Apsolutno niti jedne...i sretan sam na tome....![]()
Apsolutno niti jedne...i sretan sam na tome....![]()
zaboravio si u anketi napisati niti jedne u koje se i ja ubrajam
Ljudi, kako izbjeći da se prsti ne žute? Postaje iritantno, ne meni nego osobama u čijem sam krugu-kao ono-ti i tvoj žuti kažiprst...![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Evo već puna četiri tjedna da sam se ostavio cigareta. Ušao i u djelić petoga tjedna i još uvijek imam dosta problema da se ne vratim odn. da ne pripalim. Dobio ovo ljeto dvije šteke Waltera i sada mi žao gledati u to, još neotpakirano.
S vremena na vrijeme uzmem eCigaretu i potegnem par dimova i to je sve.
Zbilja se lakše živi, neke stvari kojih sam se pribojavao da je ono najgore (čudni bolovi u grlu odn u ždrijelu) su nestali. Ali, nervoza i sklonost prema duhanskom dimu su još dosta jaki iako kažu da tjelesna ovisnost nestaje za 3-4 dana.
Baš je dobro bez, ali me strah da bum se vratil![]()
U Mobisu!
E ja sam prestao pusit prije dva mjeseca, hehehe a pusio sam uglavnom ronhil lights.
Najbolja cigareta definitivno Camel, a najgora...hmmmm vi mladji se necete sjecat Dorseta, Upitnika, Filter Jugoslavija, Niska Morava, 57, I jos mnogo mnogo govana, a definitivno najgore od najgoreg......Vikend filter.
ispred mene, na stalku od monitora imam joss jednu drinu, nabavio mi jedan forumas ovdje iz srbije, kutiju drine, i kutiju morave. na jednoj ne tako davnoj festi u stanu je ekipa popusila te 2 kutije, ostala mi samo ta jedna cigareta. na njihovim ocima sam vidio kakav je to otrov.....
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Kent blue ili bijeli Marlboro
Vi vidite stvari i pitate zasto. Ja sanjam o stvarima kojih nije bilo i pitam zasto ne?
a pusi se kaj ima
XD
uglavnom ronhill
a taj black devil, kak se krecu cijene, kolko dodje kutija?
E da zaboravioh reči da najgoru pljugu koju sam pušio to je bilo u austriji u beču neki plavi menphis(ne znam točno kak se piše). To mi je bilo gore od najogreg tj od opatije. I još uopče nije jeftina cigareta.
U biti prve cigarete koje sam sam probao su bile neke jugoslavenske, pola bijela, pola siva (mislim) kutija-nisu imale filter, a čuo sam da su ih kao policajci uzimali jer je bilo nešto u nazivu tih cigareta.
U Mobisu!
walter, drum, van nelle.....
kad nema tog, onda sve kaj dođe pod ruku![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Jel zna možda netko kad točno poskupljuju cigarete?
CARpeDiem*
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
pušila sam marlboro light. definitivno su to najbolje cigarete na tržištu.![]()
..... a sad nebi zapalila cigaretu da me plate![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
mali Boro vise nije tako dobar kao sto je bio. a bogami se i walter malo pokvario. kupujem u djutiču davidoff_lights_
Nedajte se kontorlirat'. www.fmjam.com Kad je ljudima dosadno, dosadno im je ponajprije stoga što su dosadni sebi samima.http://www.youtube.com/watch?v=kQfCAiDfzvI
Ja inace pusim bjeli walter ali najbolje su mi dunhill light samo sta ih kod nas vise nema..Zna mozda netko gdje ih ima za nabavit?
Bookmarks