nije ti to radna memorija, ako te zanima stanje ram-a instaliraj si AppManager
naime dok sam imao panasonic x700(symb7) u fe exploreru(nije vaznu, u bilo kakvom expl.) memorija max memori rama bila mi je oko 8-9mb (ondje di pise free memory se je podrazumijevalo da je to ram predpostavljam.
-dok sad imam n90, memorija mu je jedva 2mb, a u free memory(gore iznad-u slici) mu pise 12mb, nekad i 20mb, nije mi jasno. u asphal mi nemre uc, jer pise da oslobodim memoriju, dok u panasonicu x700 je sve fino radilo. nije mi jasno zasto bi stariji symbian-x700 imao vise rma on n90? usotalom nokija je vise specijalizirana za symbianza razliku od drugih proizvodaca., zato mi je cudno??.
nije ti to radna memorija, ako te zanima stanje ram-a instaliraj si AppManager
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
X700 napredniji????????
LOL
Kod mene pokazuje tu radnu memoriju 45mb a ubiti to je interna memorija telefona![]()
pusti to, mene zanima zasto panasonicu pise 8-9mb? a njegova tel. memorija iznosi 16mb. i kad sam u panasonicu minimajzirao programe-bar njih desetak, ta memorija se je smanjivala, dakle to nije tel memorija, vec radna memorija!
jel imas toliko prazno mjesta na mobu il? ne kuzim na n90 imam 9mb slobodno-tel mem. a na ramu mi pise 2mb!(uostalom sve pise na slici) dok kod tebe pise jednako.ne kuzim. posalji skreenshoot ako mozes.
@ Rakia@GSM cinise da je, sto se tice hardwarea, nije to nista smjesno, ipak je to japanska pouzdana kvaliteta![]()
Zadnji uredio Ico : 12-06-2007 u 18:47
tih cca. 2MB je pisalo i na nokiji 3650, znaci da nema veze s ramom, ono gore "freemem" bi moga biti kolicina slobodnog rama, jer se smanjuje s brojem pokrenutih aplikacija
valjda je neku bug u programu kad na svim nokijama za D disk pise da je 1.8 MB![]()
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
isto piše i na 6680 i n70 - 1,8MB, tak da nije mjerodavno
Trenutno stanje meme imaš i na Sysmanu koji je ujedno i odličan task manager/switcher.
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
tnx ljudi, napokon netko odgovorio, idem sad skinut taj sysman.
evo nasao sam na netu o nokiji n90
Memory Info:
RAM Size: 50331648(48.00M)
Free RAM: 12689408(12.10M)
ROM Size: 16777216(16.00M)
Drive C FLASH: 21.46M/25.36M
Drive D RAM: 1.79M/1.81M
Drive E HDD: 310.83M/496.97M
Drive Z ROM: 0.00M/0.00M
Bookmarks