n-gage više nije toliko IN, tako da ima nema puno novih igara za njegaIzvorno postao Rockatansky
![]()
Ima li šta nova o N-gageu. Vidio sam najave za par novih igara, ali nigdje datuma :misli:
Nisam pijan, vjeruj mi!!!
n-gage više nije toliko IN, tako da ima nema puno novih igara za njegaIzvorno postao Rockatansky
![]()
Da ali sad su ga ponovo aktualizirali, potpisali novi ugovor sa EA games i još nekim firmama, a i priča se i o nasljedniku![]()
Daj neki link gde moze da se procita nesto o tom nasledniku.YO
Ma čitao sam na izvještaju s E3 sajma, tako da ne znam gdje ima konkretno neki članak.
E kad bi to samo bila istina...Ipak mi se cini da je n-gage bio veliki projekat i da ga ne bi obustavili tek tako.A i prica se da je propao samo zato sto mu nisu ubacili kameru.
evo naletio sam na vas preko google trazeci igre za n-gage
rade ovi zadnji linkovi sa megaupload-a
ostalo neradi
nabavios am n-gage prije jedno 7 dana i radi ok.
placen 30 eura polovan.
uzeo sam 512MB karticu i miran za sada.
e koliko vam traje baterija kad igrate.
kod mene oko 1-2 sata radi kad igram.
i nije mi jasno sto nece java igre.
.jad .jar nece uopste da se instaliraju, krene instalacija ,i onda se vrati nazad i pise removing i na kraju pise da se nemoze instalirati.
gdje naci symbian igre, u kom su obliku: u cemu je razlika izmedju .sis igara i .blz igara.
sis igre su opceniti za symbian platformu dok je blz n-gage igra
angels might have been eaten.
Jel bi meni netko objasnio kako ja to skidam na svoj mobitel jer su mi svi linkovi jednaki...
Ajd bila bi vam zahvalna jer nist ne razumijem...![]()
www.dotsis.com ides pod sis ili ngage, naci ces vec kakvu igru.
pa probaj na http://phone.mobile9.com/nokia/
Fala Bogu,ča san Istrijan!!
F.C. INTER
Ma katastrofa ovdje niti jedan link neradi a koji god drugi mi predložite ima po 5 igiri za ngage max i naravno njih imam...
Ja nemogu vjerovati da nitko nece taj dotsis osposobiti.
I kako izgledaju... mislim jesu kvaliteten ili su neka katastrofa poput java igrica...
FIFU sigurno netrebam....
A ostalo ako ti nije problem mozes mi sendati...
Bookmarks