error............
error............
Zadnji uredio erika : 21-07-2006 u 07:50
pinocio,maza je premedena
a fakat imas cijeli zoliski vrtjos ti zirafa nedostaje da ona zivicu kosi
![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
za to moze pozvat WhiteBoya-vidle ste ga na Andreinoj slici iz Gardalanda![]()
May the Force be with you!
ja imam dvije kornjače miki i lunu
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
ej nije ovo tema za cvijeće, molim vas...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
malo smo se zanjeliIzvorno postao whiteboy
![]()
Kako nije ? Pa tema se zove naši kućni ljubimci! A tko kaže da moj Fikus nije ljubimacIzvorno postao whiteboy
i da mora biti od krvi i mesa!
![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Moj je ljubimac pčelica Maja(koja se baš i nevidi)![]()
Zadnji uredio lili : 03-06-2005 u 00:50
[QUOTE=Pinocio]Znam,znam.... LUD SAM!!!!![]()
VIDI MAJA !!!!!!!!![]()
erika javi se kad ćeš sljedeći put do lošinja pa ću i ja da vidim tog tvog delfina...![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
...............Izvorno postao whiteboy
Zadnji uredio erika : 21-07-2006 u 07:51
WB bojim se previse gleda slicice forumasa!
@Erika "Mog delfina ili Phila?"?????![]()
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
[QUOTE=Bimbi]WB bojim se previse gleda slicice forumasa!
@....................
Zadnji uredio erika : 21-07-2006 u 07:51
pa ako govorimo o ljubimcima, rađe bi se upoznao s onim koji ti je bliže srcu (doslovno)...Izvorno postao erika
![]()
![]()
kopcaj bimbi
delfin se zove phil
a ima i Erika izgleda tatoo delfina negdje na tijelu
ja cu se isto stetovirat kad navrsim 16
imam je i ja,imam je i jaheheh-leptirića
![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Svi vi neke male tetovazice.Izvorno postao mala
MOja ce prva biti zmaj a iza njga vatra ko da on iz nje izlazi,i to na desnioj nadlaktici i to mi starci placaju,a kad skupim dosta para onda cu ljepo istetovirat "deathbringera" na ljevu nadlakticu(to je ono cudo sa srpom),onak crnog preko cijele
ne vjerujem ništa dok ne vidim sliku!![]()
pa necu si cijelo tijelo tetovirat-na curi je slatko mala tetovaza,a na deckima prolaze i one veće..npr moj decko ima 3 velike tetovaze,jedna na ledjima,i dvije na rukama... budem poslala da vidite
a whiteboy..sta nisi cuo za ono BLAZEN ONAJ KIJI VJERUJE KAD NE VIDI![]()
budes vidio![]()
a whiteboy..sta nisi cuo za ono BLAZEN ONAJ KIJI VJERUJE KAD NE VIDI![]()
budes vidio[/QUOTE]
![]()
jel govorimo o ljubimcima? pa vuki je reko da ljubimac može biti svašta...
ah ništa erika, o lokaciji tvog delfina ćemo morati na private...![]()
![]()
Ja imam psa, pudlicu bijelu, ali nije standardna pudla nego je nekak drugačija, puno njih misli da je maltezer i kornjaču.Imala sam papigu, činčilu (zakon k.ljubimac) i u budućnosti nadam se još toga. Obožavam životinje.![]()
pudlica.......kad ja to usporedim sa velicinom moje Ono,ovo je ko mis............sala![]()
Bookmarks