ljudi,imam ta dva na izbor! koji smatrate da je bolji? znam da je n73 popularniji, ali ovaj qtek ima wlan, a to mi je super! jel se moze nesto napraviti (neki update), da i n73 ima wlan?? n73 ima suuuupeerrr velik ekran,akamera je fenomenalna (iako malo spora), pak s druge strane fora mi je touch-screen!!! pomazite!!!! pozz svima!![]()
Nema internet edition nikakve veze sa wlanom.....
a fuck....jesi ti zadovoljan s n73? jel ti spor? jel postoji nacin da se malo ubrza? ja imam brandirani, jel se to moze nekako debrandirat???
Ja sam zadovoljan,mob mi uopce nije spor,jel brandiran u vipu ili u T-mobileu?Evo par tema u kojim se prica o stavljanju softa i opcenito o n73.
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=39040
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=26505
kupljen je u njemackoj, tako da je bandiran na d2,odnosno vodafone....jel to problem debrandirati? jel mi dovoljan obican data-kabel??
imao sam s200, najveci problem ti je pisanje sms-ova/mailova, i ako cesto komuniciras pismom, onda bolje Nokia! a ako puno telefoniras.. onda bi dao prednost s200 modelu!
ne zmam za qtek,ali N73 je dobar izbor.jedina mana je nedostatak WLAN-a.
A to su 2 različita mobitela.
S200 ima WindowsMobile, a N73 ima symbian.
Ako želiš veću funkcionalnost i wlan, onda uzmi S200 (Qtek). Mob ima određeni wow efekt, ali po meni najveći nedostatk je taj što nema ni "kalsičnu" (za mob) tipkovnicu ni qwerty, pa onda to zna biti problem ako pišeš poruke u pokretu.
Zato bi ja izabrao N73, a ima i dobru kameru (bolju od one na S200), stereo zvučnike i ima tipkovnicu (što je meni bitno jer pišem puno poruka).
Jedino ako ti baš treba w-lan i touch-screen onda uzmi Qtek S200...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
mobuitel je otkljucan, ali brandiran? jel se moze debrandirat??? mozda nebi ja cak to radio, nego bi dao da mi to dolje (sad sam u njemackoj) netko to napravi! inace, mobitel je super....e sad, istina je da puno pisem sms-ove, ali nekako sam odlucio da necu vise.....stvarno sam u dilemi......npr. pitanje za vas koji imate/ste imali takav uredjaj (vpa compact s): jel problem pisat na njemu referate i druge stvari u wordu?? ili se ne isplati??? jel sporo??? hvala unaprijed!
A gledaj. kad se navikneš pisati sa onom olovčiscom onda ide...
Ali ako pišeš u pokretu to je malo zeznuto...
A sad, dal je sporo, ovisi koliko se brzo navikneš...
Meni je išlo malo sporije na Compactu nego na nekom drugom mobu...
A i na N73 ima word pa možeš i na njemu pisati...![]()
Pa postoje aplikacije...
Samo što ako imaš neku sliku, ili formulu napisanu u equasion editoru (ili kako se već piše) onda ti se to ne prikazuje kada obrađuješ.
Word na S60 je pojednostavljen, tako da u biti možeš pisati tekst i onda to spremiti kao word fajl.
Tako da baš i nije kao word na kompu, ali može poslužiti svrsi...![]()
a word na qtek-u je znaci puno funkcionalniji......hmm...a kako stoji s drugim aplikacijama, kao npr. powerpoint, excel..... i jos jedna stvar: taj qtek je brandiran, pa je to zapravo vpa compact s.....hoce li on raditi u hrvatskoj...??
Powerpoint i Excel su takodjer puno funkcionalniji na VPA-u..
VPA bez problema mozes otkljucat i debrandirat, tako da te to nebi trebalo mucit previse..
A sto se tice pisanja sa olovkom, nisi ogranicen na olovku vec si instaliras jedan program i dobijes cijelu tipkovnicu na ekranu i to izgleda ovako, pa mozes pisat poruke i s prstima..
![]()
da,ovo vec izgleda bolje.....a ne znam.....stavrno sam u dilemi.....
Pa gle moras sam odlucit sta ti je bitno,to ti niko nemoze preporucit jer se radi o jako različitim mobovima,na tebi je odluka...
Bookmarks