A ja već mislio po naslovu da ćeš se ti nama otvoriti i sve nam ispričati o svojoj prvoj ljubavi![]()
Ajmo ljudi gdje se na netu moze naci sastav na temu Moja prva ljubav,ili jos bolje ako vi imate takav sastav posaljite mi na mail blade@elinspanic.net
Ako si gladan pojedi nesto
A ja već mislio po naslovu da ćeš se ti nama otvoriti i sve nam ispričati o svojoj prvoj ljubavi![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bu on dobio komad pa će se raspisat'...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
da i ja sam mislila. baš me zanimalo.
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
pa dobro svi ste fulali imal ko ovakav sastav?
Moja prva ljubav...![]()
![]()
znam ja jednu dobru pjesmu... ovako ide
moja prva ljubav sada svijetom hara
postala je kraljica trotoara
It's nice to be important, but it's more important to be nice
LOL koja prevara..ja mislila da ću naići na poeziju i prozu o prvim ljubavima a ono lektira
Djevojke u ljetnim haljinama volim
Ljubim ih u leda, mirisu na smolu
Djevojke u ljetnim haljinama volim.
Ljubim ih u leda, mirisu na smolu
Moj je grad veceras dobio luku
Moj je grad veceras dobio luku.
Ulje je na vodi, ulje je na vodi ...
To je moja, to je moja, to je ...
To je moja, to je moja, to je ...
Moja prva ljubav ...
copyright by Mjehuric
...sve mi se čini nimda da češ morat' sam nešto smislit' ovdje ti nema dvije pametne osobe...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
kako ne dmi , a ti i ja?![]()
****** nimda pa daj se sjeti svoje prve ljubavi i o tome neš napiši... ono kak se je ljubila, jel dala da je diraš, gdje, i takve sočne stvari. Dobil buš 5 sto posto!
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ja se svoje sjećam kao da je jučer bilo...![]()
...je ali svaki put kad počne nekako mu nije do pisanja...Poslao: whiteboy
****** nimda pa daj se sjeti svoje prve ljubavi i o tome neš napiši... ono kak se je ljubila, jel dala da je diraš, gdje, i takve sočne stvari. Dobil buš 5 sto posto!![]()
LOL
Dobra ideja nimda, napiši da nikad nisi imao prvu ljubav i rješen problem.
Reci da cekas princezu na bijelom konju.Poslao: whiteboy
LOL
Dobra ideja nimda, napiši da nikad nisi imao prvu ljubav i rješen problem.
Puno hvala na odgovorima
Jel još aktualan taj sastav? Mogu ga ja napisati.
Tako dobro pamtiš davnu prošlostPoslao: miško
Jel još aktualan taj sastav? Mogu ga ja napisati.![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
I te kako![]()
![]()
nije danas je bio gotov i proso sam,eto sad ako hocete pricajte o svojoj prvoj ljubavi
Ajde pišite...![]()
Bookmarks