prednja kamera ti se pali kad odeš u izbornik pa tamo nađeš kameru, i pokreneš. samo ne otvaraj poklopac od kamere. i onda ti je kamera upaljena.
a možeš otvorit poklopac kamere, pa onda u opcije i upaliti prednju kameru.
A možda možeš i da stisneš onaj gumb za slikanje. al se nesjećam dal on pali kameru...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
To mi se čini ko da je od nekakvog blažeg pada...
a gle, masku nije problem zamijeniti (bilo je na forumu kako zamijeniti masku na N73, pa pretraži malo).
Ako ti to baš toliko smeta, onda zamijeni masku. ali ako sve funkcionira i ako je ispravno, onda i nema baš potrebe...
Ako ta maska kupljena preko e-bay_a nije orginal, onda je kvaliteta nešto lošija nego kod originalne maske...![]()
rekao je lik da je zapeo od stol s njim!a i logo TIM na kučištu me malo živcira ali mislim da nebudem mjenjao neda mi se davati lova opet za maske jer sam i na k800 kupovao pa...
★★★★★
evo iznenad me stari nazove i kaže da siobavezno kupim masku i da će i on dat lovu!he he već sam sve naručio
★★★★★
tko to naručuje preko e-baya i kojeg?
lik je kupio prije pa je prodao N73 i ostala mu maska pa mi je ponudio jer sam u nekoj temi nabacio da trebam!
★★★★★
kad stavim neku aplikaciju na mob i stavim crack posebno,nakon sto crack obavi svojedal mora ostati na mobu ili ga mogu maknuti?
crack se instalira isto ko i apliacija.
ako si taj crack prevacio na mob, pa onda sa moba instalirao, onda možeš slobodno izbrisati crack. ali nemoj ga deinstalirati...![]()
s koje stranice vi skidate app. i games meni je dotsis u totalnom K_______ e 15min treba da otvori i još baca srver not found nekad kad stisnem za download !ako netko ima jel mi može na pm poslat app. R.Viewer
★★★★★
Ja sam uvijek skidao sa dotsisa... malo pričekam, i onda polako skidam... budi strpljiv.
Evo ti resco Viewer:
http://rapidshare.com/files/54973315...HSpda.rar.html
i BTW: ako tražiš neku aplikaciju, postoji posebna tema za to, pa u njoj drugi put zatraži neku aplikaciju...
hvala !ok budem evo izdvojio sam sat vremena i idem s dotsisa skinuti 5 app. hehehe
★★★★★
Ma i meni ide na zivce dotsis...zasto je tako spora stranica,jedna od najsporijih...zato ja gledam da neko stavi na rapid![]()
@Sonyck i Pbreaker: dajte recite koje vam aplikacije trebaju (može u temi:
Tražite neku aplikaciju, zatražite ovdje), pa to ako ima uploadam u jednom paketu...
jer sam skinuo neke korisnije aplikacije dok sam imao N73...![]()
ajde uploadaj cijei paket sve da je do 30mb!
★★★★★
Evo neke aplikacije koje sam koristio na N73:
http://rapidshare.com/files/54984527...e_n73.rar.html
valjda ćeš naći nešto što ti treba za mob...
ako ti koja aplikacija fali, traži po dotsis_u...![]()
fala ti brate!!!imam još jedn pitanje na mojoj nokii malo duže treba kada otvorim poklopac kamere da mi otvori kameru! jel tako i vama bilo
★★★★★
Meni je obično trebalo oko sekundu da se kamera upali, onda se na malo manje od sekunde zacrni displey, pa sam tek onda dobio sliku...
sve u svemu, možda neke 2 sekunde... možda manje...
Evo još pitanje za kameru... da li i vi na kameri po noći imate plavkasti ton, a na sekundarnoj kameri stalno? a vi koji ste stavili novi software da li je šta bolja slika
ej kada otvorite task man (program za gašenje programćića)sastrane piše ram i meni je 14,9mb i što bi to trebalo znaćiti? jel toliko zauzeto ili?kako osloboditi to?
imam i ja plavkasti ton!a kamera po noći je 0 bodova naspram k800!ja odpočetka imam novi soft tako da neznam
★★★★★
Tolko ti je slobodno...
a oslobodiš više tako da pogasiš sve aplikacije koje rade...
ili izgasi i upali mob... onda ti se oslobodi još malo rama...
BTW: nemoraš očekivat da će ti netko natvoje pitanje odgovoriti u roku 10-15-20 minuta. pa kad ti nitko ne odgovori, odam novi post da ti se odgovori. pričekaj malo, strpi se drugi put. neki čekaju i dulje odgovor pa im niitko ne odgovara.
e a zašto svaki put kad upalim mob nakon gašenja (sada kad imam task man ili dugo držim tipku symb) bude upaljen player kako da to ugasim da tako više nebude
★★★★★
Bookmarks