Znam da podržava 2 GB,a negdje sam čuo da likovi stavljaju i 4 GB pa me sad z anima,i kolko košta kartica od 2 GB u ZG-u,najpovoljnije ako neko zna![]()
![]()
Nokia 3410>Nokia 2100>Nokia 3220>Siemens C65>Nokia 6610i>Sony Ericsson D750i>Sony Ericsson W850i
Carpe diem
ja mislim da sam ju vidio za nesto malo manje od 200kuna...neznam...pogledaj na nabava.net....a za 4 GB to ti svugdje ide...samo je pitanje oce listekati...s tvojim telefonom mislim da nebi trebalo...neznam
ok,al 4 Gb mi je ipak previše,vjerojatno je cijena paprena![]()
Nokia 3410>Nokia 2100>Nokia 3220>Siemens C65>Nokia 6610i>Sony Ericsson D750i>Sony Ericsson W850i
Carpe diem
nece stekat ako je extreme,hg,ultra speed ili neka druga(od ovih brzih)
4gb extreme sam imao priliku koristiti i kartica je prej**ena , radi brze nego ona 1gb sta se dobije uz w850
je*ote...pa bolje prodati onda svoj mob i kupiti si neku n73 sto ti ga ja znam koji mob...
Carpe diem
pa normalna i je high speed...sto nije...
znam sa sandisk ima pro, ultra extreme II, extreme III i extreme IV
obicnu se ne isplati uzimat jer ce ti jaaaaaako usporit mob
2gb obicna
2gb extreme(<=ovu cu si ja kupit)
e da i jedan tip'n'trick koji mislim stedi malo vremena mobitelu i njegovu bateriju...ono sto koristite...npr slike s kamere, muziku zvona, teme, most used slike itd drzite na telefonu jer po meni njemu je lakse i brze doc do svoje memorije nego do MSduo kartice...jos pogotovo kad je puna full od 1gb
tu 2 Gb extreme sam gledo al taj optimum je neki online dućan,di to ima kupit baš u trgovini,u zg-u,jel znaš možda
Carpe diem
u heinzelovoj to imas...odmah kod jednog stabla nasuprot onoj king s(t)urge zgradi(preko puta ulice...znaci skrenes iza euroherca ne odmah nego 50-ak m nakon nje na desno i trazis ducan na desnoj strani koji je kraj stabla jednog...na lijevoj strani ce ti inace biti cesta)
[EDIT] taj ducan je rupa zapravo...tamo sam ja svoju karticu kupio...
Carpe diem
evo editao sam
jel znaš kolko košta,barem okvirno
Carpe diem
no can't do...idi na optimum-racunala . nesto i pogledaj...
ajomo ovako...sjednete na 13/3/5 tramvaj i vozite se prema heinzelovoj kroz vukovarsku...e sad kad prodjete eurohercovu zgradu koja je na desnoj strani odmah se iskrcajte...naci cete se na raskrizju...na tom velikom raskrizju idite desno preko zebre i nastavite ici velikom ulicom (heinzelovom)i sad cete naici nakon kojih bice 100 metara na jedno stablo nasrid ceste skoro i u blizini bi trebala biti optimum racunala...eto...a ako negledate stablo onda samo idite ulicom dok vam nebude na desnoj strani optimum racunala...nemos jednostavnije da hoces
Buduci da je pitanje (velicina kartice na W850) vec odgovoreno ovdje, onda mogu![]()
Bookmarks