ne radi. vecina pravih digitalaca je opremljena CCD cipom.
koliko znam,samo je Canon uspjesno eksperimentirao na svojim aparatima sa CMOS cipom.
I dalje smatram kako nije najbitnija kvaliteta mobitela njegova kamera ali ajde kad vec pricamo i Nikon i Pentax imaju CCD, mobitele spasava jedino ako ima auto-fokus, a N95 nema
Zamolio bih sve korisnike da se drže teme! jer nije prvi put da u ovoj temi idete u daleki off. daljnji off se briše, a po potrebi i sankcionira.Hvala
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
N95, još nekoliko stvari:
EKRAN: kao što rekoh, ekran je odličan, iako kao što je netko rekao, jedino N80 ima bolji, što se slažem, iako N95 imam 16 miliona boja, onaj od N80 izgleda življe i ljepše, ali ekran u N95 moram pohvaliti, jako je dobar, žive boje, i jako dobro se vidi i na suncu.
SLIDE: Najlošiji koji sam ikad probao, nakon "sam svoj majstor" popravka, slide se može mjeriti sa najboljim slidovima na tržištu. Sada je jako čvrst, ne pomiće se ne milimetar, čak se i ne otvara u đepu. Ali šta je - je - fali mu opruga.
BATERIJA: ovo je jedini minus koji sam našao na N95, doslove jedini. Probao sam ne razgovarati (što manje), ne slati SMS (što manje) i nema šanse, max jedan dan i pol. Znaći sa jako malim korištenjem (samo pozivi), traje jedan dan.
Možda kupim onu bateriju od 1000MaH, pa ću vidjeti koliko ta traje.
Netko me je tražio slike po mraku - tu su, samo moram reći da ih nisam slikao kako sam trebao, na nekim slikama nisam čekao autofokus, tako da i nisu dobre slike, odmah ću vam reći da su mutne, samo sam jednu slikao kako treba, a to je ona najtamnija, vidjet ćete gdje je batana i gdje su svjetla... ali u biti procijenite sami:
http://www.piranhastudio.com/stuff/N95_mrak.zip
Meni slike izgledaju čisto OK, s obzirom da su slikane po mraku...ne znam koji mob bi po mraku napravio ovakve slike (osim K800/K810 i N93)...
ni N73 ne briljira po mraku kao ni N95,zbog one smijesne LED diode koja (neuspjesno) osvjetljava po mraku.![]()
Po mraku je bolje slikati bez LED diode, pogotovo ako postoji već neki izvor svijetla...LED dioda služi svrsi na udaljenosti do nekih metar-dva...
Uradio je OVO![]()
meni slike sa bljeskalicom jedino dobro ispadaju kada je potpuni mrak i sa udaljenosti od 1 metar.
Danas sam malo prćkao po N95 u t-mob centru.
Što se tiče slide, bar na onom primjerku u T-centru nije bilo nimalo lufta...
A mob mi se čini sasvim OK, sviđa mi se veliki displey... jedino je malo bed što nije touchscreen... al dobro, da je, onda bi još brže bateriju trošio...
Jedino što mi se na mobu ne sviđaju one male "soft"-tipke i male tipke za primanje/odbacivanje poziva...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Nakon nekoliko godina sa P900, P910i i P990i, touch screena mi je preko glave. To i je jedan od razloga što sam uzeo N95. Neda mi se više nabadati onom čačkalicom po ekranu.
Dobro ajde, P990i ima tipkovnicu, pa je donekle bilo lako pisati poruke ili mailove, ali svejedno sam se morao koristiti čačkalicom za neke druge zahvate.
Meni je drago da nema touchscreen.
Ume, da li stvarno snima izuzetno kvalitetne video isjecke, posto u Nokiji vele da snima u "DVD" kvaliteti u sto ne vjerujem?
To je navlakuša za pacijente koji puše reklame punim plućima.
koliko se n95 prvi puta puni meni se punila oko 10 sati pa pitam?
to je dobro da se mobitel prvi put puni dugo zbog baterije
daj mi recite nesto o tv-outu. da li je slika na tv-u preko cijelog ekrana, da li mozes slusat mjuzu ili gledat video na tv-u ili pak neke Office datoteke?
Zadnji uredio Ico : 28-06-2007 u 23:28
Trebalo bi moc.....
Evo kako izgleda TV-out na N95
***** ti,ovo stvarno dobro izgleda.![]()
![]()
Bookmarks