znači da neradi,probaj još restartat phone,ali uglavnom to je to,šteta, (ja imam problema s bojama)
znači da neradi,probaj još restartat phone,ali uglavnom to je to,šteta, (ja imam problema s bojama)
Evo. Sad je proradio. Imam problema s bojama također ali i sa rušenjem.
Kaže "app. closed 6r67".![]()
za to nema ljeka,ja sam ga igro ko lud kad sam imo n-gage,šteta.
Da šteta.![]()
Jer netko zna jer izašo Leisure Suit Larry Pocket Party i DRIV3R ako jesu ima li netko linkove gdje ih se može skinut!
Zadnji uredio Max955 : 08-06-2005 u 23:56
i jedna i druga igra su otkazane za n-gage,nece nikad izac,a lary-a imas u java verziji.Izvorno postao Max955
Mislim da je Larry vani pošto sam vidio negdje link (stvarno neznam gdje).
Možda je pitanje već puno puta pstavlajno na ovim forum-u, ali jeli rade igrice za ngage na
ostalim smartphone nokiama. Jeli je itko isprobao to, a ako je jeli štekaju igrice ?
neke da neke ne,one koje rade uglavnom rade ili imaju problema sa bojama ili zvukom!
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
rade ti na 6600,7610,6670,6260,6630.............ali sve ovisi koja igra radi,i o verzije firewarea.....................uvijek se nade neka koja radi
May the Force be with you!
Za instaliranje ngage igrica treba mi neki blz installer. Gdje ga mogu skinutu na terracro.com to nema.
Imas u temi "Trazite neku aplikaciju?"... Potrazi na Search, odnosno Pretrazivanje.Izvorno postao Frog
SKR. je SKR. za SKR.
h**p://www.iphone-forum.org
Koristi search
MOLIM VAS, CENZURIRAJTE LINKOVE
ovo nije thread namjenjen tehničkim pitanjima zato moli ne skretati sa teme,ako imaš pitanje otvori thread.
Ta još nije izašla koliko ja znam jer ih imam sve.
Evo jedan link sa igricama: h**p://www.apress.ru/pages/bersenev/sota/games_gaga/
Daj ko prodaje igrice za n-gage nek se javi.
Ko ima pametan CD igara
Evo još jedna super stranica sa igricama: h**p://my-symbian.fakq.net/games.html
Stranica sa opisima igara itd: h**p://www.game-deck.net/
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
@MakiTheKing
Glimerati tek dolazi za n-gage. Sad neznam kada će doći.
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
Mislim da je izašao, ali još ga nitko nije kr@knul.
Evo link za neke n-gage igre u Sis formatu.
Edited: po običaju, ja zaboravio link![]()
Izvolite i navalite:
h**p://adl.t35.com/sis/
Zadnji uredio Teyec : 25-07-2005 u 11:07
pa gde ti je link?
Na dotsisu su neki pronašli Glimmerati!
Nemam poijma jel to fejk il ne!47MB!
h**p://www.dotsis.com/vb/showthread.php?t=2837
Netko se javio da radi. Nadam se da će raditi i drugima.
evo linka za download: h**p://www27.megaupload.com/files/40d3fd1c0a3e2c8c905971bc1f20ab90/glimmerati.rar[/url]
Zadnji uredio vucic : 25-07-2005 u 23:40
E ovako, da vas zamolim ako stvarno imate neki sajt gde mogu naci FULL verziju neke N-GAGE igre koja radi na n6600, da ga napisete?
Od svih ovih linkova ne radi ni jedan. Pronasao sam neke igre na http://www.zonanokia.com/juegos-ngage2.htm Mogu da se skidaju ali mislim da nisu full verzije.
Bookmarks