cestitam :clapclap:
1000 kuna mi je mjesečni đeparac na faksu, jebote
Imam osjećaj da će subota biti taj dan...dan kad će neka lova sjesti...to sigurno samo je pitanje kome...meni ili kladionici...![]()
Pa ne stavis sve vec samo 100 kn.,Ali opet da bi dobio moras nesto i uloziti i riskirati.,
A i ta tri para nisi bezveze odbarana,traze se cijeli tjedan i o tim utakmicama saznam bas svaku pojedinost tako da igram na prilicno sigurne parove,premda to i ne postoji.,
Ali nesto je sigurno,nije nogomet jedini sport na koji se treba kladiti.,
Najvise love je ipak palo na rukometu i kosarci![]()
Za popust od 10$ pri kupnji na Banggood posaljite mi svoj e-mail na PM!
Trenutno se jos ne kladim jer cekam da krenu rukomet i kosarka,a i nogomet je tek krenuo,mislim na ove vaznije lige.,
Inace kada to sve krene u mjesecno uzmem najmanje 2500-3000 kuna,bilo je cak i do 10 ooo![]()
Inace kada dobro ide krenem i sa vecim ulozima,i do 1000 kn po listicu,ali onda su max 2 para na njemu.,
Inace po meni dobitak je stvar srece,dobre analize ponude i naravno novaca koje si spreman riskiratia nekada je jednostavno bolje otici na pecanje
![]()
Za popust od 10$ pri kupnji na Banggood posaljite mi svoj e-mail na PM!
Moj stari je malo ozbiljniji igrac i kladi se na vece dobitke,igra sisteme 9 od 10 i 10 od 10 na uplacenih 100 kn,prosli tjedan je digao 2300 kn a i promasio je jedan par.....sto se tice kladenja kladionica je uvjek u plusu i od toga nema bas neke zarade.....osim onih koji dignu 250 000 kn a ti su rijetki.....
ak vrsno poznaš sport, i ako imaš malo u glavi kako odigrat, svatko može biti u plusu i imati neki đeparac. Samo pametno treba uložiti.
Upravo to u sportu nema zicera......mogle bi se dic danas pare na kosarci sta mislite?
sta kazete na ovo 50 kn Srbija-Rusija 1 1,60
Njemačka-Češka 1 1,15
Hrvatska-Latvija 1 1,20
Francuska-Poljska 1 1,05
Grčka-Izrael 1 1,10
Litva-Turska 1 1,35
Moram sutra u Stanleybet po tjednik....bolje se snalazim u njemu nego na njigovim stranicama...![]()
moj sistem je da igram maximalno 3 para, nikad ne igram ciste zicere nego nesto malo teze, ili 2 hazarda. znaos am dobivat no sad rijetko odem u kladionicu pa i ne dobim bas..
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Sad ja u subotu nađem dva remija i oderem ih.....
Rekao @sonyck da će mi složiti dobitnu....valjda me neće zaj.....
![]()
ne sumnjam...nego se nadam...pa se ne želim razočarat na kraju.....![]()
zaradite si 50kn danas:
đoka-monaco 1
moya-gulbis 1
nadal-ferrer 1
litva-češka 1
ulog:50kn dobitak 100kn
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
preveliki ulog za malo para..![]()
P-broj utakmica, W-pobjede, D-remi, L-izgubljene....a ovo ostalo neman pojma![]()
Bookmarks