Ne smijes uploadat na forum, ali uploadaj na megaupload ili rapidshare pa javi linkove
izaslo je nekih 5-6 novih igrica neznam da li mogu da vam postavim ovde dosta su velike neznam koje je ovde ogranicenje
Ne smijes uploadat na forum, ali uploadaj na megaupload ili rapidshare pa javi linkove
molim vas , znam da vam je tlaka al ja sa mnovi i imam n-gage , molim vas hocete li objaviti linkove za download free igrica za n-gage! PLEEEEEASEEEEEEEE
odi na dotsis, tam imas sve igre!
da sam sto je sve na arapskom i uopce ne mogu naci downloads..... imas koji drugi?
otišao si na krivi dotsis
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
Ma evo bas gledao , skinu se neke igre al vecina se ne moze ! evo stvarno vas na koljenima molim mozete li mi koje poslati mailom ! ono bas bi volio zaigrati na buducem N-gageu Tony Hawk Pro Skater , Asphalt UrbanGT 1 ili 2 ili tak nekakve pa ako imate ove igre molim vas ako imate vremena da ih posaljete meni mailom! moj vam je mail : kreskica@net.hr ! pa eto ak uvatite vrimena ak mozete poslat> hvala vam unaprijed ! bit cu vam vjecno zahvalan!![]()
evo ti str. sa svim igrama: w*w.ngamerz.cjb.net/ (umjesto zvijezdice u www stavi w jer linkove moraš cenzurirat)!Uživaj!!!![]()
![]()
![]()
Ej silvano prika svaka cast ! al ono vecina igra ne moze se skinuti , uspio sam skinuti Tony Hawk , One , Asphalt ! i to je jedino ! pa otprilike kao sto sam rekao volio bih jos downlodati Asphalt 2 , Colin McRae Rally , Red Faction , Pathway to Glory , Ashen ! mislim nemojte misliti da sam zahtjevan il tak nes al gledao sam screenshotove igara i ono bez daha sam ostao ! bro cu dobiti QD pa zelim ih odmah probat ! pa ak nije tlaka!![]()
Pogledaj malo naIzvorno postao KRESIMIR
http://dotsis.nokiagate.com/vb/forum...0&daysprune=-1
Pogledaj ovo, h**p://www.geocities.com/howsthat_14/Ngage_games.html
tu ti ima sve šta ti srce želi u vezi Ngage. Požurite se i skidajte dok možete jer ne garantiram da će stranica ostat dugo kao i sve ostale.
May the Force be with you.
ovak , linkovi su ULTRA MOCNI i sve sam skoro skionuo ! al na asphalt urban gt 2 mi se pojavljuje nesto da je to valid archive , tak nes . ne zelim ispasti gnjavaza ovde na forumu al kad pogledam screenshotove , mislim..... pa molim vas ak mozete dat koji link za asphalt 2 ! molim vas![]()
![]()
![]()
oho! i ja zahvaljujem škvadri na linkovima....kolko sam skontao svi ti linkovi ne raju dugo a?
mama ti sestra!
dotsis je uvijek dostupan.
Govori kej te volja za dotsis al vecine igra nema link za download (kao npr. asphalt 2 )..................![]()
Ima tko kakav cd sa igricama da kupim. Ali pod uvjetom da u njemu imaju igre: Asphalt Urban GT 1 i 2, Worms i FIFA 2005, a ostale razne
e ovak jučer sam se mjenjao s frendom za mobitele....on mi je dao n-gage cijeli tjedan smo igrali asphalt (hvala cisku na linku) i sve je bilo o.k. do jučer...uđem u igru i piše data corupted
profile reset i dobro krenem ja jučer sve ponovno i evo prije pet minuta idem igrati i opet...
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
A meni nije na N-GAGE-u htjelo da udje u Asphalt. Tj. i dalje NECE. Samo nakon 5-8 sek. izbaci iz igre i kada hocu da udjem u nesto drugo, telefon blokia da mu moram vaditi bateriju.
SKR. je SKR. za SKR.
Kod mene je sve u redu. Kada javlja error: Data corupted, znači da ne može čitati neki file, točnije, file za spremanje(save) igre. Provjeri jesi li svaku datoteku stavio u svoj direktorij.
Pih, radio sam to preko pc suita, posto mi se kabl pokvario. Nadam se da je on odradio svoje, ali nece mi nista biti ako sve opet uradim. Probacu...
SKR. je SKR. za SKR.
ma sve je do sada radilo oko prošao onaj prfessional kup naigrao se i onda *ajeb...i sad sve češće i češće to radi..
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Dvoumio sam se da li ovo postavit tamo gdje tražim symbian aplikacije ili ovdje....
Ako sam pogrješio molio bih moderatore da obrišu post ili ga postave tamo
Igrao bih Asphalt za ngage na SX-u, i treba mi onaj 6R67.app file, ne mogu ga nigdje naći, a dotsis nešto ne radi. Ako ga posjedujete i ako možete pošaljite ga na PM
tnx
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
Dal mi netko moze napisat link na kojem mogu skinuti igru Glimmerati zato jer svi prethodni linkovi s kojih sam probao skinut, skidanje dođe negdje na pola i onda se prekine!?
Zadnji uredio Max955 : 10-03-2006 u 13:35
Bookmarks