koji atributi su ti tih fileova?Izvorno postao Doktor-X
nadalje, koji si flex točno stavio? onaj 620 CORE? ako jesi, nadam se da si stavio one fileove dodatne gore...
Ovako stavio sam flex i flesh od v620 ali to nije bitno jer i kad je bio originalni flash i flex od t-mobile nije radilo e pa sad me zanima zašto ako netko zna. Ovako Uploudam mp3 ili midi file na mmobitel i želim ga postaviti kao zvuk zvona, odem na PODEŠAVANJE --> STILOVI ZVONA --> (bilo koji način zvonjenja Detalji) --> POZIV ali na listi nema diti jednod fajla koji sam ja stavio u mobitel
koji atributi su ti tih fileova?Izvorno postao Doktor-X
nadalje, koji si flex točno stavio? onaj 620 CORE? ako jesi, nadam se da si stavio one fileove dodatne gore...
Zvonjave si stavljao preko P2K ili TTC ili tako nešto, jel' da?
To se ne smije
Zvona (MP3, MIDI) treba stavljat isključivo preko MPT-a. Inače ti se zeznu DB fileovi, tj. ne updataju se, pa ti mob ne vidi dotične fileove.
Sad ili obriši s moba te fileove koje si dodao naknadno, pa ih ponovo stavi sa MPT-om, ili nađi dva .db filea u onom foolderu gdje su zvukovi pa njih obriši i restartaj mob.
Ja bi ti preporučio da odabereš prvu varijantu, da ih obrišeš pa ih dodaš sa MPT.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
e BD, ovaj put se baš ne mogu u cjelosti složit s tobom, jer sam ja redovito postavljao melodije preko P2K, bez ikakvih problema....napominjem da nakon uploada, valja napravit restart moba, za svaki slučaj! pogledaj nakon toga atribute na melodijama, ako je bilo što osim onog koj kreće s 700xx onda mjenjaj, na recimo 70004!Izvorno postao BlueDevil
a svakako podržavam da je najbolje postavljat preko MPTa, najjednostavnije je i gotovo bezbrižno!
![]()
ma mislim da ti je uvijek 700xx jer je ovaj 700 oznaka da je ubacen na taj nacin prek p2k...Izvorno postao Inovator
Pogleda atribute da ti nije možda na hiden (skriven). Osim toga, prebacuj s MPT-om... Osim što je brže (tako se barem meni čini), doista se pokazalo kao sigurniji način prebacivanja mp3 fajlova...
Tko pod drugim jamu kopa od mača i pogiba
Bookmarks