Ako nije službeno, bolje da se niti ne komentira jer će nastati sveopći kaos (kao i uvijek).. Slažem se sa zadnjom rečenicom, iako po meni su i ovako na prvom mjestu zbog kraće obračunske jedinice.
Prema informacijama s news grupe:
"CIJENE POZIVA I SMS: Cijena poziva je 0,47 kn/min i aktivira se obnovom
računa bonom od 50 kn, 100 kn ili 200 kn (naknada za uspostavu poziva je
0,25 kn/pozivu)
Cijena SMS poruke je 0,27 kn.
OBRAČUNSKE JEDINICE:
1.. Obračunska jedinica u Tarifici je 1 sec, nakon prve minute razgovora
2.. Služba za korisnike
Pozivi prema Službi za korisnike se naplaćuju 1,70 kn/min.
Roaming pozivi, MMS i GPRS
Tarifica ne omogućuje roaming pozive, slanje i primanje MMS-a, niti
korištenje GPRS usluge."
Ne vidim nekog smisla u ovom, osim što su sad neki drugi uvijek na drugom mjestu...![]()
Ako nije službeno, bolje da se niti ne komentira jer će nastati sveopći kaos (kao i uvijek).. Slažem se sa zadnjom rečenicom, iako po meni su i ovako na prvom mjestu zbog kraće obračunske jedinice.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bože...ovo je fakat bezveze. Kome će to? Konkurencija Tomatu? Mislim WTF...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Ako će naplaćivati pozive prema službi za korisnike i ukinuti roaming,mms i gprs onda je to katastrofa, ali mislim da ne bi imalo smisla nešto takvo.
Živi bili, pa vidili !!
Pa neće valjda kopirati tomato !?
Možda će natjerati tomato da vraćaju novce....
Koji bilo!
Nadam se da je ovo nečija neslana šala.
Ma naravno. Ukinut će sve osim poziva i poruka. Back to the roots.![]()
divno što jeftinije, to se vraćamo uslugama od prije 15 godina
još malo ćemo biper koristit kad će ukinut pozive
al će sms na biper bit 5 lipa
Seriously?
Ako je ovo istinito, to bi naravno bila nova tarifa, a ne bi se dirala knock-out, ali stvarno ne znam kaj im ovo treba. Samo marketinški trik da za.ebu tomato i njihovu garanciju cijene, druge koristi nema.
CIJENE POZIVA I SMS: Cijena poziva je 0,47 kn/min i aktivira se obnovom računa bonom od 50 kn, 100 kn ili 200 kn (naknada za uspostavu poziva je 0,25 kn/pozivu)
Cijena SMS poruke je 0,27 kn.
MEHANIZAM: Uz početni iznos na računu od 25 kn, aktivirana je tarifa s cijenom razgovora prema svim mrežama u Hrvatskoj od 0,99 kn/min (bez naknade za uspostavu poziva) i cijenom SMS poruke od 0,29 kn/poruci.
Nadoplati li se račun s bonom od 50 kn, 100 kn ili 200 kn, automatski će se aktivirati Tarifica s cijenama razgovora prema svim mrežama u Hrvatskoj od samo 0,47 kn/min (uz naknadu poziva 0,25 kn/pozivu). Tarifica je aktivna 30 dana od dana nadoplate.
Novom nadoplatom računa s bonom od 50 kn, 100 kn ili 200 kn, produžit će se korištenje Tarifice. Ukoliko se nakon isteka 30 dana ne nadoplati račun s bonom od 50 kn, 100 kn ili 200 kn, vraća se na početnu tarifu s cijenom poziva prema svim mrežama u Hrvatskoj od 0,99 kn/min, bez naknade za uspostavu poziva.
OBRAČUNSKE JEDINICE:
1. Obračunska jedinica u Tarifici je 1 sec, nakon prve minute razgovora
START PAKET: Tarifica je dostupna je isključivo bez mobilnog telefona (Tarifica start paket nije moguće kupiti s mobilnim telefonom iz Tele2 «bla bla» ponude).
A ove gluposti da nema mms, gprs, roaming i da se naplaćuju pozivi prema szk!?
Koji bilo!
Baš me zanima kaj će ovi iz Tomata odgovoriti.![]()
Fora je u tome što su ponudili ponudu identičnu tomatu minus jednu lipu, a tomato "garantira" najnižu cijenu i nudi povrat novca. Sad su ih ovi naguzili, pa će tomato morat maknut šemu s povratom novca i garancijom.
SAd bi bila fora da tomato ponudi 46 lipa
"Još neviđeno"
http://www.vip.hr/sp/d_show?idc=1593318&idnews=26277158
Bože mili, ali ovo je apsurd. Ne bih se bunio da je Tarifica jeftinija, ali ona čak nije ni to...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Ma mene beskrajno iritira ova fora sa uspostavom poziva, tako da su ove velike reklame sa 0,xx kuna zapravo mazanje očiju... Ajde da napišu MINUTA je toliko i toliko bez okolnih sra...
Kako ne kužite da samo žele "syebat" tomato sa svojim pokušajima otimanja korisnika.
Definitivno veliki potez protiv tomata....![]()
bas me zanima gdje je ovome kraj!?![]()
Sto ljudi sto ćudi.
Meni je ovo fora "Tarifica"
Ovo je konkurencija Tomatu jer su tarife skoro identične.
Što se tiče uspostave poziva,Simpa u nekim tarifama naplaćuje uspostavu poziva iako su cijene višestruko veće.
Stvar sa prvom minutom izgleda mi malo nedorečeno jer ostaje nejasno dali je za prvu minutu obračunska jedinica jedna minuta ili uobičajenih 15 sekundi.
Da nemam već aktiviranu Knockout aktivirao bi ovo.
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
postoji teorija o tom kraju,normalno neslužbena,prije svega samo da napomenem ,tek dolaskom trećeg operatera uvidjeli smo koliko tržište telekomunikacija "diše".
u određenom periodu doći će do raspodjele tržišta ,operatori spominju u tom kontekstu postotke svojih udjela na tržištu pa ponekad imam osjećaj da nas ima više statistički nego brojčano.npr t.com drži udjel 60% vip 50% tele2 se ne izjašnjava,normalno kad im ovi nisu ostavili koji postotak.
šalu na stranu ,pretpostavka je da tele2 ostvari udjel 30% tržišta
smatra se da će realno cijene pasti na 15 lipa u mreži i 25 lipa za van
živi bili pa vidjeli i to što brže.
Postoji li ova "Tarifica" ili ne, jer na tele2 webu ne piše ništa o tome?!
Bookmarks