jesi probal tipku za soft reset?
Dakle ovako, dogodilo se na jučerašnji dan. Spojih svoj QTEK kao bi preko activ synca povukao kontakte i samo što ih je počeo povlačiti javi mi se na ekranu QTEK-a nekakav error, aparat se restartao i ostao na onoj početnoj stranici kad piše QTEK velikim slovima. Dalje ni makac. Jel se može nekako ponovno pokrenuti instalacija OS-a u njega ili je to zrelo za servis?? Aparat je pod garancijom pa jel će mi servis to htjeti priznati?
TNX
jesi probal tipku za soft reset?
Nemam potpisa, jer neznam kaj da napisem!:-(
Ak neradi ni soft reset.. onda napravis hard reset..
Mislim da mu soft-reset neće pomoći.
Ako nemaš mnogo što za izgubiti onda ćeš najvjerojatnije morati napraviti hard-reset.
Prvo si povuci sve podatke sa mem kartice koje možeš.
Ako ti niti to ne uspije onda ćeš morati najvjerojatnije nositi uređaj u servis.
P.S. ali za svaki slučaj probaj i ono vađenje baterije i slične stvari...tko zna, možda pomogne
EDIT: Shamanix me pretekao![]()
Zadnji uredio Wisher : 20-12-2006 u 23:11
Hvala ljudi na pomoći i trudu. Probah sve, i soft i hard reset ali nije pomoglo. Zanimao me onda način kako ga staviti u bootloader status da se može u njega pčeti uploadati OS i skužih. Trebalo je istovremeno stisnuti tipku za kameru i stand-by i onda piknuti stylusom dolje. Pojavi se bootloader prikaz na zaslonu (crveno-zeleno-plavo) i samo pokreneš upgrade ROM-a i sve pet. Šljaka ko novi....
POZ![]()
Bravo! Već smo se uplašili da će morati na servis![]()
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
Bookmarks