" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
ja imam macka koji se zove crni moram ga slikati pa stavim sliku
ja imam mješanca terijera i pudle,zove se black
Sibirski Samojed, Lara, slike cu uskoro stavit kad poslikam.
Koja je ovo pasmina? Prelijep je.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
sibirski husky tu je manji od prije mjesec dana na gornjoj slici je veci ali moram ga poslikat jos ove slike sam nasao ...
0977901005
..kak je ljepi!![]()
A njima ti dlaka pada u 10mj. i u 4.mj., tj. prije zime i na proljeće. Ne linja se ko standardni pas, nek ti više cure onak ko "krpe" neznam kak da se izrazim, ne pada im dlaka po dlaka nek onak hrpe. Tak da ti se raščešlja to kad se linjaju, svaki 2-3 dan i onda je super.
Moja je bila 1000kn, normalno, bez rodovnice i toga, sad neznam, tak su od 1000-2000kn oni bez rodovnice. Ak ćeš htjet, mogu ja pitat ovog dečka od kojeg sam ja kupio dal će imat ove godine mlade.
Ak ćeš imat još kakvih pitanja, pitaj na PM jer ne pratim baš ovu temu pa da ne zaboravim.![]()
evo jedne slike mog psa , bas je pozirao
http://img177.imageshack.us/img177/8876/abcd0001ch5.jpg
na ovakvu slatku facu i ja bi palahehe
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Bookmarks