Aaa.. to bi trebalo biti dobro.. Brzo je ta najava došla.
Ima li koja slika?teško..
Kaj to bruji u gori zelenoj? El je snijeg, el su labudovi? Labudovi nisu garant, al' novi NFS je...
Zašto volimo ovoliko ove proždrorije iz Electronic Artsa? Razlog je taj što ih ništa ne trebamo pitati - Kad će novi Battlefield, Need for Speed, FIFA, ma apsolutno ništa... ljudi nam sami sve donose na tanjuru, a na nama je samo da zagrizemo udicu kao neka riba i iskeširamo onu bijedu što imamo za njihova "remek djela". Tako je to kad neko ima para pa se reklamira na sve strane...
Bilo kako bilo, trebamo se radovati novom nastavku iz Need for Speed serijala pod zvučnim imenom Pro Street. Nekako mi ovo ime ništa ne govori osim da će se voziti po cesti
Za sad je poznata samo jedna činjenica: Novi NFS će biti baziran na DirectX-u 10 što znači sjaj, sjaj i opet sjaj! Mogu misliti kako će auti sad izgledati, a tek okolina... i to sve u poligonima!
gamelimit.net
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Aaa.. to bi trebalo biti dobro.. Brzo je ta najava došla.
Ima li koja slika?teško..
ne..imaš losh net...
samo treba nach kat to izlazi..makar ovi novi nastavci me polako poćinju dosađivati..most wanted sam igrao dva-tri dana...carbon tjedan...evo počeo sam igrati opet četvorku...i porsche ....ove od undergrounda su sve na istu foru...to mi se ne sviđa
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Meni su dobre underground, ali dalje mi nije nešto.
Ako ovaj bude kao carbon..nije vrijedno pažnje...žali bože.Što više odmiću sa tim serijalima sve su manje inovativni.
daj bože da ponovno vrate drag race to mi je bilo najbolje!
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Ma jasno.Di su sve one fore iz undg.A ne ova sranja..Crabon je bio toliko loš da je to strašno...meni je bilo smiješno pomalo
ja sam malo tražio po guglu i našo slikice auta iz ovog nfs-a...kako cool izgledaju čovječe.ma ovo če sigurno bit bolje od carbona...koji je teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeškooooooooooo ooooooooooooooooooo sr****...al dobro ja imam slabu grafu tak da nisam vidja karbonu u punom sjaju,al svedno nema puno opcija...voziš po noći a nemožeš stavit neonke naprimjer...što se tiče nabrijavanja auteka bolji je puuuuuno underground 2![]()
![]()
![]()
I bolje da nemaš bijes grafu jer niš' novo nebi vidio kaj nisi vidio sa svojom.A tek kad sam ju upalio na ps2??A ne moraju se previše trudit jer kaj god da sad izbace svi koji su igrali carbon reći će:Koja je****igra....
Zadnji uredio damgol : 24-06-2007 u 22:44
Sto se mene tice EA nazaduje,od porschea i Hot Pursuita 2 nije bilo pravog NFS-a,koliko sam primijetio ocito da kupci zahtijevaju da igra ima sto vise arkadnu fiziku i da se moze preci u prosjeku 2-3 dana igranja ili su ovi ludi.
NFS 11: Rumours about "Pro Street" denied Monday, 12.02.2007
We recently reported about the rumours on several russian websites, that the next Need for Speed will carry the name Pro Street. Now Electronic Arts denied these rumours - the title of the next NFS is still a secret.
For hard facts we may have to wait until the official announcement, which might take place at the E3 (Electronic Entertainment Expo) in May in Los Angeles, or at the Games Convention in Germany.
We will see...
Nikakvu arkadu fiziku,nego da ima igrivost.Da ima mnoštvo detalja,pa da ti je gušt onda i auto slagat.A ne ovak..imaš 5 stvari za stavit na njega.
postali su mi bezveze ovi nfs-dovi-novi. zadnji igriv nfs je Need For Speed 6 i Need For Speed Underground 2 -sve ostalo je kopija undergrounda(novije)
Ovaj novi kolko sam vidio, grafika je dobro napravljena i konačno će se moć auto skršit kad se zaletiš negdje, al doslovno skršit... to je već realnost, a ne kad te boli đoka i uletavaš sa 300 u zavoj...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Meni je svaki taj novi nastavak isti,malo uljepsaju grafiku,stave nove aute i dodaju par novih opcija kod tunninga,a ono sto je glavno simulacija vožnje,kočenje i kršenje automobila nisu promjenili 100 godina,tj. samo su se unazadili):
Evo ja sam igrao svaki nfs sve do most wanteda i u tom sam se razocarao... Stvarno mi igra nije nikakva... Jedino dobro mi je bio onaj camaro SS, sve ostalo je sranje... Underground 1 je definitivno bio pogodak, underground 2 je bio ajd malkice poboljsana 1 s mogucnoscu voznje gradom, a ovo sve poslije je kanta... Mozda eto jedino ovaj u kojem ces se moci razbiti i tako, al onda za takve simulacije bolje je uzeti Colin McRae Rally...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
Zna li se datu izlaska?
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Sad sam malo gledao najave i to sve od pro streeta i cak ne izgleda lose, mozda bih mogao probati igrati, ak budem mogao uopce pokrenuti na svom kompu...![]()
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
aj ne znam zast opljujete NFS MOST WANTED,igrica je odlicna.jest da je UNDERGROUND 2 bolji od CARBONA,tu se slazem CARBON je najlosiji u NFS serijalu po neni, a ajmo malo ozivite temu,sad se svasta moze naci o novom PROOSTREETU na netu,po meni izgleda fantasticno
Bookmarks