ako ti ovo prolazi onda i dobro pogađas i imas ogromnu srecu....
jer 10koef i vece ne igraju ozbiljniji tipseri--nego na takvima obicno kladionice dizu pare, 80% ljudi ce pogodit svakih 15. 2.ti put na takva nacin, a ak ti svaki put pogdois 10koef za manje od 10sansi, nekad i 50%...ok je 2,3vikenda tako, al ak ti godinama to prolazi onda si stvarno dobar....
inace je najbolje igrat mal koef malo parova...
ja sam znao jedno ljeto imat 500kn dnevni ulog a dobitak oko 800-1000kn...i to na 2 do 4para recimo sigurna...i stvarno sam znao trosit novaca(islo me,dobra vremena), al tu je uvijek i sreca velik faktor....
najbolje je po meni ulagat recimo ako se moe 1000kn, i to tjedni listic, znaci po cijelom tjednu kombinirat ,do 6parova koja se dobro prouce..i da dobitak bude oko 3000-4000, recimo minimum 2000 i max 5000kn, i to se ne treba svaki tjedan igrat a kamoli svaki dan, nego ako u tjednu ima jebackih parova, ubaci se soma i dignu 3000-4000...mislim da je to ok, i ako se pametno igra da se moze fino zaradit....naravno to se moze ovisno o mogucnostima smanji na 100 dobitak 300-400 al u tom slucaju nije neki novac, pa vecina ljudi se ne moze suzdrat i cekat, nego se ode i ulozi na neku glupost i tu dolazi do gubitka... ******, treba znat, bit strpljiv i imat srece i to je to... s druge strane i loto je dobra opcija
.gif)
Bookmarks