per week of free calls, measured over the last 7 days. Unused free minutes cannot be taken to the following week(s). If limit is exceeded, a minimal rate of 1ct/min will be charged (as shown in the VoipBuster software).
U međuvremenu je usluga napredovala pa sad uz prosljeđivanje poziva imate i mogućnost postavljanja broja za povratni poziv. Radi se o tome da unesete broj nekog svog telefona/mobitela i pri biranju broja oni prvo nazovu vas i kad dignete slušalicu automatski ide poziv prema vašem željenom sugovorniku. Ovo je idealno u kombinaciji s voipbusterom pri zvanju besplatnih destinacija jer netrošite dragocjeni adsl promet i razgovarate mukte. S ovim također usluga postaje zanimljiva i onima koji nemaju adsl jer sad nije potrebna brzina veze kao uvjet. Naravno treba voditi računa da u slučaju da nezovete besplatne brojeve troši kredite dvosmjerno ili ako pak zovete besplatne destinacije troši duplo besplatnih minuta i cijedi vam onaj 300 minutni tjedni limit duplo brže.
Dalje, sada možete slat i smsove, 0,05€ komad, kao pošiljatelja piše vaš username (prvih 11 znakova).
Ima još, za ove dvije nove usluge nije vam uopće potreban ni download programa nego je sve moguće i preko web sučelja na korisničkim stranicama.
Navali narode, minimalna uplata je 10€ i traju 120 dana (iako meni traju 6 mjeseci), sav kredit je potrošiv, a nadoplatom produžujete rok trajnosti preostalih kredita.
Zadnji uredio jay : 15-06-2006 u 13:34
Ipak danas je i voipbusters ukinuo Hrvatsku s popisa free destinacija, sada uz voipstunt, voipdiscount i voipcheap nudi razgovore za 0,01€/min.
na koji način oni naplaćuju te pozive?
p.s. ja sam probala zvati sa VoipStunt-a i piše 0.02€/min
zapravo ne piše €/min, vec samo 0.02...
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Bookmarks