ja bi uzeo e50 zbog softa,ekrana odnosno boja i reze a moj frend ima e50 i mob je zbilja fenomenalan jedina mu je mana kamer!a to se da izdržati uz sve ostalo!od n70 bi odustao odmah
Evo jedna usporedba symbian nokia...
istina, i N70 je malo stariji model od E50, ali ima bolju kameru...
Cijenom su približno isto (našao sam E50 za 950kn bez gare, a N70 se može isto nać za tu cijenu)
Pa me zanima koji bi vi kupili?
Da li uzeti E50 zbog novijeg soft, manjih dimenzija i boljeg displeya
ili uzeti N70 zbog fizički većeg displeya, bolje kamere, stereo slušalic...
Slušam!?
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ja bi uzeo e50 zbog softa,ekrana odnosno boja i reze a moj frend ima e50 i mob je zbilja fenomenalan jedina mu je mana kamer!a to se da izdržati uz sve ostalo!od n70 bi odustao odmah
★★★★★
E50. Zbog 9.1v3 i kvalitete izrade. N70 je katastrofalna
Ok... hvala vam obojici...
a da li se isplati dati 6233 za E50 ?
Hebi ga, E50 ima symbian i ako je vjerovati, bolje je izrade...al opet ni E50 ni 6233 nemaju blic...
![]()
Ako uzimaš ijedan od ovih, fotografija ti nije primarna ergo niti blic..
Na tvome mjestu bih BEZ RAZMIŠLJANJA daljnjeg uzeo E50 ili čak razmislio o 6300 ako ti je symbian kompliciran..
Zapravo; kad razmislim, idući 2.telefon će mi biti 6300 ili E50..
Evo sta se meni cini :
E50 - izrada,baterija, noviji Symbian (ako je ovo prednost ??),brzina..
N70 - kamera, video snimanje, i ne znam sta jos.. lol .. vjerojatno ima puno vise programa za njega
Anyway, imam N70 i dobar je to telefon (dvije najvece boljke: baterija i sporost, mada je sporost relativna stvar) ali mi se cini da je E50 bolji , ako izuzmemo kameru.
Just my 2c.![]()
http://www.simpledirectoryanalyzer.tk
Besplatni .NET program za analizu bilo kojeg foldera na racunalu.
@diaboliq: symbian mi nije prekompliciran... to je taman ono što tražim od moba... a 6300 mi se ne sviđa baš...
Nego da li se isplati mijenjati 6233 za E50 ?
da! ja bi mjenjao!izuzetak na 6233 3d stereo speakers e50 je u svemu bolji (za kem.nemoram ni govorit više a bogme nije nekaj i na 6233)
★★★★★
----------> Da
e50 je bolji samo u tome što ima symbian-tj. ovisi kome treba...
stereo zvuk,baterija,brži soft,2mpx+vga reza snimanja+tipkovnica su na strani 6233..ne vidim razlog zašto bi mijenjao 6233 za e50,osim ako ti reba symb
Zadnji uredio smogovac : 04-09-2007 u 23:01
prepravio...ja imam 6233 već negdje 10 put jedan od naj uređaja šta je njoka izbacila...
n70 je također ok,ali me ona galerija ubijala...
a da ima bar n70 rezu 240x320 i 65k boja ilo bi super i ja bi ju imao onda već ali NEMAA![]()
![]()
btw zašto si prodavao n73,p990???
★★★★★
E50 i gotovo buy and change
★★★★★
E50 svakako.N70 je zastario.
pa kakve veze ima koji je zastario koji nije..n70 je za e50 mašina..ipak je n70 jednom bio vrh,a e50 je otpočetka kao budget riješenje,sym za one koji nemaju puno love..
kamera na n70 je po danu skroz ok,flash je ok,video odličan za mob...ne vidim u čemu e50 ima prednost osim malo jačeg ekrana,a kaj ce ti to,kad nema koristi od njega...
šta ti znači novi symb kao prednost?konkretno mi reci,a ne kaj piše u na papiru..baterija im je jednaka u svakidašnjem korištenju,ekran od e50 više troši...m70 samo zna škripiti zbog poklopca onog,to je istina,ali ostalo je odlično...
aha novi symb,bolji programi u budućnosti,znači još ih nema...a dok dođu ti programi doči će novi symb,a ovaj će biti stari i iskorišteni...
ma daj,bez kad,ako,možda,budu...kupuje mob zbog danas+da hoće aplikacije uzeo bi wm,jer na symb ionak nema niš ozbiljno...
n70 je bolji uređaj od e50 i gotovo stvar,drugo je to kaj ga vi ne bi uzeli jer bi vam ekipa rekla,a jojjjjjj to je stariji model,kak si to mogo uzeti,mogao si e50 on je lošiji,ali noviji...u biti ove sponzy cure prate kojeg datuma ti je izašao mob,da-istina..bolje e50...![]()
da si imao jedan i drugi,vidio bi da nije...ti pričaš šta čitaš,ja pričam prema svojim iskustvima...
+da ne vrijedi pričati,jer nemaš pojma o čem pričaš..opet kažem da ico traži programe ostao bi na uiq ili bi probao sa wm,symb nikako ,to je igračka za navedene..pa dolazim do zaključka ako mu ne treba noviji symb,nema razloga odabere e50,mislim da ipak bude na kraju jer ga nije imao...
e50 je noviji model,a ono sto je nakad bila N70 je proslo.
stari ekran,losa izrada,sporost su samo neke od mana.
Bookmarks