Mozes igrat igre isto u full screenu na TVu kao i video ovaj![]()
No to ce se pocet ugradjivat masovno u sve buduce modele, naravno one malo bolje.. Cak i dummy Samsung U600 takodjer ima TV-out, samo sto ne dobijes kabel s njim..![]()
Mozes igrat igre isto u full screenu na TVu kao i video ovaj![]()
No to ce se pocet ugradjivat masovno u sve buduce modele, naravno one malo bolje.. Cak i dummy Samsung U600 takodjer ima TV-out, samo sto ne dobijes kabel s njim..![]()
Samo me zanima u kakvoj bi ta igra na telki bila rezoluciji, odnosno na kaj bi to ličilo...ipak mislim da su te igre prilagođene za male ekrane, tako da bi jedna takva igra na TV-u izgledala prilično zrnasto i kockasto...
Video i slike su druga stvar, jer ih rezolucija ekrana ograničava kada se gledaju na mobu, ali na telki dolaze do punog izražaja...
To ne znači da bi kvaliteta bila bolja na TV-u. Ako slika ima 320X240 točkica onda će te točkice na velikom ekranu biti veće i zrnatije....
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
igrao sam system rush i grafika je bila ok čak bolja nego na playstation 1.
Nemogu bas uto povjerovat.....
imao sam ja d600 i sada d900 i slika na tv-u je bila sasvim ok, nazalost nije bila po cijelom ekranu osim videa, ali sad kad sam vidio ovo moj nije ni sluga n95 ili n93.
ovo isto dobro izgleda s obzirom da je ipak rijec o mobitelu.tu je dosta bitna i kvaliteta TV-a.
pa izgleda, ali samsung nema po cijelom ekranu za razliku od nokije, a i kvaliteta slike je na strani nokije
Inace Nokia je pocela suradjivati sa ATi-jem,nVidiom i AMD-om tako da bi sljedece generacije kako pisu mogle imati processore oko 1ghz i neke jebacke graficke akceleratore![]()
Da, i onda će na njih puknut Symbian 15.8, i opet će radit sporo do bola.
I tako u nedogled.
Samo da bacim usporedbu ove priče bez kraja, ja kad sam imao 386 komp i word 2.0 radio mi je puno brže nego word 2003 na XP-u i na pentiumu 4 2,0.
Ma ja sam još od početka znao da je to patka, aa i tako se i pokazalo, jer po meni, moje osobno mišljenje je da je to još jako teško za npravit na jednom mobitelu, u biti ne toliko nemoguće, koliko bi to bilo skupo, a i takve stvari se čuvaju za neke druge trenutke.
Za sada mi potrošači, zadovoljni smo i sa 3,2 Mpix na mobitelima, sa snimkama kakve jesu, pa rpoizvođaći nemaju potebe za izbacivanjem nešto bolje, osim kao što je to bilo za N95, jer Nokia nije postigla, tj. nije dobila postotak tržišta koji je očekivala sa N serijom, (više sa serijom N93, nego drugim brojevima u toj seriji), pa su morali što prije izbaciti N95 sa 5Mpixela, video-out, dual slide, itd...
Snima jako dobro, ali to je DAAAALEEEKO od DVD kvalitete.
Sada, DVD kvaliteta se može smatrati pod puno toga, ja osobno to gledam da je slika kristalno čista, a naravno i zvuk.
Mnoge kamere danas na tržištu ne snimaju DVD kvalitetu, a moš' mislit jedna N95.
Najfascinantije od svega toga je bilo, da se u se u samom startu odmah pokopali, čim su objavili da će napraviti N95 (prošle godine u 9-om mjesecu), izbacili su i osobine mobitela (ne osboine poput koja je kamera i čije su leće, već koliko procesor što goni, a i Texas instruments je objavio svoj dio, tako da oni koji su malo više čitali po netu, tj. ušli dublje u unutrašnjost ovog telefona, znaju o ćemu pričam), gdje si odmah mogao vidjeti da to neće nikako snimati DVD kvalitetu, što su ubrzo i dokazale snimke ljudi, koji su dobili N95 na testiranje.
N95 je nekoliko puta updatean software, tako da danas znantno bolje snima nego prvih dana, ali iskreno, kada ti netko kaže da će snimati DVD kvalitetu, a ti ne dobiješ ni D od DVD-a, onda si razočaran.
Ja sam jako zadovoljan, jer ne tražim previše, ne snimam previše, tako da mi je ovo sasvim dovoljno.
uskoro izlazi novi firmware za n95 pa ćemo vidjeti dali ima poboljšanja.
Da, kažu ovih dana, početkom Srpnja, ali sve izgleda da će to biti krajem Kolovoza.
namjeravam kupiti n95, vjerovatno sljedeći tjedna
pa me intersira gdje je ima za kupiti ali da radi na sve mreže i
da nije brandirana. naravno u dučanu.
sada sam gledan na www.mobis.hr
i tamo nema n od n95 ???
vjerovatno nije napravljen update na stranici
gdje je nabolje kupiti n95 u zagrebu ?
tnx![]()
Evo jedan zanimljiv prijedlog: U T-Mobileu je cijena samog uređaja 5498 kn, mislim da nemaš nigdje jeftinije. A ako je zaključan, onda ti trebaju dati kod za otključavanje budući da si ga kupio po cijeni samog uređaja bez ikakve pretplate. Jedino ne znam je li brandirana...
Ajde neka mi netko kaže što sa tim GPS-om , lud sam više, a nitko nije pogledao temu N95 - postavke GPS-a , a ja čekam i čekam i čekam..
U Mobisu imaju u prodaji Garminov softver MobileXT za Nokia Symbian telefone sa Adriaroute kartom (slovenij, Hrvatska i BiH) za 854 kune (1GB kartica i na njoj 700 MB slobodnog prostora).
Bije puno s obzirom da dobiješ plug&play kompletnu navigaciju.
Bookmarks