pusim vec 7 godina, oduvijek walter wolf bijeli, 100s..
najbolja meni osobno je bijeli Davidoff..
najgora neki Dunhill crveni, odvratni, fuj fuj!!
(i sad ce sodom pop... zbog ovog postadobila sam zabranu postanja u ovoj temi)
Vjerujem da su većina članova na forumu pušači pa.....Ako pušite, koje cigarete pušite? I koje cigarete su vam najbolje a koje najgore koje ste probali?
Ja inače pušim bijeli Ronhill, a najbolja cigareta koju sam pušio je Camel, a iza njega West.
CARpeDiem*
pusim vec 7 godina, oduvijek walter wolf bijeli, 100s..
najbolja meni osobno je bijeli Davidoff..
najgora neki Dunhill crveni, odvratni, fuj fuj!!
(i sad ce sodom pop... zbog ovog postadobila sam zabranu postanja u ovoj temi)
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
ima li di u hrv kupit Camel probao sam ga i stvarno je dobar a ovako najbolji mi je Bili davidoff
a nepušim ništa
Vidiš, zaboravio sam stavit Davidoff i Dunhill u anketu....
Je li netko pušio Black Devil? Meni je pljuga fenomenalna....
CARpeDiem*
ja plavi walter i davidoff,a ponekad motam zlatni dukat
JEBESH TECHNO KAD SU KROFNE 2 KN
Prestao sam pušit prije 3 mjeseca, a pušio sam bijeli marlboro. Bijeli davidoff mrak pljuga, lucky strike mi je isto bila dobra pljuga
THE POWER OF DREAMS
stvarno steta sta ih nema kod nas pusio bi ih dvije kutije na dan
da da i moja frendica ih je kupila u austriji kad je bila na skijanju
kvragu... uvije mijesam njemce i austrijance
JEBESH TECHNO KAD SU KROFNE 2 KN
Pušim bijeli ronhill već 5 godina, najbolja pljuga mi je žuti Camel, iste je jačine kao i ronhill rich ali je neusporedivo bolja, bleck devil mi je ok ali to nemreš stalno pušiti nego laganini za uživanciju, čak ni u italiji šta sam nedavno bio nisam mogo naći bleck devil. Jedno vrijeme sam pušio dunhill i izgarala mi pluča od kutije dnevno.
obično pušim bjeli walter ali sam malo prešo na duhan(zlatni dukat) bolje mi paše od pljuge
A KAJ SAD TI GLEDAS�
bijeli marlboro.
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
marlboro lights
jel zna netko gdje bi bilo za kupiti marlboro mentol?
Počeo s Ronhillom lights. Onda dugo pušio Ronhill super lights. Jedno ljeto sam bio prešao na Dunhill (bilo ih u Neumu ko pljeve, a bili jeftiniji od Ronhilla).
Trenutno (oko godinu i pol) na bijelom Marlboru i do sada je najbolji!
Najogavnije nešto što sam probao je Avantgard-nekakav bijeli. Potegneš dim i trčiš u WC se izbljuvati! FUJ!
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Nije da se ponosim cinjenicom ali crveni Marlboro tamo negdje od 1995....
Ljudi, kako izbjeći da se prsti ne žute? Postaje iritantno, ne meni nego osobama u čijem sam krugu-kao ono-ti i tvoj žuti kažiprst...![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
E ja sam prestao pusit prije dva mjeseca, hehehe a pusio sam uglavnom ronhil lights.
Najbolja cigareta definitivno Camel, a najgora...hmmmm vi mladji se necete sjecat Dorseta, Upitnika, Filter Jugoslavija, Niska Morava, 57, I jos mnogo mnogo govana, a definitivno najgore od najgoreg......Vikend filter.
Kent blue ili bijeli Marlboro
Vi vidite stvari i pitate zasto. Ja sanjam o stvarima kojih nije bilo i pitam zasto ne?
a pusi se kaj ima
XD
uglavnom ronhill
a taj black devil, kak se krecu cijene, kolko dodje kutija?
Bookmarks