Join Today

Vidi rezultate ankete: Koji operater ima po vama najbolju službu za korisnike

Glasači
62. Ne možeš glasati u ovoj anketi
  • T-mob

27 43,55%
  • VIPnet

29 46,77%
  • TELE2

5 8,06%
  • tomato

1 1,61%
Zatvorena tema
Stranica 1 od 4 1 2 3 4 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 89
    Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jun 2007
    Operater
    VIPnet
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Potaknut stalnim pljuvanjem po agentima službi za korisnike odlučio sam postati ovu temu.

Ja sam jedan od tih agenata i nije mi jasno zašto ljudi uvijek nas krive za svoje probleme, pa mi smo tamo na tim hebenim telefonima da vam pomognemo a ne da vas zajebemo kako vi to obično mislite...

Također mi nije jasno zašto se na nekim postovima također podcijenjuje posao agenta, koliko god volim taj posao, strašno je stresan i zahtjevan, nakon nekoliko godina na tom poslu postaneš vrhunski psiholog zbog pacijenata koji zovu... Čast iznimkama naravno!!!

Ljudi shvatite da smo mi tamo da VAMA pomognemo, mi smo na vašoj strani, a ako se neke stvari koje vi poželite ne mogu napraviti - shvatite da su to procedure protiv kojih mi ne možemo iako ćemo ako ste normalan korisnik s druge strane linije učiniti sve kako bih vam pomogli i izašli u susret.

Isto tako se nemojte ljutiti ak netko nešto pogriješi, zar ima avršenih ljudi...

Posebno me živcira kad su ljudi uvjereni da ih operateri kradu - STRAŠNO -

Znam da su službe zaista različite, neke su vrhunske a neke katastrofalne, recite vi kakva iskustva imate u pozivanju službe za korisnike
    Zadnji uredio Inovator : 04-06-2007 u 01:02

Apple Moderator
    Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    iPhone 5s
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    109.480
    Nivo
    80
    Bodovi: 109.480, Nivo: 80
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nikad nekih velikih problema, a evo i "recenzije"

T-Mobile imam od samog pocetka i nikad s njima problema. Nekad se javi netko ljubazan, nekad netko kao ono "reci, ali neda mi se radit taj posao" (preko ku... ti odgovara)

VIP sam tek nekidan prvi puta zvao, i cine mi se cak ljubazniji nego T-Mobile, i pricali smo 18 minuta, jel je sve poduzeo da rijesi problem.

Tele2, imao sam s njima problema oko jednog broja, pa je bilo "ne znam, javite se nekom drugom, dovidenja" , poklopili su mi slusalicu, onda sam napisao da cu podici tuzbu (bilo je u tome da mi nisu prebacili sa pretplate na prepaid, a taj broj nisam koristio, a racuni stizali) i onda su tek postali ljubazniji. Od onda ih bas "ne volim" ni zvati ni slusati

EDIT: Vidim da je dodana i anketa, stavio sam T-Mobile jel ih dugo koristim. tek nekidan sam poceo VIP pa cemo vidjeti
    Zadnji uredio imaticx : 04-06-2007 u 00:37
    iPhone 5s 16 GB

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran31 days registered10000 Experience PointsTagger Second Class

Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    6P | Pixel3
    Operater
    Tele2
    Godina
    33
    Bodovi
    23.828
    Nivo
    37
    Bodovi: 23.828, Nivo: 37
    Bodovi: 23.828, Nivo: 37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pa nismo rekli da si ti loš, stvarno se nekad nađe posebnih..

ja zovem zbog disconnectanja sa interneta, oni kažu da odem u postavke..ovo ono.. i ja to sve napravim i pitam jeli to može biti do modema? on kaže ne, nikako da je ovo 100% dobro i da neću imati nikakvih poteškoća..

ja ono, aj super, kad me isti taj dan izbacilo...

i sada ti reci da su svi tako pametni

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    5800XM/HP iPAQ910/Centro
    Operater
    T-Mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao imatic Pregledaj post

VIP sam tek nekidan prvi puta zvao, i cine mi se cak ljubazniji nego T-Mobile, i pricali smo 18 minuta, jel je sve poduzeo da rijesi problem.
    Ti na osnovu jednog razgovora zaključuješ da je VIP SZK bolja, a T-Mobile koristiš od početka i zadoovljan si njima. Sad si im bacio pljusku u obraz. T-Mobile SZK-sve naj naj
    Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.

Pravi forumaš
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Neka nokia
    Operater
    Tele2
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Najbolji i daleko najljubazniji i najsusretljiviji su u VIP-u i jedino zbog toga mi je zao sto sam ih napustio...
    Jednom sam ih zvao da ih pitam ime pjesme iz reklame. Zena nije znala, ali veli saznat ce mi. 15 minuta kasnije zvoni mob, veli saznala je, taj jingle je snimljen samo za vip i da joj ostavim mail da ce mi ga probati poslati... iduci dan sam imao pjesmu... Sto reci?

A s tele2 sam imao dosta kontakata i mogu reci da oni nisu krivi sto daju glupe odgovore jer su jednostavno needucirani, a to je propust managmenta. Uglavnom zovem prvi put s problemom; agent mi veli da resetiram mob. i javim se ako ne proradi. Ja pokusam, ali opet isti problem. Ponovno zovem, javi se neka zena i odg je bio "resetirajte mob". Kad sam joj rekao da vec jesam zastutila je na par sekundi i onak zbunjeno rekla "probajte jos jednom pa ako i dalje ne radi nazovite..." Ponovno.. Sto reci?

Apple Moderator
    Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    iPhone 5s
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    109.480
    Nivo
    80
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    govorim zato sto se bas potrudio da to rijesi. nisam rekao da t-mobile ne valja, nego me iznenadilo koliko je tip bio uporan da mi rijesi problem
    iPhone 5s 16 GB

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jun 2007
    Operater
    VIPnet
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Slide Pregledaj post
    Najbolji i daleko najljubazniji i najsusretljiviji su u VIP-u i jedino zbog toga mi je zao sto sam ih napustio...
    Jednom sam ih zvao da ih pitam ime pjesme iz reklame. Zena nije znala, ali veli saznat ce mi. 15 minuta kasnije zvoni mob, veli saznala je, taj jingle je snimljen samo za vip i da joj ostavim mail da ce mi ga probati poslati... iduci dan sam imao pjesmu... Sto reci?
    Svaka čast!!! Šta ti je prava služba za korisnike!!!

= Citat = Izvorno postao imatic Pregledaj post
    govorim zato sto se bas potrudio da to rijesi. nisam rekao da t-mobile ne valja, nego me iznenadilo koliko je tip bio uporan da mi rijesi problem
    Pa to mu je posao, i ako ne riješavaš probleme onda si loš agent.

Posao ti je da riješavaš probleme i ako ih ne uspiješ riješiti onda nešto s tobom nije uredu, zamislite da radite posao a da cijeli dan ništa ne napravite, e to bi bilo frustirajuće.

Upravo zbog loše usluge drugih szk-a ljudi se iznenade kada agent obavi svoj posao čisto normalno kako bi ga i trebao obaviti.
    Zadnji uredio Inovator : 04-06-2007 u 01:02

Pravi forumaš
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Neka nokia
    Operater
    Tele2
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao El Zlikovski Pregledaj post
    Svaka čast!!! Šta ti je prava služba za korisnike!!!
    Je! I jako mi je zao sto sam zaboravio njezino ime jer bi rado napisao mail voditelju szk i marketingu VIPa i pohvalio je.. to nije ni morala ni trebala napraviti, a ipak je napravila

Al isto sam se puno puta naljutio na tele, a jednog bezobraznog kretena sam trazio ime i broj sefa jer je stvaaarno bio pretjerao s bahatoscu..

A ajd ti sad nama reci kod koga ti radis?*

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jun 2007
    Operater
    VIPnet
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vidim da se ona ankete gore lagano sahuktava, baš me zanima kakav će biti daljnji tijek glasanja...

Očito je da će se voditi borba između T-moba i Vipa.

Ljudi ako već ne postate na ovu temu onda brem glasajte

= Citat = Izvorno postao Slide Pregledaj post
    Je! I jako mi je zao sto sam zaboravio njezino ime jer bi rado napisao mail voditelju szk i marketingu VIPa i pohvalio je.. to nije ni morala ni trebala napraviti, a ipak je napravila

Al isto sam se puno puta naljutio na tele, a jednog bezobraznog kretena sam trazio ime i broj sefa jer je stvaaarno bio pretjerao s bahatoscu..

A ajd ti sad nama reci kod koga ti radis?*
    E to bi bilo lijepo da se šalju pohvale korisnika, jer to je na neki način sadisfakcija u tom poslu.

Razmišljo sam dal da kažem u kojoj szk ja radim ali možda je malo glupo jer će onda neki namjerno početi pljuvati i neće biti objektivni... reći ću ali nek još malo potraje ova tema.
    Zadnji uredio Inovator : 04-06-2007 u 01:06 Razlog: editiraj si post, jer ovo smatramo SPAMom

Forum Admin Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Godina
    44
    Bodovi
    146.836
    Nivo
    92
    Bodovi: 146.836, Nivo: 92
    Bodovi: 146.836, Nivo: 92
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sve OK, no anketa i ne može biti reprezentativna jer je malo broj onih koji su imali iskustva sa sva 4 operatera, odnosno 3. samo takvi, koji su ih sve "probali" mogu kvalitetno ocjeniti SZK.

E, da, molim Vas da ne postate postove tipa VIP je najbolji, bez valjanog argumenta, jer to isto možete reći i time da glasate za VIP u anketi

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    3 months registered

Datum registracije
    Dec 2002
    Mobitel
    5800 XM & BB 8520
    Operater
    Vip.me & T-brothers
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja sam imao losa iskustva i s vipom i t-mobileom, a i s tele2. Najveci je problem sto uglavnom ne znaju nista i uvjeravaju me u nesto sto znam da je netocno, radi se uglavnom o tehnickim stvarima, a ne tipa melodijama i ostalim gluparijama. Uglavnom uvik misle da oni znaju najbolje, a najcesce nije tako. Zato smanjite prepotenciju jer taj posao nije nesto da bi covik mislio da je ne znam sto!
    ...also known as El'AnDrA...

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jun 2007
    Operater
    VIPnet
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao andro2001 Pregledaj post
    Ja sam imao losa iskustva i s vipom i t-mobileom, a i s tele2. Najveci je problem sto uglavnom ne znaju nista i uvjeravaju me u nesto sto znam da je netocno, radi se uglavnom o tehnickim stvarima, a ne tipa melodijama i ostalim gluparijama. Uglavnom uvik misle da oni znaju najbolje, a najcesce nije tako. Zato smanjite prepotenciju jer taj posao nije nesto da bi covik mislio da je ne znam sto!

Nitko nije rekao da je to najteži posao na svijetu, ali smanji ti svoju prepotenciju jer je nemoguće da si ti pored svih službi za korisnike tehnički najpotkovaniji, moš si misliti...

Vjerujem da znaš, ali baš da nisi zadovoljan s niti jednom službom e to je onda do tebe...

Ừ cup of tea, anyone? Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    ZUK Z1
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Bodovi
    84.660
    Nivo
    70
    Bodovi: 84.660, Nivo: 70
    Bodovi: 84.660, Nivo: 70
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Možda nije, ali obzirom koliko je plaćen, sigurno ti tamo neće sjediti tehnički inžinjer sa diplomom.

3 months registered

Datum registracije
    Dec 2002
    Mobitel
    5800 XM & BB 8520
    Operater
    Vip.me & T-brothers
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nitko nije rekao da je to najteži posao na svijetu, ali smanji ti svoju prepotenciju jer je nemoguće da si ti pored svih službi za korisnike tehnički najpotkovaniji, moš si misliti...

Vjerujem da znaš, ali baš da nisi zadovoljan s niti jednom službom e to je onda do tebe...

Slusaj amigo, ja ne znam koje je tvoje znanje, ali znam koje je moje. Ipak sam ja na polju znanja o telekomunikacijama ulozio puno truda i vremena, ali se niti zelim niti hocu folirati s titulama.

Problem je u tome da kad ih ja pitam, npr. zasto mi dolazi failed report za sms, a onda nakon po minute poruka uredno prode i bude isporucena, oni kazu da je do mog moba. Da naravno, a vi ste onako bezveze usput naplatili dva put. Mislim nemorate muljati. Oces dalje primjere??

E da nisam ja rekao da uvijek ne znate, ali cesto se dogada da ne znate...mozda i precesto!

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jun 2007
    Operater
    VIPnet
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Slusaj amigo, ja ne znam koje je tvoje znanje, ali znam koje je moje. Ipak sam ja na polju znanja o telekomunikacijama ulozio puno truda i vremena, ali se niti zelim niti hocu folirati s titulama.

Problem je u tome da kad ih ja pitam, npr. zasto mi dolazi failed report za sms, a onda nakon po minute poruka uredno prode i bude isporucena, oni kazu da je do mog moba. Da naravno, a vi ste onako bezveze usput naplatili dva put. Mislim nemorate muljati. Oces dalje primjere??

E da nisam ja rekao da uvijek ne znate, ali cesto se dogada da ne znate...mozda i precesto!
    Gle majstore, ak ti se nešto naplatilo više onda se javiš i to se riješi, ako si poslao poruku a ona se 2 puta naplatila i mene vuče problem u mobu jer ne znam koliko si upoznat sa sistemima, oni će ti teško, nemoguće, naplatiti nešto što nisi ti ili tvoj aparat sam od sebe (znalo se događati) poslao.

U slučaju da nisi zadovoljan sa odgovorom, zatraži da te nazove netko iz tehničke podrške, taj ima više znanja i vremena prije nego što nazove da provjeri u čemu je problem.

Znači za sve postoji riješenje... kužiš...

Pravi forumaš
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Neka nokia
    Operater
    Tele2
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I mozda bi zato bilo dobro ponekad poslati mail voditelju szk, npr s primjerom kojeg sam ja naveo da takve ljude zadrze!

3 months registered

Datum registracije
    Dec 2002
    Mobitel
    5800 XM & BB 8520
    Operater
    Vip.me & T-brothers
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gle majstore, ak ti se nešto naplatilo više onda se javiš i to se riješi, ako si poslao poruku a ona se 2 puta naplatila i mene vuče problem u mobu jer ne znam koliko si upoznat sa sistemima, oni će ti teško, nemoguće, naplatiti nešto što nisi ti ili tvoj aparat sam od sebe (znalo se događati) poslao.

U slučaju da nisi zadovoljan sa odgovorom, zatraži da te nazove netko iz tehničke podrške, taj ima više znanja i vremena prije nego što nazove da provjeri u čemu je problem.

Znači za sve postoji riješenje... kužiš...

Kao sto rekoh vi u sluzbi ne kuzite, dokaz mi je tvoj odgovor. E sad da ti objasnim pa mozda skuzis. Ja posaljem SMS na odreden broj i dolazi mi report failed u roku minute. Znaci to mi javlja SMS centar da poruka nije dostavljena. Ja bacim pogled na stanje racuna i vidim uredno je naplaceno. Ja ponovim slanje i dolazi report da je delivered. Ponovno je uredno naplaceno. Sad to se ponavljalo jedno vrime dosta i ja nazovem sluzbu vise puta i svi isto ponavljaju da je do moba. Mislim dto mi preostaje nego se nasmijati. Jel kuzis sad??

E i nije sistem, nego sustav... daj nauci to! A sto se tice naplate znam tocno kako to funkcionira, ne brini!

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jun 2007
    Operater
    VIPnet
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

E i nije sistem, nego sustav... daj nauci to! A sto se tice naplate znam tocno kako to funkcionira, ne brini!
    OK nije sistem nego SUSTAV!!! Kaj se ljutiš, ajde zapamtit ću to...

Vidim da si zaršio telekomunkacije i da imaš profesionalan stav, to je OK i prihvaćam svaku kritiku koja je dobronamjerna.

3 months registered

Datum registracije
    Dec 2002
    Mobitel
    5800 XM & BB 8520
    Operater
    Vip.me & T-brothers
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    OK nije sistem nego SUSTAV!!! Kaj se ljutiš, ajde zapamtit ću to...

Vidim da si zaršio telekomunkacije i da imaš profesionalan stav, to je OK i prihvaćam svaku kritiku koja je dobronamjerna.

Ma nije stvar tko sto zna, nego je bitno to da je po meni bolje reci ne znam i raspitati se u tehnickoj sluzbi nego reci to je do vas i vaseg mobitela i kad ja kazem da ne moze biti jer da 100% znam da nije, uvjeravati me da je i da sam u krivu.

Npr. zadnji problem je bio s MMSom iz vipa prema t-mobileu. Ja nazovem i pitam jel interkonekcija napokon prosla test fazu ili nije. Kaze zena je. Dobro, onda mi objasnite zasto je meni nakon sto sam poslao MMS u t-mobile mrezu dosao report nakon 10ak minuta da poruka nije isporucena. Kaze ona, mozda je do postavki, na sto sam ja rekao da nije jer inace taj broj prima MMS, a i da je server ne bi prekinuo slanje. Na sto zena ispali da ce server slati taj MMS jos 3 dana. Ocito zena ne zna da je to u ovom slucaju ne moguce, jer da je tako ja ne bi dobio povratnu informaciju, sve dok taj rok ne istekne. Ja to njoj objasnim, a ona ko papiga da ce se to slati jos tri dana... Eto o tome ja govorim.

Ali pohvala liku neki dan, kad su mi trebale postavke za VMC card odma mi je rekao sto iskljuciti sto ne (cudno mi je bilo da ne pise u uputstvima koja se cine jako dobra) i sve je proradilo.

Znaci ova prava tehnicka pitanja bi po meni trebali proslijedivati tehnickoj sluzbi koja je ipak daleko strucnija. Jer nije samo stvar u korisniku, nekad je i operatoru odnosno teh. sluzbi bitno znati koji su problemi u mrezi, ako ih sami nisu prije otkrili.

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2006
    Bodovi
    10.785
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.785, Nivo: 24
    Bodovi: 10.785, Nivo: 24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Potaknut stalnim pljuvanjem po agentima službi za korisnike odlučio sam postati ovu temu.

Ja sam jedan od tih agenata i nije mi jasno zašto ljudi uvijek nas krive za svoje probleme, pa mi smo tamo na tim hebenim telefonima da vam pomognemo a ne da vas zajebemo kako vi to obično mislite...

Također mi nije jasno zašto se na nekim postovima također podcijenjuje posao agenta, koliko god volim taj posao, strašno je stresan i zahtjevan, nakon nekoliko godina na tom poslu postaneš vrhunski psiholog zbog pacijenata koji zovu... Čast iznimkama naravno!!!

Ljudi shvatite da smo mi tamo da VAMA pomognemo, mi smo na vašoj strani, a ako se neke stvari koje vi poželite ne mogu napraviti - shvatite da su to procedure protiv kojih mi ne možemo iako ćemo ako ste normalan korisnik s druge strane linije učiniti sve kako bih vam pomogli i izašli u susret.

Isto tako se nemojte ljutiti ak netko nešto pogriješi, zar ima avršenih ljudi...

Posebno me živcira kad su ljudi uvjereni da ih operateri kradu - STRAŠNO -

Znam da su službe zaista različite, neke su vrhunske a neke katastrofalne, recite vi kakva iskustva imate u pozivanju službe za korisnike
    a reci ti meni jesi li razmisljao da das otkaz u szk..i jednostavno radis neki posao gdje nema stresa....evo jedan moj frend trazi tko ce mu cuvati ovce u okolici zadra...posao je siguran i dobro placen,uvijek si u prirodi,nitko nevice na tebe,mozes pusiti i travu,i vjeruj mi da te nitko nece vrjedjati te neces imati stresove....evo javi mi se ako te zanima...

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    SE C 905
    Operater
    T (ele2, mobile)
    Bodovi
    5.198
    Nivo
    17
    Bodovi: 5.198, Nivo: 17
    Bodovi: 5.198, Nivo: 17
    Ukupna aktivnost: 7,0%
    Ukupna aktivnost: 7,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sve pohvale za szk T-mobile-a. Ljudi su im iskusni i educirani i uvijek sam dobivao prave informacije. S Vip-om nemam puno iskustva. Jedino mi se čini da se previše oslanjaju na govorne automate i treba vremena da se porazgovara sa operaterom. Szk Tele2 je najlošija i nije dovoljno educirana. Najčešći im je odgovor "RIJEŠIT ĆEMO TO U NAJSKORIJEM VREMENSKOM PERIODU". Naročito mi ide na živce kad vidim da ne kuže što ih pitam i ne riješe mi problem, ali mi na kraju obavezno kažu "A KAKO VAM MOGU JOŠ POMOĆI" ?

Forumaš sa stažem
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    HTC TyTN
    Operater
    ·T···Mobile·
    Godina
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sto se tice sluzbi za korisnike, vecinom ljudi tamo nemaju pojma o nichem, mozda imaju ali o nekim banalnim stvarima, a cim se radi o nekim tehnickim stvarima ili o uredjajima onda se vidi da totalno nemaju pojma i to najvise zenske koje rade tamo. To nije samo sindrom sluzbi za korisnike nego je to cesta pojava i na prodajnim mjestima.

I to nije problem sluzbi za korisnike i neznam cega, vec to je problem do ljudi koji su zaduzeni za ljudske resource, oni koji zaposhljavaju takve ljude..

Ja osobno nisam imao nekih neugodnih situacija sa sluzbom za korisnike, jel vecinu problema kojih imam rijesavam sam, ako sam imao nekih problema koje nisam mogao rijesit, nisu mogli rijesit ni u sluzbi za korisnike, a ni na visim razinama.

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Desire HD, N900, N8, E72
    Operater
    Tele2/T-Mobile
    Bodovi
    19.415
    Nivo
    33
    Bodovi: 19.415, Nivo: 33
    Bodovi: 19.415, Nivo: 33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Imam iskustva sa VIP-ovom sluzbom za korisnike, i ok su! Nisam tip osobe koja radi svake sitnice zove SZK, i znam da osobe koje tamo rade su isto ljudi, no svaka informacija koja mi je bila potrebna bila je dobivena.

Htio bih pohvaliti i sluzbu za korisnike Nokije, i ekipa je stvarno ok! i na jedan moj kompliciran upit, dali su si truda!

Mobis s druge strane je los.. pogotovo servisni dio.

4umas4life Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2002
    Mobitel
    xperia s
    Operater
    TeleZwei
    Godina
    41
    Bodovi
    40.660
    Nivo
    49
    Bodovi: 40.660, Nivo: 49
    Bodovi: 40.660, Nivo: 49
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rijetko koristim sluzbu jer vecinu problema znam i sam rjesiti, nemam nikakve prituzbe na szk-e dosada.. uvijek su susretljivi
    tears stream down your face when you lose something you cannot replace...

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    LG Optimus P350
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ajd sad ti nama posto radis u SZK, objasni neke stvari.

Npr. probleme koje cujete od ljudi, tj kad dobis korisnika koji ima problem, kak se taj problem rijesava; jel to ti rjesenja cupas iz glave ili nesto trece?

Naravno pretpostavljam da postoji neka baza porblema, te rjesenja za njih, koje vi onda iscitate korisniku.
    Naravno vrlo vazno je prepoznati o kojem problemu se radi...

Dalje, kolko uprava, il ko vec ima sluha za nas korisnike, tj kolko vi ljudi zaposleni u SZK dajete feedback vasim nadredjenima u svezi glede nekih prijedloga, il otklanjanja problema?

Moja iskustva s T-com SZK su dvojaka, vrlo cesto mi se jave ljudi koje boli k... pa cim prije da me se rijese, pa rade budalu od mene, ja kao neuk korisnik, pa eto izbrbljaju mi nest, kaj meni nema logike, pa ja ljepo se zafalim te zovem jopet nekog pametnijeg, kom se da delat.

Opet znao sam naletit na likove koji su mi u roku od 5 min rijesili stvar i koji su znali o cem se radi...

Onda opet, ona ekipa koja zove da predstavlja novo u ponudi, eh ovo ono, a onda ja posto sam zahtjevniji korisnik, brdo pitanja u kontra smjeru; zake MAXTV nema SciFi Chanel, pa kad ce ga imat, te jel se moze predloziti da ga ima, itd...

Il oni kaj zovu da vide jel smo zadovoljni uslugom, pa im ja velim, da je debilno placat telefon da bi mogo imat net, jer meni samo net treba, pa kaj onda namju neke pakete samo za net etc...
    Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
    Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on

Zatvorena tema
Stranica 1 od 4 1 2 3 4 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Vicevi po 'ko zna koji put...
    By whiteboy in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 1585
    Posljednji post: 13-03-2014, 14:39

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove