Pa k850 je 5mm tanji od k800 i samo 1mm deblji od w960. Po meni nije pre debel.
- tanak je i to mi je zasad najvaznije u odnosu na k850 jer imam w880
- velik display
- walkman 3.0
- A200 i prednosti koje donosi
- ....
-Ali opet s druge strane 850 ima sjajnu kameru naspram 910, media player identican 910 samo sto nije walkman, accelerometar,tralala...
- Sve sto ima 910, ima i k850 samo sto je ovaj fakat debeo i dizajnom mi je promašaj ali ima daleko bolju kameru tako da nisam pametan što na kraju uzeti....
EDIT
U odnosu na 880 koji trenutno imam... malo ipak jest! he,he![]()
![]()
Zadnji uredio wildbabe : 21-08-2007 u 22:12
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Pa k850 je 5mm tanji od k800 i samo 1mm deblji od w960. Po meni nije pre debel.
PREDATOR
nisi odgovorio na w960 pitanje bolji izbor od ijednog a debljina postane druga stvar ako nađeš nešto zanimljivije malo navike wild,samo to
Svi tvrde da je k850 predebeo, ali to je zato što je premalen. A za w960 kažu da je tanak iako je samo 1 mm tanji od k850. Čim je model veći, tim se manje vidi njegova debljina. Pa moj s65 je izgledao relativno tanko, iako je bio debeo 18 milimetara.
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
samsung jos tanje![]()
![]()
Neznam meni je nekako k850 promasaj sto se tice dizajna jer su sa ozbiljnog dizajna(k750,k800) skocili na neki novi dizajn sa zelenom bojom koji cilja vise na djecu sa tom zelenom bojom jer naglašava multimediju..mislim da ce to odbit dosta ljudi kod kupovine ovog telefona...
evo ja ću ga npr usporedit sa svojim w850
+veći zaslon i manja težina
+ima EDGE,w850 nema
+bolji video(QVGA)naspram QCIF kod w850i
+Walkman 3.0
+SensMe™ i ono da ga protreseš pa ti promijeni pjesmu(Shake Me..)
+tanji i ljepši
+M2 kartica,moj w850i koristi PRO DUO
tako da ja bih npr imao dosta razloga da ga uzmem u obzir![]()
Nokia 3410>Nokia 2100>Nokia 3220>Siemens C65>Nokia 6610i>Sony Ericsson D750i>Sony Ericsson W850i
Carpe diem
Ni meni se ne sviđa dizajn, ni raspored tipki. Ali ipak treba pričekati dok dođe u prodaju, i K800 mi je bio ružan na slikama.
meni je ovo mozda i najljepsi SE uopce.nekome se sigurno nece svidjati boja na obrubu,ali meni je to bas pravi faktor originalnosti.
a mrzim kad mi brišu komentare...uglavnom...kljukica ali w960 ima sve pa i više zato kažem samo malo pštediš () i jednostavno uzmeš njega
w960 je definitivno najbolji izbor od ove trojice ali ce biti previše skup kao i 950 kada je izašao, vjerojatno i skuplji pa je eto to najveći razlog zašto se ne bi odlučio za 960....![]()
Ma kakve motorole, svaka njima čast ali kod mene prolazi zasad samo SE....![]()
Složio bih se s ovime, takoder mi je dizajn katastrofa i nema nikakve skladnosti i to pogotovo prednja strana telefona dok je stražnja dobra... ali dobro, to je samo subjektivan stav od pojedinca do pojedinca...![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
K850 uskoro u Tele2!
otkud ti to?
Nokia 3410>Nokia 2100>Nokia 3220>Siemens C65>Nokia 6610i>Sony Ericsson D750i>Sony Ericsson W850i
Carpe diem
pa napiso si uskoro, a za mene je uskoro mjesec-dva a ne 4-5 mjeseci.... a kasnije normalno da ce ga biti u i u vipu, t-mobileu, teletu....
----------Sony Ericsson----------
sumnjam da će ga svi imat u ponudi ono...možda prvo samo t-mob pa vip il obrnuto...
to sad i nije bitno.bitno je da ce u i u t-mobileu i u vip-u biti brandirani,a to mnoge odbija od kupnje.
slsažem se,bolje je kupit samo uređaj problem će bit to kaj je malo skupljel aj hej čovjek isplati se sigurno više neg brandirano
izaci ce pocetkom 10mj. u evropi.kod nas ipak nesto kasnije.
logičan zaključak i ne očekujem ga prije prosinca a ako dođe,odlično...možda
u BiH k850 je već moguće poručiti u nekim shopovima(SA, ZE, MO), dostava za 3 tjedna, cijena 600Eura (ne-brandiran)
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
skupo al ajde...
Bookmarks