ne kuzim (pre)dobar bicikl je 2500kn, a ove iznad je pretjerano, mislim kaj ce ti ikakva oprema na biciklu..osim ak se ne bavis prof.
ne kuzim (pre)dobar bicikl je 2500kn, a ove iznad je pretjerano, mislim kaj ce ti ikakva oprema na biciklu..osim ak se ne bavis prof.
S ovime se slazem definitivno. Ja sam se s MountainBiking-om bavio prilicno, pa sam morao kupit nesto bolje zbog djelova jer sam znao prelazit solidne ture,a najgore je bilo Cross Country po sumi gdje ti se razvali svaki lezaj kod nekih bajkica koji imaju slabije djelove.
Za covjeka koji se normalno vozika po gradu i van grada dovoljno je nesto do 3000-3500kn maximalno. opcenito u te rangove spadaju Acera i Alivio.
A deore je vec odlican prosjek![]()
2000-2500kn je neki minimum za koji ćeš dobiti bicikl solidnih komponenti, kvalitetne rame (ako znaš izabrati), loše suspenzije i maksimalno Acera mašinica. Za prosječne potrebe po gradu i ništa zahtjevno je to odlična kupnja. I ja sam nedavno kupio jedan takav.
Ali kao što je sfreak rekao, cross country je ajmo reć jedan od raširenijih stilova vožnje za mlade i one koji se tako osjećaju. Tu spada prelaz preko svih površina koje nisu nastale umjetnim putem (zemlja, blato, kamenje...). Dijelovi se itekako troše, kvaliteta će kadtad izaći na vidjelo. Ni sam neznam kako će ovaj moj bike izdržati neke rute, nekad imam filing da će mi vilica ostati ukopana i da ću se tako polomitiNajviše me jebe ta prednja suspenzija, 'samo' 50mm i niš posebne kvalitete - kad sam je kupovao nisam planirao da ću je tako silovati..
I da dodam, nigdje ne spominjem profesionalno bavljenje biciklizmom![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks