Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 3 od 3 PrvaPrva 1 2 3
Prikazujem rezultate 51 do 53 od 53

Tema: N70 vs E50

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    May 2003
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gle; ja bez symbiana kao GLAVNOG telefona jednostavno - ne mogu.. A posebno bez NOVIJEG (v3) symbiana. Zasto..?
    ima vise razloga -- widgets, smart2go, oxford dictionary.. Desetine razloga i programa koje SVAKOdNEVNO koristim..

n70 je teska plastika, 6233 je nesto robusniji, ali je dummy. E50 je metalan, v3symb i djelotvorniji je. Pod time mislim i trajniji. Razmisli dobro - sto je prvenstveno sto ti kod telefona treba?

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    E63
    Operater
    vip (komplet 100)
    Godina
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo da se i ja ukljucim. Prije koju godinu je bila velika razlika izmedju symbiana i nesymbiana. Danas je ona puno manja, tj recimo vecina programa sto sam imao na nokiji 6630, danas imam u javi na 6234. Tak da radije neki klasican mob, sa boljom kamerom, baterijom, ekranom, dizajnom nego u vecini slucajeva ruzni symbian. n70 mi je totalno glup mob, a e50 je solidan, cak po meni dosta prihvatljiv s obzirom na cijenu i sta sve nudi. A i lijep je.

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    May 2007
    Mobitel
    Nokia N95
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao borisxy Pregledaj post
    Evo da se i ja ukljucim. Prije koju godinu je bila velika razlika izmedju symbiana i nesymbiana. Danas je ona puno manja, tj recimo vecina programa sto sam imao na nokiji 6630, danas imam u javi na 6234. Tak da radije neki klasican mob, sa boljom kamerom, baterijom, ekranom, dizajnom nego u vecini slucajeva ruzni symbian. n70 mi je totalno glup mob, a e50 je solidan, cak po meni dosta prihvatljiv s obzirom na cijenu i sta sve nudi. A i lijep je.
    slazem se e50 je odlican mob,a n70 je vec dosta star i nije zanimljiv!
    My mind on money,
    Money on my mind.

+ Odgovori na temu
Stranica 3 od 3 PrvaPrva 1 2 3

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove