ne kuzim te bas, dvd ti je 4.7Gb , nemas obicni od 8.5 nego je to dual layer. A sad sve przilice imaju dual layer
Ako ja npr.kupim dvd ili dvdove veličine 8.5 GB(a da nisu double layer) jel mogu na njih pržit normalno ko na dvde od 4.7 GB,jel treba neka posebna pržilica ili radi i ona koja prži 'normalne' dvdove![]()
Nokia 3410>Nokia 2100>Nokia 3220>Siemens C65>Nokia 6610i>Sony Ericsson D750i>Sony Ericsson W850i
Carpe diem
ne kuzim te bas, dvd ti je 4.7Gb , nemas obicni od 8.5 nego je to dual layer. A sad sve przilice imaju dual layer
pa 8.5gb jesu double layer. Trebaš DL pržu. Sve novije to mogu
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
šta je taj dvd double layer?
kako da saznam dali mi pržilica to podržava,dvd su malo skuupi za bezvezno isprobavanje a komp je relativno novi(godinu dana star)
Nokia 3410>Nokia 2100>Nokia 3220>Siemens C65>Nokia 6610i>Sony Ericsson D750i>Sony Ericsson W850i
Carpe diem
...ček, 8.5Gb disk a da nije Double Layer...di si to vidio...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Samo reci koji model pržilice imaš, a ako veliš da je stara oko godinu dana onda je sigurno double layer.
Pa otvori si Nero Infotool ako imas instalirano i lijepo ti sve pise koje formate mozes citati i koje prziti.
Tak je. Ak ti pržilica podržava samo DVD+R DL, onda si kupi samo taj tip medija. Ali generalno sve prže kupljene u zadnjih godinu, godinu i po podržavaju sve tipove DVD medija (pisanje i čitanje), osim ako nisi kupio neki škart.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
ok,podržava,mislim da sam skužoi,znači taj dvd od 8.5 GB je sto posto double layer i hoće li mi ga dvd player normalno očitat?
Carpe diem
Ako misliš na ove kućne uređaje većina će bez problema čitati, ali stariji (od 2-2.5 godine) obično ne čitaju tj. treba im nadograditi firmware.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Moj je GRUNDIG,kupljen prošle godine...
kako im se nadograđuje firmware,treba ih spojit s kompom ili...
Carpe diem
mislin da znan sto je tia on reci.....dvd od 8.5 GB ne mora biti dual layer, moze biti samo dvostrani dvd (citljiv sa dvije strane).....postoji i dual layer citljiv sa dvi strane a to je onda oko 17GB.....
@ dark
uglavnom tako nesto, je imas pravo....evo pogledaj tu
Bookmarks