Nisam ga dugo imao,ali zvuk je po defaultu namješten tiho.Možeš ga pojačati,sad se ne sjećam točno da li u postavkama moba ili na onoj tipki sa strane (oznake + / -) i onda se čuje dosta glasno.Kaj se tiče kartice idu do 1Gb.
Pozdrav svima forumašima!Dobio sam SE Z530i iz Tele2 ponude i imam par pitanja vezana uz Sony Ericcsone.Moj SE podržava AAC format(barem tako piše)zašto onda kad prebacim AAC format neće.2)Zvučnici-katastrofa.Jače se čuje MIDI melodija na T630,a kamoli mp3 na SE K510i.Zašto i kako ako mogu poboljšati zvučnike3)M2(Memory Stick Mikro)do koliko GB podržava.I zašto se mom frendu tijekom Bluetooth veze kad je prebacivao mp3 pjesmu resetirao i nije htio raditi(inače je prebacivao sa "stare"Motorole V360V.Thanx na odgovorima![]()
Nisam ga dugo imao,ali zvuk je po defaultu namješten tiho.Možeš ga pojačati,sad se ne sjećam točno da li u postavkama moba ili na onoj tipki sa strane (oznake + / -) i onda se čuje dosta glasno.Kaj se tiče kartice idu do 1Gb.
jao imao sam ga i nedaj bože više ekran uf koji promašaj sve mu krckcka i škripi jedan od lošijih SE.
Barem meni
Još sam ti htio reći da mob vrijedi ak niš drugo,a ono zbog baterije.Punio sam ga svakih 5-6 dana - mrak!Baš zato kaj nema tft display,a i nije velik, ne ždere bateriju.Ak ti je važna autonomija baterije,male dimenzije i težina ,to je onda mob za tebe.Osobno mislim da za tu lovu, u toj klasi nema boljeg.Pozdrav!
Zadnji uredio pugy : 03-12-2006 u 00:23
Zvuk je loš.Pojačam ali to se ne čuje u busu do susjednog sjedioca.K510i probija buku,kako to?Oni imaju isti softver,a K510i zvučnik čuje duplo jače.U čemu je kvaka?Pošto se ne kužim u kamere SE K510i ima 1,3mpx kameru a moj VGA.Kako moj onda slika u 1,2mpx.Koja je razlika?Samo ovo pitanje.Može li se promjenom softwera pojačati zvučnik i povećat kapacitet M2 kartica na 2GB.Thanx![]()
kapacitet memoryjske nemoreš promijeniti za zvuk nisam siguran!
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
nisam mogao naci temu o modanju z530i pa cu ovdje postat.
dali se moze flashat z530i na w530i? mislim trebalo bi moc, ja mislim da je ista prica kao sa k750i i w800i.
Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...
i sa k550 na w610?
Zadnji uredio malena : 01-05-2007 u 19:46
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
znaci moze? YAY
a jel isti postupak kao s k750i? flasham ga s xs++-om?
Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...
Bookmarks