Postoji li ova "Tarifica" ili ne, jer na tele2 webu ne piše ništa o tome?!
Postoji li ova "Tarifica" ili ne, jer na tele2 webu ne piše ništa o tome?!
evo vam još podataka:
http://www.bug.hr/vijesti/index.asp?id=79265
"Tarificom Tele2 izravno konkurira Tomatu koji se hvali najjeftinijom tarifom na tržištu (0,48 kn po minuti), pa je za očekivati da će sada i Tomato spustiti cijenu razgvoora. Pitali smo Matsa Tillyja, direktora Tele2, znači li to da će i Tarifica potom pojeftiniti - na što je odgovorio potvrdno. "Mi ćemo uvijek ići s cijenom niže od svih ostalih i svatko tko se u bilo kojoj državi pokušao natjecati cijenama s Tele2, uvijek je izgubio", dodao je Tilly."
Ovo već postaje smiješno... 2 lipe jeftinije s prvom obračunskom jedinicom minutom bez svih usluga vs knockout koji je 2 lipe skuplji s obračunom 15 sek i ima sve usluge.Ali nije im loša ideja, zašt bi se natjecali s tomatom kao pravom mrežom. Idu s istom forom ko vip samo što će uvijek biti jeftiniji, pa ako neko hoće...
![]()
Zadnji uredio ojpi : 14-06-2007 u 13:36
Evo, sad je i na webu.
http://www.tele2.hr/hrv/index.asp?p=...je&sp=tarifica
Tarifica ne omogućuje roaming pozive...
Zamislite da nema roaminga ni na vip-u.Hahaha![]()
Koji bilo!
Sad mozda izgleda glupo ta tarifitca ali za nekolko mjeseci bi mogle osjetno pasti cijene. Ovo je tek pocetak
Pa ljudi jel vi kužite da ta tarifica zapravo nije namijenjena korisnicima nego tomatu. Mada moram pritnati da ovo već ulazi u sferu perverzije i lakrdije. U stvari Tomato sam po sebi je ništa nego perverzija. OVi u Tele2 su se zainatili, i sad je samo pitanje dokle će te lakrdija ići.
ici ce dalje dok ovi u Tomatu ne shvate da cijenama ne mogu parirati Tele2,kako je i Tilly najavio.
Misliš ovi u Vipu.![]()
pa da.istina je da su ove tarife potpuno besmislene,ali Tele 2 jednostavno mora opravdati svoju ulogu najjeftinijeg operatera.
to rade po cijeloj Evropi i vjerojatno ce ici do kraja da dokazu i pokazu i ovima u Tomatu(Vip-u)da im je besmisleno natjecati se s njima sto se tice cijena.
![]()
Sad kad bolje razmislim, neka oni i dalje spuštaju po lipu, dok ne dođe na nekih 20 lipa prema svim mrežamaonda uzimam od onog koji prvi ponudi 19 lipa
![]()
![]()
he,he,bas takoako nastave svaki mjesec skidati po 2 lipe,vec do kraja godine cemo imati prilicno jeftine razgovore
![]()
Rat Tomato - Tele2 se nastavlja:
http://www.totalportal.hr/index.php?article_id=109356
Samo mi nije jasno kako Tomato misli odrzati obecanje o garanciji najnizih cijena kad ce nuditi iste uvijete kao i Tarifica!?!?
''Tomato će zadržati garanciju najnižih cijena i već početkom sljedećeg tjedna svojim korisnicima ponuditi cijenu od 0,47 kn/min za pozive prema svim mrežama i cijenu od 0,27 kn za SMS poruke!'', kazao je za Totalportal tomato marketing manager Dorjan Zadković.
Ali po logici Tele2:
"Mi ćemo uvijek ići s cijenom niže od svih ostalih i svatko tko se u bilo kojoj državi pokušao natjecati cijenama s Tele2, uvijek je izgubio", dodao je Tilly."
oni bi sada trebali spustiti na 0,46 i 0,27 pa ce opet Tomato izgubiti:
"obećanje da će svojim korisnicima vratiti novac ukoliko negdje drugdje nađu bolju cijenu"!
Svi pljuju po tomatu, čak se malo sažalim, ali to je dokaz da VIP radi nešto krivo. Gledao sam reklame za tomato, pa to je užasno. Nego, idem na tele2 stranice vidjet šta je to tarifica, prvi put čujem...
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
živio tele2, stvarno su super (jeftini)....eh, samo kad bi jos na svojoj infrastrukturi poradili, nervira me kad koristim gprs, i onda mi prekine jer sam usao u vip.....
Ne vidim smisao ovog svega,jer razgovori ionako ne idu ispod 0,40 kn/min (+0.25 za uspostavu poziva). Tele2 i Tomato ovime samo dižu prašinu u nadi da će pokupiti još kojeg korisnika. Penetracija je ionako preko 100% pa je sad malo zagustilo. Dobro za nas,gadno za njih![]()
Evo odgovora na nadmudrivanje Tomato i Tarifice:
Gledajući hrvatsko tržište u okviru podataka o parametrima penetracije, o vrsti i kvaliteti usluga koje se nude, iz iskustva susjednih zemalja sasvim je izvjesno da je Hrvatska spremna za ulazak MVNO-a na tržište koji će pojedinim korisnicima nuditi usluge sa dodanom vrijednošću prilagođene upravo njima za pravu cijenu.
http://business.hr/Default2.aspx?Art...c-84f5909a8367
Pa već imamo jednog i pol MVNO-a na tržištu. Ne znam što ljudi očekuju,u ovoj zemlji ima 4 milje korisnika,i ova 3 i pol operatera su već skoro pa dosegli plafon i sad moraju izmišljati kojekakve tarifice. Idući operater koji eventualno dođe mora ponuditi razgovore po 20 lp/min ili propada u roku tjedan dana. A kome bi se to isplatilo? Sam Tele2 je u minusu 300 milja,i trebat će im još barem 3-4 godine da počnu poslovati pozitivno. Mislim da to govori dovoljno
Bookmarks