Jesi siguran da ti je zvucna hardverski ispravna?
To mi se događa nakon što upalim kompjuter, sve se normalno upali i sve normalno radi i onda mi nakon nekog vremena crkne zvuk. Kad oču otvorit neku pjesmu ne radi piše da mi neiso dobro instalirani drviveri za zvuk, i kad odem u control panel piše mi da nemam zvučnike, no audio device.
Otvori se onaj prozor sa onim don´t send ili send poruklom i piše generic host error jel zna netko kako da to popravim da nerušim windowse jel sam ih rušio prije mjesec dana.
Hvala...
Jesi siguran da ti je zvucna hardverski ispravna?
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
Naravno da je ispravna,integrirana je na matičnu i instaliro sam drivere za nju.
I kad mi krepa to piše mi Generic Host Procces For Win32 Services, i onda mi se cijeli explorer refresha i izgleda kao onaj klasični sa windowsa 98 i opet se vrati na ovaj izgled, al neradi zvuk.
probao si skinut nove drivere za nju??? i postoju neka mala mala šansa da je otišla zvučna na matičnoj ak je tako imaš u vemila il slično za manje od 100 kn zvučnu BTW koju matičnu imaŠ???
koje win imaš?! koje si win prije imo?!
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
Probaj ispocetka instalirati i drivere za maticnu i za zvuk. Mozda su stari!
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
Vec zadnjih 10-ak brojeva casopisa VIDI i Enter sadrzi drivere za realtekove zvucne kartice. Imam feeling da je i tvoja realtek...![]()
Realtek je dosta problematican. I meni je stekalo na poslu sve dok nisam stavio najnovije drivere!
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
Bookmarks