dosta ljudi kaj im tak ko i tebi istjece ugovor,razmislja o optimi...
neki vele da budu pricekali da u optimi ponude neke bolje modeme,il routere....
al ak ti to nije tak bitno,vec je bitno da radi...
ja bi preporucil optimu...
Krajem 9 mjeseca mi istjece ugovor sa t comom. I sad bi se prebacija na nesto drugo, a neznam sta je najpovljnije. Zanima me nesto najpovljnije sta mogu dobit za 150 kn, nije bitno koja firma...
Gledam opidsl i vidim da je flat 50 kn... Sto mi preporucate?
FORD FOCUS RS500
I like it!
dosta ljudi kaj im tak ko i tebi istjece ugovor,razmislja o optimi...
neki vele da budu pricekali da u optimi ponude neke bolje modeme,il routere....
al ak ti to nije tak bitno,vec je bitno da radi...
ja bi preporucil optimu...
Možeš uzeti optimu, nećeš požaliti. Ja sam full zadovoljan!![]()
meni stric kaže on radi u t-centru i kaže da sada tko pređe na nešto drugo nemože imati fixni preko njih odnosno da trebaju ovi "drugi"ti dovest tel a nemre više preko t-coma i treba nešto platit! a sad jel broj ostaje isti nemam pojma!najvjerojatnije ne!dok ovi koji su preko h1 i ostalih prije prešli ostaje tako kako je!tako da ti se ne isplati mjenjat.ali ispitaj si još toćno!
★★★★★
Ja čekam da mi Optima ponudi wlan modem/ruter. Svi drugi to nude, jedino ne znam koga oni vraga čekaju?!
Prvo, što ti je od ostalih operatera u mogućnosti pružiti ti svoje usluge?
nije loše uzet iskon duo za 150kn
Djevojke postanu žene kad duboko u sebi spoznaju čvrsti razlog za to
ja imam optimu, sto se tice brzine zadovoljan sam... nisam jos dobio racun, pa ti javim kad dobijem....ali mislim da nebi trebalo biti puno, uzeo sam tarifu fix, koja je jako povoljna spram ostalih tarifa ostalih operatera u RH...
placam 4 mibta flatrate OPTIDSL 195 kn ukupno s pretplatom....ne koristim inace fiksni telefon jer imam svoja 3 mobitela....
moras samo se prebacit kod nih
cekao sam nekih 3 mj. za instalaciju
inace paket od 2 giga i 1 mbs kosta 55 kn
Covjek, kako bi dobio nesto, zauzvrat mora dati nesto jednake vrijednosti", olitiga "ne dobijes nesto za nista".
Sta znaci prebacit se kod njih?
Meni doma doalze 2 racuna za telefon. Jedan je od OPTIME i tu mi dolazi racun za fiksnu i mobilnu liniju. Drugi racun je do t-com-a, telefonska pretplata. Jeli ti to znaci da san se prebacia na optimu???
FORD FOCUS RS500
I like it!
Heh...kako ti može od Optime dolaziti račun za fiksnu i mobilnu liniju...
@pbreaker: Hehe, ti likovi iz T-Coma, tome nema nigdje kraja. Zakonski ti možeš zatražiti prebacivanje broja bez obzira na kojeg operatera i gdje prelaziš, a to je izgleda nova politika T-Coma da zastrašuje korisnike. Naknada koju spominješ se odnosi vjerojatno na uspostavu poziva od 7lp po pozivu, što je praktično identično, ako imaš razgovore oko 20 sekundi, odnosno ako imaš dulje onda ti je još bolje nego naplata čitave minute kao što to T-Com radi.
@ lujito: Pitaj što ti je zapravo dostupno. Mislim da u Kašteli imaš najveće šanse za H1, Iskon Duo i Metronet. Za ostale nisam baš siguran kako su ti dostupni. Ali probaj sa provjerom dostupnosti na njihovim web stranicama.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Maco eto tako kako si procitala, t com mi salje samo pretplatu i adsl a optima salje racun za fiksnu i mobilnu liniju!
Optima mi je dostupna odma, sad sam provjeria, a prije misec dana su me i zvali iz optime da mi ponude njihov dsl pa sam im reka da mi se jave krajen 9-og miseca kad mi istece ugovor.
A ovo vezano za racun, mislin da je tako svima koji su se prebacili sa t coma na optimu, preplata ostaje t comu, jer je njihova kompletna infrastrruktura, a optimi se ne isplati stavljat kabele po cijelo Hrvatskoj. Zato placan pretplatu t-lopovima!
FORD FOCUS RS500
I like it!
Evo danas sam razgovarao sa onima u optime i shvati da za ove novce koje dajem t-comu(138kn), u optime mogu ima flat i 3072/512 Kod njih je to 148kn. Moram postat njihov korisnik tj. placat telefonsku pretplatu njima, a ne t-comu. Tu dobijen jos 12 kuna jer je kod optime pretplata oko 60 kn. Do sada sam racun za telefon i mobitel placao optimi a pretplatu t- comu. Sada cu sve placat optimi. Modem je naravno 1 kn, pod uvjetom da potpisete ugovor na 2 godine, s tim da nakon 6 mjeseci mozes ponistit ugovor. mislim da je to u ovom trenutku najbolja opcija za sve one kojima je optima odmah dostupna kao meni! Cim istece ovaj ugovor, letim kod njih!
FORD FOCUS RS500
I like it!
nešto si pobrkao jer 3072/512 je 3Mb/s ,a nije nego 1MB/s je za tu cijenu od 148kn koju si ti naveo...
Ne, ne, ja trenutno imam kod t-coma 1. brzinu, 1MB/s i 5gb to placam 138 kuna. Za tu lovu kod optime imam 3 MB/s i flat rate! o tome ti ja pricam!
FORD FOCUS RS500
I like it!
uzmi OPTIMU.. stvarno je super... za 149kn 1mbit FLAT+100minuta free razgovora u fiksnoj liniji.. a šta je najbolje u svakom trenu možeš pogledati na korisničkim stranicama pozive tj.svoje stanje računa !![]()
meni sve savršeno radi ! nemam nikakvih primjedbi !
Ma vec sam sve sradia, samo me cekam da mi se jave. Koliko si ceka da ti dodu doma instalirat modem?
FORD FOCUS RS500
I like it!
ja sam cekao oko mjesec dana..
A kako si se prijavia? Jesi ispuni onaj formular na netu pa su ti poslali papire na kucnu adresu?
FORD FOCUS RS500
I like it!
da..i za 2 dana sam dobio papire...onda sam ih poslao i čekao nekih mjesec dana kada su me došli spojiti...evo 8.6. sam poslao papire i došli su mi složiti dsl 6.7. ! mjesec dana znači...
A jesi prije toga bia na t-com, adsl-u???
FORD FOCUS RS500
I like it!
da, prije t-com...ali on više ne postoji za mene![]()
DA, ja bi htio da on optima meni odma produzi od 28.10 jer mi taj dan istice t-com pa da ne budem bez interneta. Reci mi jeli ti ostaje ovaj modem od t-com kad zavrsi ugovor i jeli dobijes novi od optime?
FORD FOCUS RS500
I like it!
Bookmarks