Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 2 1 2 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 27
    zajebant Postignuća:
    SocialVeteranTagger First Class50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Sony DSC W80 review

Prije par dana sam kupio Sony W80 (jer mi je moj Canon prestao raditi), pa reko da napišem mali review dotičnog fotića...
    Sony DSC W80 review
    Karaktersitike:
    • 7.2 Megapixela
    • 3x optical zoom
    • Zoom wide (W) - 35 mm
    • Zoom tele (T) - 105 mm (3 x)
    • Macro focus – 4cm
    • Interna memorija – 31MB
    • LCD – 2,5'', 115000 boja
    • USB 2,0
    • 91 x 58 x 23 mm, 175 g (sa baterijom)
    Sadržaj kutije
    U kutiji se dobije: fotoaparat Sony W80 (koji se u paketu nalazi u navlaci), punjiva baterija (Lithium ion), plastična kutijica u kojoj stoji baterija (kutija služi za sprječavanje kratkog spoja, bar tako piše na njoj), vezica, tj da se fotić može nositi oko zgloba, sonyev punjač za bateriju zajedno sa kablom za napajanje, kabel za povezvanje fotića i kompa koji ujedno služi i kao kabel za A/V (tj ima dva izlaza, jedan za A/V, a drugi za USB), upute (jedna malo deblja knjižica sa uputama na hrvatskom), CD za instalaciju programa i uputama i garancija (bar kod mene je garancija 2 godine).

Izgled digitalnog fotoaparata
    Što se tiče samo izgleda Sony W80 tiče, fotić je napravljen od aluminija (bar se tako meni čini), a dijelovi na bokovima fotoaparata kao da su metalizirani/kromirani.
    Sa prednje strane dominira objektiv (Carl Zeiss leća), iznad kojeg je na samom rubu smješteno malo optičko tražilo. Pored tražila (rekao bi točno iznad objektiva) smješten je indikator self-timera (samo okidača), a pored njega je smješten blic.
    Na lijevoj strani prednjeg dijela fotića je kromirani dio koji je namjenjen kao nekakav «grip», lijepo izgleda.
    Prednji dio fotića odaje vrlo dobar i kvalitetan dojam.
    Na stražnoj strani dominira LCD displey, dijagonale 2,5'' sa 115,000 boja (poznat i sa drugih Sonyevih digitalaca, W55/80/90,S800...). Iznad displeya se nalazi optičko tražilo, a pored njega su dvije diode postavljene vodoravno jedna iznad druge. Gornja dioda je indikator AE/AF blokade/Self-Timera, a donja dioda je indikator blica/bljeskalice.
    Sa desne strane dsiplya, pri vrhu je postaljena tipka za zoom (W/T). Ispod tipki za zoom nalazi se kontrolni kotačić, koji služi za odabir načina snimanja (odabir scena). Malo lijevo od od tog kotačića se nalazi tipka za pregledavanje slika, a ispod nje tipka MENU koja služi za razna podešavanja prilikom slikanja ili pregledavanja slika.
    Ispod kontrolnog kotačića se nalaze kontrolne tipke (koje također služe i kao navi-pad kod pregledavanja slika). Lijevo ispod kontolnih tipki se nalazi tipka HOME koja služi da bi se ušlo u izbornik i promijenili podaci (tipa zvukovi, datum i vrijeme, način spajanja preko USB_a, digitalni zoom...).
    Sa gornje strane fotića se nalazi tipka za slikanje i tipka za paljenje/gašenje fotića. Kada se fotić upali, tipka za paljenje svijetli zelenom bojojm. Pored tih dviju tipki, je još samo mali mikrofon.
    Na donjoj strani fotića nalazi se USB priključak (šteta što nije miniUSB), mali zvučnik i «navoj» za stativ. Malu mani bi pripisao tome što nema zaštite za USB priključak.
    Na lijevoj bočnoj strani (ako gledamo u objektiv) se nalazi utor za vezicu, a ispod njega je plastični poklopac koji skriva bateriju i memory stick pro duo. Makar je poklopac plastičan odaje dosta dobar dojam i nema nikakvog klimanja.
    Na desnoj bočnoj strani je jedino ugravirno: 3X optical zoom.

Sve u svemu, W80 ostavlja jako dobar dojam što se kvalitete kućišta i izrade tiče, a i težine.

Ergonomija (držanje u ruci/slikanje)

Što se tiče same ergonomije, fotić je malen, pa se lako može koristiti sam sa jednom rukom. Lijepo stoji u ruci. Jedini manji minus po meni je to što ima tipke za zoom, a ne klasični «kotačić» na gornjoj strani (kod gumba za slikanje, kao što ima W55, Canon Ixus 750...), pa onda osobe malo većih ruku (kao što sam ja), moraju malo i sa drugom rukom pridržati fotić dok koriste zoom. (tako bar ja radim jer imam veliki palac, ali valjda je to stvar nakvike, pa će kasnije ići lakše)
    Funkcije i slikanje
    W80 u usporedbi sa W55 (bar koliko sam vidio po svim specifikacijama) donosi neke male promjene (i u dizajnu i u softu).
    Za razliku od W55, W80 posjeduje «samo» ~31MB interne memorije. To je dovoljno za 10slika u rezoluciji 7MPx,
    W80 posjeduje opciju Face Detection. Ova opcija je korisna kada slikate neku osobu (ili više njih), pa fotić sam prepoznaje lice osobe/osoba. Ako je više osoba, onda fotić izabire ono «bitnije» lice. Ta opcija se da izgasiti u MENU_u prije slikanja.
    W80 također posjeduje opciju: Double anti-blurb technology (super steadyShot). To djeluje kako nekakav stabilizator, pa slike ispadaju oštrije. Kod automatskog načinja slikanja, steadyShot se uključuje kada je tipka za slikanje napola pritisnuta, a kod ostalih načina se može izabrati da li da je stalno uključena/isključena ili kako i kod automatskog da se pali kada je naploa pritsnuta tipka za slikanje.
    Od ostalih «novotarija» tu je ISO koji ide do 3200 i slike u Full HD rezoluciji (točnije rezolucija slike je 1920 x 1080 pixela, tj u formatu 16:9). Također moguće je slikati slike u formatu 3:2.

nastavak slijedi...
    Zadnji uredio Ico : 05-08-2007 u 19:31
    ... HTC Desire -> Sensation -> One (M7) -> Note 3 -> LG G2 -> S6 SM-G920F

zajebant Postignuća:
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ...
    Što se slika tiče, mogu se izabrati slijedeće rezolucije i formati: 7MPx, 3:2, 5MPx, 3MPx, VGA, 16:9 (kao što sam već rekao to je slika u Full HD rezoluciji).

Također, mogu se birati različiti programi slikanja:
    Automatsko – fotić automatski postavlja sve parametre. Moguće su neke male promjene (rezolucija slike, uključivanje/isključivanje Face detektor_a i crvenih očiju, uključivanje bilca, self timer i makro mod)
    Program auto – tu je već veća mogućnost odabira funkcija (odabir fokusa, white ballance, promjena ISO_a, color mode (c/b, vivid, sephia...)
    Moguće je odabrati slijedeće vrijednosti ISO_a: auto, 100, 200, 400, 800, 1600, 3200.
    Movie mode – mod za snimanje filmića. Moguće je snimati filmiće u 3 načina (640 fine, 640 standard i 320). Što se zooma tiče kod snimanja filmića, može se zoomat do 3x (optički), ali se onda više nemože vratiti natrag.
    Snow – za slikanje kada je vani snijeg
    Beach – za slikanje na plaži
    Landscape – za slikanje pejzaša
    Twilight – za slikanje u sumrak
    Twilight Portrait – za slikanje potreta u sumraku (po noći)
    Soft Snap – za slikanje portreta, slikanje više osoba
    High ISO – za slikanje u tamnijim prostorijama bez upotrebe blica. Korisno, ali se vidi šum.

Kod odabira programa slikanja, na displeyu se pokaže sa desne strane koji je program odabran, naziv programa, i u donjem dijelu displeya se prikaže «opis», tj što se sa kojim programom slikanja slika. Lijepa funkcija koja malo usporava samo slikanje za možda 2 sek.

Ostale funkcije (self timer, makro mode, flash, displey)

Self timer je moguće podesiti na 10sec ili na 2sec. Po meni ova druga od 2 sekunde je pomalo bespotrebna. Self timer omogućuje da se slika slika 10 ili 2 sekunde nakon pritiska na okidač.
    Makro mode omogućuje slikanje slika izbliza (~4cm).
    Flash (blic) služi za slikanje po mraku, a može biti postavljen (u određenom programu slikanja) na ON/Off, flash SL i auto.
    Displey – pomoću ove tipe se može birati da li će mo uključiti displye ili ga isključiti (dobro kada je baterija poprazna), i što će se prikazati na displeyu kod slikanja.
    Tako se kod slikanja sa jednim pritiskom na DISPLEY tipku displey malo osvijetli; kod drugog pritiska pokazuje se histogram; kod trećeg pritiska ostaje samo slika, bez dodatnih ikona (baterija, flesh, broj slika...), a kod četvrtog pritiska se gasi.
    Kod pregledavanja slika: kod prvog pristiska na tipku DISPLEY, disply se malo osvijetli; kod drugog pritiska pojavljuje se histogram sa podacima o ISO_u, i nekim postavkama; kod trećeg pritiska se sve ikone i oznake miču i ostaje samo slika. I tako u krug.
    Ove funkcije se uključuju na kontrolnim tipkama.

Usporedba W80 sa Ixus 750 (slike, odnos dimenzija)

Sve slike su slikane sa N73 pa se ispričavam ako su mutne ili loše... (ali nebi trebale biti)

Slike slikane sa W80 ću staviti kasnije. Kada uslikam nešto normalno...

Ako imate kakva pitanja, pitajte...

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2004
    Mobitel
    i6+ 128gb
    Operater
    sve
    Godina
    40
    Bodovi
    24.161
    Nivo
    37
    Bodovi: 24.161, Nivo: 37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e točno takav bijeli sam ja htio..predobro zgleda...odličan review...

zajebant Postignuća:
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Sony DSC W80 review

Nekako sam uspio uhvatiti par slika kako izgleda displey prilikom slikanja, i koje su opcije fotića... Sve kroz par screen shotova...

Displey kada se slika (u ovom slučaju Program Auto način slikanja)

Podešenja kod slikanja (redom: veličina slike, Face detection, SteadyShot)

Odabir načina slikanja

Izbornik kod reprodukcije slika (redom: Slide Show, Retuširanje slike) Moram samo napomenuti da postoji opcija okretanja slike. Također se u opcijama slide show_a može odabrati i muzika koja da svira u pozadini.

Podešavanja (opća podešavanja i podešavanja slikanja)

Napominjem: slike su slikane sa N73, pa su možda zato neke slike mutne...

@Smogi: hvala... Meni bi bio još ljepši da je crni, ali ga nije bilo... ali i ovako izgleda super...

Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2004
    Mobitel
    i6+ 128gb
    Operater
    sve
    Godina
    40
    Bodovi
    24.161
    Nivo
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne,ne..bolje bijeli izgleda,bar meni..stvarno fenomenalno...+a za kvalitetu slike i sonijev meni i upravljanje,ne treba trošiti riječi-odličan...

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Mar 2007
    Mobitel
    SE W850i
    Operater
    T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    super rewiev Ico
    mogao bi uploadat neke slike slikane s njim?
    Nokia 3410>Nokia 2100>Nokia 3220>Siemens C65>Nokia 6610i>Sony Ericsson D750i>Sony Ericsson W850i
    Carpe diem

zajebant Postignuća:
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao kljukica_kviki Pregledaj post
    super rewiev Ico
    mogao bi uploadat neke slike slikane s njim?
    Hvala...
    Što se slika tiče napisao sam na kraju drugog posta:
    stavit ću kad uslikam nešto normalno...
    a pošto bi uskoro trebao dobiti i memo stick onda ću uslikati par slika...
    ali po ovome što sam do sad slikao, ja sam poprilično zadovoljan...

31 days registered

Datum registracije
    Mar 2007
    Mobitel
    SE W850i
    Operater
    T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    drago mi je čuti
    uživaj u fotiću
    Nokia 3410>Nokia 2100>Nokia 3220>Siemens C65>Nokia 6610i>Sony Ericsson D750i>Sony Ericsson W850i
    Carpe diem

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Aug 2004
    Mobitel
    SE w950i
    Operater
    T-mobile;TELE2
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A kooliko love si izdvojio za to čudo?

zajebant Postignuća:
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pošto mi imageshack nedopušta uploadanje slika većih od 1.5MB, par slika sam stavio u rar, tako da ih nemoram resize_ati, i da se ne gubi na kvaliteti slika.
    Evo link za download primjera slika: (~16MB)
    http://rapidshare.com/files/47271832...a_W80.rar.html
    Objašnjene slika, tj uvjeta pod kojim su slikane:
    1. slika: slikana u potpunom mraku, samo sa blicom
    2. slika: slikana u garži, znači smanjeno osvjetljenje, bez blica
    3. slika: slikana vani
    4. slika: slikano sa 3x optičkim zoom_om
    5. slika: slikano sa istog mjesta kao i 4.ta, samo bez zoom_a
    6. slika: slikano u HD rezoluciji (smanjeno osvjetljenje)
    7. i 8. slika: slikano sa makro modom.

Sve slike su slikane sa Automatskim načinom.
    Pa slobodno komentirajte slike...

@mikelandjelo: fotić sam platio 1870kn (+- koja kuna)

ThreeEyedExtraTerrestrial Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jos jednom cestitke na kupnji i svaka cast za racenziju

Uvijek je lijepo za vidjeti feedback korisnika nakon kupnje aparata i iskustva iz prve ruke. To je najveca pomoc onima koji dvoje oko kupnje doticnih modela, te obicno prevaga u odluci.

Recenzija je prilicno detaljna i objektivna. Nedostaje mi kakav osobni komentar...koliko si osobno zadovoljan sa aparatom, ispunjava li ono sto trazis, pogotovo s obzirom na to da si do sada koristio, ikap nesto ozbiljniji foto aparat (Canon S1 IS).

Inace vecina onih koje poznam, a koji su se odlucili na kupnju W80 modela, nisu bili razocarani. Dapace, samo dobri dojmovi.

Meni je zanimljiva i cinjenica razvoja W serije. To je serija koja je svoje prve modela dala u compact klasi. Danas, se u W seriji produciraju, po mome misljenju, iskljucivo ultra compact modeli. Od konkurencije ih izdvaja, za ultra compacte, prilicno pristupacna cijena (pogotovo W55 model).

" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."

zajebant Postignuća:
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Bimbi: osobne komentare ću još ubaciti u nekom od slijedećih postova, isto kao i nekakve razlike između S1 i W80, tj što mi nedostaje, a možda ubacim i koju sliku ta dva aparata jednog pored drug...

Sa W80 sam zasad iznimno zadovoljan. Prvenstveno zbog malih dimenzija, ali opet daje dosta dobre slike na koje nemem zamjerki na njih (slike su u postu iznad).
    Po mom nekom osobnom sudu, slike, pogotovo one slikane po noći su malkoc oštrije od onih slikanih sa S1.
    W80 ispunjava sve što sam tražio od fotić kad sam ga kupio, dobro, možda je mogao biti malo veći optički zoom (eto to mi nedostaje u odnosu na S1, jer sam se navikao da mogu dosta zooma koristiti ) i trebali su ostaviti način zooma kao kod W55, tj da ima gore polugicu, a ne tipke na stražnjoj strani. Osim toga, jako sam zadovoljan. jer W80 ima one scene (načine slikanja), pa se nemora puno po menijima tražit da bi se slikao portret ili neka slika u sumraku...
    A iskreno rečeno, sve one silne funkcije koje je imao S1 IS (pogotovo ona ručna postavljanja) nisam nikad savladao do kraja, pa mi slike sa mojim postavkama i nisu ispadale dobro, pa sam na kraju odustao od svega.

Jedini nedostatak bi uputio "multifunkicjskom" USB kabelu. Meni je nepretno i nepotrebno da usb kabel služi kao A/v kabel (naravno ima ona dva izlaza) a ima i još jedan izlaz koji je USB koji služi za povezivanje sa kompijuterom. (slika izlaza USB kabela je isto u slikama, zadnja slika). To su malo šeprtljavo napravili. ali dobro...

Ako imate još kakvih pitanja, slobodno pitajte...
    Što se tiče same brzine slikanja kada se slike spremaju na memory stick, to ću vjerojatno isprobati danas navečer (jer bi trebao dobiti memory stick), pa ću javiti da li je brže ili sporije...

Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    wp
    Operater
    t-mobile
    Godina
    35
    Bodovi
    27.294
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.294, Nivo: 40
    Bodovi: 27.294, Nivo: 40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ico stvarno dobar review,vazno je da si ti zadovoljan sa aparatom a i vjerojatno ces sa ovakvim reviewom otkloniti sumnje buduceg kupca ovog modela...sto se tice aparata kakva je kvaliteta videa...(nisam nasao u tekstu)

zajebant Postignuća:
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Sony DSC W80 utisci

Evo da napiše pokoje iskustvo nekon kojeg tjedna korištenja...

Lagano se navikam na gumbe za zumiranje (što mi je isprva bio minus).
    Malo sam se igrao sa fotićem i stvarno je za svaku pohvalu...
    Jedino na displeyu lako ostaju otisci prstiju, i kad je displey izgašen dosta se vide. no dobro, malo čišćenja o neku tkaninu i displey je ponovo čist...

Ono što sam skužio nakon kojeg dana korištenje, a što mi se svidjelo, je da se može ubaciti mp3 pjesma (tj zamjeniti neka od 4 postojeće ili zamijeniti sve 4) duljine do 180sec (3min) koja kasnije služi kod slide show-a.
    Zgodna funkcija.
    Kad smo već kod slide showa i pjesme koja se reproducira u pozadini, tu moram dati fotiću jedan minus. Naime, zvučnik je smješten sa donje strane fotića i dosta je malen, pa je i dosta tih.
    znam da zvučnik ni nije namjenjen za slušanje pjesama na fotiću, ali bilo bi dobro da je ipak malo glasniji...
    Druga stvar kojoj bi dao minus su postavke fotića.
    Naime, najviše me "živciraju" zvukovi. Recimo kod Canon fotića, moglo se birati između par zvukova (mislim 3 zvuka). Kod W80 ili se skroz zvukovi isključe, ili se samo čuje kada se slika ili su svi zvukovi uključeni. Kada su uključeni zvukovi, bar meni su malo iritantni (ili se treba samo priviknut u odnosu na one kod Canona), i nemože se postaviti "druga paleta" zvukova
    Također kad sam već kod postavki, malo mi smeta i to što u postavkama nema opcija da se brojevi resetiraju (nakon što se sve sa kartice obriše) (tu opciju imaju canon fotići).

Nekako bi rekao da je po postavkama sony "siromašniji" od Canon fotoaparata... (ili ja te sve postavke ne mogu nać)
    Ali kad se čovjek navikne, mislim da to onda i nisu minusi.

Ali W80 ima jednu stvar što mi se sviđa a to nemaju canon fotići, a to je indikator baterije...

EDIT: još jedna stvar koja mi se ne sviđa kod W80 je ta, da se može birati samo rezolucija fotogradije dok se nemože mijenjati "kvaliteta" slike. (to je moguće kod Canon digitalac (postoji SuperFine, Fine i normal) )
    Zadnji uredio Ico : 13-08-2007 u 16:29

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience PointsTagger Second Class

Datum registracije
    Dec 2006
    Bodovi
    15.494
    Nivo
    30
    Bodovi: 15.494, Nivo: 30
    Bodovi: 15.494, Nivo: 30
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dobar fotic! Koliko si ga platio?

zajebant Postignuća:
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao avantgard Pregledaj post
    Dobar fotic! Koliko si ga platio?
    Piše u dnu posta #10 (1870kn)

Too old for this Sh**!!! Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdriveTagger First Class

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    S.G.S23Ultra/ G.Note10+
    Operater
    Telemach/Congstar
    Godina
    38
    Bodovi
    91.794
    Nivo
    73
    Bodovi: 91.794, Nivo: 73
    Bodovi: 91.794, Nivo: 73
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ...kao prvo - čestitam na kupovini ...

...a sad komentari - što se tiče Sony-a, imam ga ali stariji model (S80) evo sad već drugu godinu i prezadovoljan sam ...njihov meni te funkcije ušle su mi u glavu u jako kratkom vremenu, a što se tiče nekih sitnica koje tebi npr. smetaju meni one ne predstavljaju nikakav problem...ali svatko ima svoje prohtjeve i zahtjeve, zar ne ...

...uglavnom, čestitam još jednom i želim ti puno lijepo uslikanih slika te snimljenih filmića ...
    ..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..

Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2003
    Mobitel
    Samsung Galaxy S II
    Operater
    Tele2
    Bodovi
    8.372
    Nivo
    21
    Bodovi: 8.372, Nivo: 21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Svaka cast na review-u, super je.
    Dali neko zna kolika je razlika izmedju Sony W80 i W90, osim sto W90 ima 1 mpx vise ?
    W80 je jeftiniji 400 Kn od W90 u Ve-Mila

zajebant Postignuća:
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao mladjo Pregledaj post
    Svaka cast na review-u, super je.
    Dali neko zna kolika je razlika izmedju Sony W80 i W90, osim sto W90 ima 1 mpx vise ?
    W80 je jeftiniji 400 Kn od W90 u Ve-Mila
    Razlika je jedino u tome što W90 ima 1MPx više od W80...
    Sve ostalo je apsolutno isto/identično... čak i same dimenzije i težina fotoaprata su identične.
    400kn nije velika razlika, ali s obzirom da se dobije samo 1MPx više, pitanje je da li je isplativo...

Datum registracije
    Feb 2003
    Mobitel
    Samsung Galaxy S II
    Operater
    Tele2
    Bodovi
    8.372
    Nivo
    21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ma prije bih uzeo W80 jer i ja smatram da taj 1 mpx ne vrijedi dodatnih 400 Kn.
    Nego jos me zanima kako si zadovoljan sa kvalitetom videa na W80 ?

31 days registered

Datum registracije
    Apr 2007
    Mobitel
    Nokia n73ME(2giga)pPCt830
    Operater
    t-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    svaka cast na reviemu!!!!
    red bull je zakon!!!!!!!!!!!!!
    BALKAN-MEDIA

zajebant Postignuća:
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao mladjo Pregledaj post
    Ma prije bih uzeo W80 jer i ja smatram da taj 1 mpx ne vrijedi dodatnih 400 Kn.
    Nego jos me zanima kako si zadovoljan sa kvalitetom videa na W80 ?
    Kvalitetom videa sam zadovoljan skroz...
    Jedino, što sam već napisao, kod snimajna videa se ne može koristiti optički zoom. tj zoomiraš do 3X (maksimalno optički), i onda nemožeš vratiti nazad (od-zoomat).
    Jedino što kad je rezolucija videa na 640x480 (kompresija fine), onda na karticu od 2GB stane 26 minuta videa.
    ako je rezolucija 6480x480 (standard), onda na 2GB karticu stane 1h 30min...
    Video zauzima puno mjesta, ali dobro... meni fotić služi za slikanje a ne za snimanje videa...

Datum registracije
    Feb 2003
    Mobitel
    Samsung Galaxy S II
    Operater
    Tele2
    Bodovi
    8.372
    Nivo
    21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Steta za zoom, ali dobro ipak je to fotoaparat, nije lose tu i tamo u nekim slucajevim snimiti koji clip , za vece i ozbiljnije stvari postoji kamera.
    Hvala ti na odgovoru

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    LG GT540
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ajde molim te stavi par cropova iz slika slikanih na najvišem i onom ispod ISO nivou: baš me zanima kako to izgleda.
    Camera Obscura - the best camera ever :)

zajebant Postignuća:
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Pepi: evo na zahtjev...
    Slike su slikane sa iste udaljenosti (nekih ~40cm od predmeta)
    Prve slike idu redom: Auto iso, pa onda iso: 200, 400, 800, 1600, 3200

Evo isti predmet, ali ovaj put u kombinaciji ISO + blic.
    Slike redom: Auto ISO, pa onda iso: 100, 200, 400, 800, 1600, 3200

+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 2 1 2 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Sony Ericsson P1 review
    By Vepar in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 141
    Posljednji post: 22-11-2008, 10:10
  2. Sony Ericsson w880i review
    By wildbabe in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 87