Ima mozda paralelni port?Ako ima probaj preko njega ili preko drugog USB-a na racunalu.
Dakle iam 2 god star HP DeskJet 3500, do sad sam sve uredno s njim radil, nie bilo nikakvih problema, kad ono jedan dan ocu printat i ono nista ne reagira, nema zivota u njemu.
Kad ga upalim, lampcia zmiga, nekoliko puta i onda se ugasi, u trenutku kad ga upalim, u win se cuje onaj zvuk ko kad ukopcas nest prek USB-a (preinter je spojen prek USBa), kad se ugasi lampica opet se cuje isti zvuk, odnosno ko da sam ga iskopcal.
Probal sam odinstalirat drivere, odnosno cijeli printer, ponovo instalirat, instaliral sam nanovo i to samo drivere, kad sam ga spojil na USB, win mi je naso drivere i sve 5, mada nisam palil printer.
Al uzalud, upet ista stvar![]()
Jel crko za vazda, il se to da neak popravit? a da ne moram nositi na servis, jer neak si briem da bi mi uzeli pare za ko pol novog![]()
Isto tak, kad ga upalim, cujem ono zvuk ko da krene se nest desavat, pa zasteka, sumljam na najgorje![]()
Krenul sam da ga bum rastavil, al su sarafi neki ljevi, pa neide bas.
Prijedlogi sugestije ideje?
Note: a bas mi treba, trebam neakih 50 stranica isprintat![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
Ima mozda paralelni port?Ako ima probaj preko njega ili preko drugog USB-a na racunalu.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Nazalost ima samo USB.
Probo sam na sve moguce USB portove ga prikopcat al opet ista prica. Naime cak kad dignem poklopac od printera, se nist ne desava, inace je prije pocel rostati i dogro je catrige do sredine da se mogu izvaditi van. Sad niti to ne napravi.
Mislim da je kapput, osim ak ima neka jeftina fora, zapravo sumljam da se mehanizam zacviko, ah![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Ako ti je ublizini servis, prodji do njih i oni ce ti znati reci koliko bi dosao popravak, pa ako se isplati probaj ga popraviti, mada sumnjam da se ispalti popravljati jer su printeri relativno jefitni, a radni sat servisa skup.
Ma nie mi blizu servis, al kak si reko sati servisa su skupi, obicno 120kn/h a novi printer kosta 270kn, damn, nist moral bum dat na printanje, to mi je za sad najjeftinija solucija, kasnije onda ide novi printer.
Ako budes kupovao izaberi neki Epson ili Canon zbog jeftinih zamjenskih tinti![]()
HA! saga se nastavlja!
Dakle doso frend danas do mene, ima isti identicni printer, spojili ga na moj komp i opet stanga ne dela, sve isto!!
Osli kod njega s mojim i njegvim printerom, rade oba! i moj i njegov!!! Dakle WTF?
Ok jedino kaj jos sumljam je kabel, to bu mi posle dofuro svoje kable pa bum isprobal, al neak sumljam da su kabli!
Iso sam sve maknut od printera, sve regisry keyeve, sve sve kaj se dalo nac, ponovo instalirat i opet stanga!!
BTW onaj spoolsv.exe mi stalno zdere procesro na 100%, iso na google gledat kaj je to, to ono zaduzeno za printanje!
Sumljam na neku makaljazu u windowsima, ajd neke ideje kak so ispelat da radi!
Eto, s drugim kablima radi ko urica! Dakle problem je bil u kablu od shtroma, tak da sad moram kupit drugi kabel.
Evo ak neko bu imal slicne probleme da zna koje ima solucije![]()
Bookmarks