Phillip Moris
Najdraza cigara poslije Marlboroa
hehe,to stoji...
danas sam skužila da za cijenu jedne kutije cigareta, koja u prosjeku košta 15-20kn, možeš kupiti OMANJU lubenicu koju zapravo ne možeš pojesti SAM za jedan dan![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Nije ni trebao biti dubokouman, več jednostavno takav da se da do znanja da se za te iste pare može konzumirati nešto od čega nećeš ti i/ili oni oko tebe dobiti rak ovog ili onog. Pojednostavljen do boli.
Code. Al samo ponekad nisam bas stravstven pusac...
subotom samo marlboro dolazi u obzir ;-)) a inace nepusim
Apsolutno niti jedne...i sretan sam na tome....![]()
zaboravio si u anketi napisati niti jedne u koje se i ja ubrajam
A to inače ide tak i kod mene. Jedan me traži onda vidi drugi i traži i tak redom. Najžešće mi je bilo u školi pod odmorom (5 min) podjelio 8 cigareta i to ne stigneš pljugu spušit već zvoni i onda još podjelit.
A sad u zadnje vrijeme mi stari kupi šteku svaki tjedan, zna nekad i baka i teta pa tak da nemogu reć da "nemam cigarete"
CARpeDiem*
odo ja sad zapalit jedan black devil donio rođak iz njamaačke![]()
nisam strastveni pušač.ali znam ša je kvaliteta cigara!bijeli MC !
Phillip moris"
bijeli walter....
MC provala, katastroffaa...a inače bili malboro mi je super cigareta
u zadnje vrijeme ronhill super light, i nekako mi najbolje pase, jedan dan sam imao phillip morris, jer nisu nista drugo imali. :|
prvo je malo odvratan bio ali se vrlo brzo navikne al opet mie drazi ronhill. ccc.![]()
Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...
JA opet počeo pušitBijeli malboro, a najgore pljuge koje sam pušio su neke ruske, brijem da se zovu optima, fuj. Još imam doma pol kutije, jednostavno su nepušive
THE POWER OF DREAMS
bijeli walter,a nekad se zaleti i phillip moris!
Bookmarks