Pa ljudi i Slovenija vec ima makar jednog virutalnog IZY a koliko sam cuo uskoro bi i Mercator trebao pustiti svog VMNO. Zasto i u Hr. ne bi uspio neki virtualni.
Pa ljudi i Slovenija vec ima makar jednog virutalnog IZY a koliko sam cuo uskoro bi i Mercator trebao pustiti svog VMNO. Zasto i u Hr. ne bi uspio neki virtualni.
bilo bi dobro da ih bude i vise pa bi cijene jos padale,tako bi "tarifica" jos pojeftinila![]()
TARIFICA - NOVA LJETNA CIJENA!!! Uz početni iznos na računu od 25 kn, aktivirana je tarifa s cijenom razgovora prema svim mrežama u Hrvatskoj od 0,99 kn/min (bez naknade za uspostavu poziva) i cijenom SMS poruke od 0,29 kn/poruci. Nadoplati li se račun s bonom od 100 kn automatski će se aktivirati Tarifica s cijenama razgovora prema svim mrežama u Hrvatskoj od samo 0,39 kn/min (uz naknadu poziva 0,25 kn/pozivu). Cijena SMS-a je 0,27. Ljetna cijena Tarifice je aktivna 30 dana od dana nadoplate.
Period u kojem se ljetna cijena Tarifice može aktivirati je 29.6.- 31.08.07.
Uz početni iznos na računu od 25 kn, aktivirana je tarifa s cijenom razgovora prema svim mrežama u Hrvatskoj od 0,99 kn/min (bez naknade za uspostavu poziva) i cijenom SMS poruke od 0,29 kn/poruci.
Nadoplati li se račun s bonom od 50 kn automatski će se aktivirati Tarifica s cijenama razgovora prema svim mrežama u Hrvatskoj od samo 0,47 kn/min (uz naknadu poziva 0,25 kn/pozivu). Tarifica je aktivna 30 dana od dana nadoplate.
Novom nadoplatom računa s bonom od 50 kn produžit će se korištenje Tarifice. Ukoliko se nakon isteka 30 dana ne nadoplati račun s bonom od 50 kn vraća se na početnu tarifu s cijenom poziva prema svim mrežama u Hrvatskoj od 0,99 kn/min, bez naknade za uspostavu poziva.
super!!!samo 39lp prema svim mrezama.ovo je doista neoborivo![]()
svaka im cast...mislim da ce sad s ovim dotuc tomato...ali mozda i tomato uzvrati s necim...
sad će ljudi ugasit telefon,imat jedan broj umisto telefona,0,30 i o,39 nije velika razlika,zbogom fiksna telefonija za vijeke vjekova amen
ja sam rekao... da će se tomato i tele2 natjecati
dok god ne dođu na 0kn / min uz uspostavu poziva 25 lipa![]()
Evo ima i u Vecernjem nesto:
http://www.vecernji.hr/home/manager/...0E93D1461969.3
ajd da mi je i to vidit... .-)
Sad će postat problem kako potrošit 100 kuna mjesečno![]()
go tarifica go...![]()
kad cjene padnu na 0kn..
onda ce operateri se pocet takmicit kako korisno potrosit lovu buduci da im pozivi ne kostaju nista.
ja vec imam problema potrositi 100kn u mjesec dana.
Ovo je fucking nevjerojatno. Imam paradajziju tj. tomato i uopće ne koristim fiksni, ali ova tarifica je definitivno pomela tomato. Nema više potrebe za fiksnim telefonom.
Ma fiksni telefon služi samo za internet![]()
Uzmemo li u obzir mikrosvijet foruma, sudeci po komentarima tomato je izgubio bez obzira na cijene, koliko vidim vecinom su negativni komentari među forumašima.
Osobno mislim da Telci nisu ni imali potrebe uvoditi tarificu pored knock out-a sa full uslugama koje tele2 trenutno pruža.
Još jednom ponavljam,za one koji su i dalje uvjereni u suprotno:
Tomato nije nikakav operater,čak ni virtualni,to je samo osnovna i jeftina pre-paid usluga tvrtke VIPnet d.o.o.
Oznaka tomato na ekranu telefona dobije se sa ugradnjom potrebne informacije u SIM karticu tijekom njene završne proizvodne faze (nešto kao modificiranje Motorola mobitela kad na vanjski ekran stavite neki svoj text umjesto standardnog).
TELE2 također nije polu virtualni samo zato što koristi nacionalni roaming druge mreže.
-----------------------------------------------------------------
Toliko od mene![]()
Bookmarks