Ma to znam, ali dali si patch otvorio sa text editorom i pogledao kako je patch napravljen u komandama, tu mozes vidjet kako idu komande i etc.Misliš one slikice kao frame koje tvore animaciju i to? To jesam ako na to misliš
Ma to znam, ali dali si patch otvorio sa text editorom i pogledao kako je patch napravljen u komandama, tu mozes vidjet kako idu komande i etc.Misliš one slikice kao frame koje tvore animaciju i to? To jesam ako na to misliš
Nisam ga otvorio al znam na šta misliš vidio sam to na slikama na stranim forumima.
CARpeDiem*
Očito ni Samsung ne može odoljeti borbi s megapikselima.
Ovaj model je dizajnerski vrlo sličan Samsungu U600.
Nažalost, neće imati UMTS, nego će raditi samo u GSM mrežama.
Najbitnija značajka ovog modela je da će imati kameru od 5 megapiksela!
Sva ostala hi-tech oprema je standardna (micro sd kartice, qvga ekran, fm radio). Naravno, mobitel još uvijek nije službeno predstavljen (FCC je potvrdio da taj mobitel postoji).
![]()
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
ne razumujem cemu izostanak UMTS-a.ovo bi trebao biti napredni mobitel,a ne podrzava 3G.
Pošto je već najavljen F700 s 5MP, ne vidim svrhu ovog moba.
Bas glupo sto nema umts,a sto se tice svrhe ovog moba,mislim da ce bit jeftiniji od f700 pa ce bit dostupniji široj populaciji....
Ne mogu reć da nije lijep ali...
Meni je ljep mob al isto mi nije jasno zašto nema 3G...
CARpeDiem*
http://forum.samsungpro.ru/index.php...ost&id=1148407
Shot at 2007-07-22
Patch paše samo za XEGA1 firmware- inače je ruski patch
CARpeDiem*
Zamolio bih vas malo teksta da dodate, same slike postat je OFFTOPIC i SPAMM.. GUY´s!.....
Zadnji uredio ..:|AnyCall|:.. : 22-07-2007 u 20:31
Evo i još jedan patch za XEGA1
Link
CARpeDiem*
To je kao kod i u600 i u700, g600 nema 3g dok g800 ima
jel mi može neko onak dat lin ti si mogu skinut najnoviji softweare za samsunga e-900 da mogu stavit ove modinge gore fakat me to zanima i ono nisam u toku trebala bi mi pomoć ak vam nije teško dećki bio bih zahvalan....
Ima novosti, izasla je nova verzija Resmana 5.6. Sa ovom verzijom da biste bilo sta mijenjali ne treba vam vise patch´s. Sada se sve na FW radi i gotovo!
di mogu to skinut može neki link ... ? usput moj e-900 ima stari softwer brijem prvi koji je izaso
Skinut ne mores nigdije jer nema Crack verzije jos ne samo kupit...
a na koji način onda da napravim ovo šta vi svi radite bez beda'???
ubacio sam E900XEFG2 u svoj mob evo u roku 3 sata provedenih na ovom forumu i stvarno sam zadovoljan i hvala ekipi kaj sve dobro objasni samo bi mi trebala mala pomoć oko stavljanja patcha kak i na koji način???
Probo sam skinut one patcheve sa one ruske stranice rego sam se i sve al neda mi nista da skinem .. kao sorry tralalla neznam kaj da radim jel moze neko dat neki link sa kojeg direktno mogu povuc neke teme za softw. E900XEFG2
Zadnji uredio frajer1 : 31-07-2007 u 12:03
Bookmarks