kaze se, sat ne radi
vjerojatno nisi dobro podesio, odi na internet time i update
Nosio ja konfu na servis zbog nekih sranja, pisao sam o
tome prije( radi dvd)...
I sad kad sam ga vratio sa servisa sat mi nece.
Kad ga namjestim, npr. na 15:00 sati poslje 5 min prikazuje 12:00
Jel to do nekakve baterije u kompu, ako nije sta je to...
molim pomozite
to mi je jedni sat u sobi![]()
kaze se, sat ne radi
vjerojatno nisi dobro podesio, odi na internet time i update
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
A da nam daš informacije, koja ploča?
Evo ja sam imao isti problem...
prvo sam izvadio bateriju, onu punjivu te sam skontao da pokazuje negativnu voltažu... kako mi se to još nikad nije dogodilo, mislim , 3. sam godina elektrotehničke škole i još uvijek ne kontam kako je to bilo moguće, odložio sam bateriju postranu i komp sam palio bez baterije...
Sve je radilo uredno, samo kad nestane struje, mora se sve postavke nanovo namještati.
Nakon nekog vremena sam malo tražio po kući i našao bateriju od mog prastarog kalkulatora, koji je mogao solarno puniti te dugmaste batrije.
Ubo sam ju u komp i od tada nema problema...
he al on nije reko da je u medjuvremenu ugasio komp
AHAA...
sorry, evo vako, imam i za to nekoliko mogučih rješenja...
recimo da si friško instalirao windowse i zaboravio podesiti GMT te ti je ostao na nekom neidentificiranom, te kako windovs sinkronizira vrijeme, automatski sinkronizira tvoj komp za regiju koju si odabrao...
a drugo riješenje je, ako ne koristis Windows update, a regija ti je ostala na recimo amerika, reci nam , posjeduješ li neki telefon koji se sinkronizira sa kompom, ili neki PDA, jer u biti često se događa da PDA sinkronizira vrijeme na kompu i na uređaju pa ti ga automatski pomjeri...
P.S. ako je softwarevski problem, javi mi da premjestim temu na PM
Koristim update, windows sam instalirao prije jedno mjesec.
To mi se nije pojavljivalo sve dok ga nisam odnio u servis.
Evo i maticne: asus P5GD1 Pro
Mislim da je problem do hardwarea
a pogledaj za svaki slucaj dali je baterija (okrugla plosnata) na svome mjestu na maticnoj (tamo pokraj pci slotova negdje) dakle ako gledas dok ti komp stoji uspravno onda gledaj skroz dolje
Bookmarks