Izgleda mi ful dobro!Samo naprijed!
Namjeravam kupiti na njemackom Ebay-u O2 XDA Mini. Potpuno je isti kao svi vasi MDA Compacts & I-mate Jams samo kuciste je tamno sive boje. Windows je personaliziran temom operatera O2 i jako mi se svidja. No, htio sam samo cuti od vas sta mislite... OS je na engleskom.
Ako vas zanima, kliknite:
http://handy.search.ebay.de/xda-mini...1QQsacatZ32233
![]()
HTC Desire HD + Apple iPhone 2G [8GB]
Izgleda mi ful dobro!Samo naprijed!
Evo par slika tamnije verzije Compacta (ili kako god ga vi zvali)
Samo da stigne placa...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kolika mu je cijena, i jel se isplati s obzirom na rizik, cijenu dostave i čekanje...??
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Pa kolko sam ja skužio sveukupno bi te doslo oko 300 do maksimalno 350 eura sto je dosta povoljno s obzirom da s njim dobijes sve i da je potpuno nov...npr. kod nas u t-mobile je cijena samog uređaja oko 450 eura,znaci za 100-150 eura ces jeftinije proc...al uvijek imas opciju oglasnik...(oko 340 eura)...Da se mene pita ja bi uzeo taj iz Njemačke jer mi izgleda pouzdanije od ovog T-mobile MDA compacta iz hrvatske,a i boja mu je zakon.![]()
Onda... cjene se krecu od 300 do 400 eura. Ako ga kupis aukcijom mozes proci jeftinije a ako hoces odmah kupiti (pritiskom na kupi odmah . sofort kaufen . buy now) platit ces od 370 do max 389 eura...
Ja sam se informirao, postoji jedan user sto ima taj XDA sa software-om na engleskom jeziku tako da se ne moras jeb*vat oko upgrade-a. Tako niti ne gubis jamstvo.
Sto se tice boje, fenomenalna je! Bas zato cu i uzeti ga u njemackoj.
Pitao sam frenda sto prodaje mobitele. Rekao je da kazu da je Qtek S100 najbolji od svih modela. T-mobileov MDA Compact je rekao da je mozda i najslabiji uredaj ako se gleda software. Za XDA Mini nije nista znao. Pokazat cu mu ga kad ga budem imao u rukama...
U paketu dobijes sve sto ide original uz uredaj, to jest: mobitel, mini usb 2.0 kabel, cd, user manual, stereo slusalice, torbicu, 2 stylusa...
A svi uredaj su bez sim lock. To znaci da ih mozes koristiti sa bijo kojom sim karticom.
Evo... i dalje cekam placu...![]()
Hrvatski ubija... Oprostite na greskama... Spava mi seLaku noc!
...u biti kupuješ ga zbog boje...
Što se tiće softvera - makar to nije poteškoća naći na netu i više nego što ti treba...
Mala digresija na kupovinu ovog uređaja a radi se o iskustvima korisnika sa O2 mreže koji su ga otključavali da su imali poteškoća te još se pojavljivala poteškoća sa patch-em za BT (ali sve je to beznačajno - glavno da se ima)...
Mah... we'll see... nadam se da sve bude ok... Javit cu vam se kad/ako ga kupim![]()
Zivili!![]()
I ne moraš se brinuti, sve su to isti uređaji koji se razlikuju po ugrađenom softwareu. A sve se to može naknadno instalirati.Izvorno postao Xzibit
![]()
MDA Compact IV
ja mislim da definitvno uzimam xda mini. boja je fantasticna. i ako mi se jako svidja samsung d720 (vidi thread pod samsung)![]()
Bookmarks