evo ok je, narucena sam za 3tjedna drzite mi fige! uf!
issss e pa ti si me dobrano uplasio. jako je naslonjen zub i jako je uvijen korijen... znaci bolit ce ko hiljadu vragova, bum ja pricekala mamu da me ima ko njegovat i da,koji se drugi pije osim penicilina?
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
evo ok je, narucena sam za 3tjedna drzite mi fige! uf!
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Operirala umnjak,donji lijevi,korijen usao u kanal pa je bila ona kompliciranija varijanta,dobila lokalnu,istina, ne boli ali je neugodno jer sve cujes i ipak osjetis da te razvlace i natezu.Ipak poslije je bilo puno gore,imala savove,10 dana nenormalnih bolova (cca.svaka 2 sata voltaren pa ketonal rapid i tako 10-tak dana),natecena dosta,imala savove!Ali isto tako moja sestra isto operirala umnjak i nije bilo ni priblizno tako grozno.Ako vec moras to obaviti,obavi sto prije da ti se ne bi upalilo(kao meni) pa anesezija nije bas skroz ni primila. Drzim fige i sretno!
ajde ajde malenabudes ti to izdrzala...
sigurno nece biti nista strasno
![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
i ja se pridružujem i držim fige :-)
ajmo,malo potpore za malenu
:-)
Nokia 3410>Nokia 2100>Nokia 3220>Siemens C65>Nokia 6610i>Sony Ericsson D750i>Sony Ericsson W850i
Carpe diem
Ja sutra vozim frendicu na vađenje umnjaka, ali mislim da ona nema takve komplikacije kao ti, jedino ju svako toliko rastura od bolova, pa ga zbog toga vadi.
Ma gle... ako je samo vađenje zuba, ne bi trebalo boljeti jer samo kilavi po mesu. Ako mora kosti lomit (odnosno bušit, širit itd - ako ošteti kost na bilo koji način) to onda hoće bolit. A onda pomažu analgetici kao i inače kod boli. No, velim, to se ne čupa ko' sivonja, kliješta pa van, nego se gleda, mota, trga (zub, ne kost) tako da se ošteti što manje tkiva i kosti. I onda ne bude frke...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Sumamed nije antibiotik izbora kod odontogenih upala. U praksi se nije pokazao baš efikasan kod takvih stanja, po meni najbolji je Augmentin (pokriva i gram negativne bakterije pa ne treba davati i Medazol uz njega) a kod alergije na penicilin izbor je Dalacin C. Sumamed se pokazao efikasan kod malog broja ljudi s takvim upalama.
PREDATOR
fakin šit, sad kad sam pročital sve ovo, ide mi na bluvanje
umnjak mi je tak dalko otraga, nedostupan, da je malo dalje raso bi mi iz ramena! (i naravno, moral u iti van)
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Ja sam se prije par mjeseci slikao zube zbog jednog desetok zuba i tek tada vidio da mi jedan umnjak raste gotovo horizontalo i jos je u mesu, zubarica je rekla da ga ostavim da ima šanse da se on izravna ali ako se upali treba van, a sa njim i zub koji je do njega ili čak još 2 jer ga nemože izvadit kao!!! Dali je to istina, pa neželim da mi sve povadi!!! ???
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
ufff, dobro je onda, ak bude alarmantno ići ću kod par privatnika, pa koji mi bude najbolje izgledao i zvučao njemu dajem dozvolu, makar bi ja da me uspavaju, nemam živaca ja dugo sjedit tam dog mi čupaju i sve moguće rade, pogotovo ak vidim da se muče i podupiru nogama o mene da mi ispčupaju nekaj, a još i čekić da vidim... nisam plašljiv, ali nevolim to baš gledat makar me neće bolit...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Privatnik ti nije garancija kvalitetnog posla. Kod mene na Hitnu stomatologiju dode dosta ljudi koji su vadili zub kod privatnika pa znam da to nije uvijek najbolje rješenje. Ako zeliš biti 100% siguran odi kod nekog specijalista oralne kirurgije, privatno ili sa knjizicom(onda češ duze čekati) i onda si miran.
PREDATOR
Malena kad ti je operacija da mozemo mislima bit uz tebe???![]()
FORD FOCUS RS500
I like it!
U potpunosti se slazes sa tobom, jer ima stomatologa koji nezanaju niti zasiti ranu u slucaju da je potrebno.I jos jedan savijet, ako idete stomatologu,obavezno izbjegavajte one ambulante sto imaju one nove stolice sa svim mogucim LCD monitorima.Kada vidite da stomatlog ima onu stariju stolicu to vam je siguran znak da on tu nije samo da bi vas opalio po novcaniku vec je tu da vam stvarno izlijeci zub, a ne da ga izvadi i naplati.Najjednostavnije je izvaditi zub i napraviti protetiku.
Svakako ako je neki veci rad onda kod oralnog kirurga.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Maloprije sam se vratio iz Siska sa frendicom koja je išla vaditi umnjak. Navodno je trebala biti operacija, ali je zub bio vani za manje od 5 minuta. A ta panika i strah prije...![]()
Malena ...valjda te neće bolit jako,Meni su sa 17 izbili četri zuba i to baš prednja i to sa nogom od stola.Od tada MRZIM zubare....evo samo da znaš da može i gore od ovoga tvoga zubića.popij si jednu ili dvije duple..manje će boliti
![]()
I feel the need -the need for speed!!!!!
@ Predator, ako radis u novoj bolnici u zagrebu mozda smo se upoznali, na Bozic i opet par dana nakon toga![]()
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
kaj ti je zubar kriv? nije ti ih on valjda izbio?!![]()
mislim da to kako je netko drugi doživio operaciju, što se tiče boli i sl., ne znači ništa, jer to ovisi i o doktoru i o slučaju i o samom vlasniku umnjaka.
znam osobe kojima nije bilo skoro ništa i one kojima je oteklo pola lica.
mene je npr. nakon vađenja 2. umnjaka bolilo više nego nakon vađenja 1.
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Bookmarks