A od tebe se traži da ne cinkaš ljude okolo, bez obzira što je ovo javni forum. Ništa ne impliciram
A što se tiče mog iskustva s korisničkom službom, mislim da ih svugdje ima svakakvih. Neki su dobri, neki loši. Siguran sam da su ovi tu koji su se javili da su se javili s namjerom da nisu loši i da se "trude", ali činjenica jest da se to teško može kontrolirati (u praksi bi se i moglo, ali nitko to nije voljan do kraja odraditi) i zato ima svakakvih ljudi na službi.
Ono što mene osobno frustrira kod korisničke službe jest što ta ekipa iz SZK u pravilu daje samo odgovore koji odgovaraju ekonomskoj politici firme, i ako ih tražiš da se nešto raspitaju da li je moguće, a tebi je jako bitno, reći će ti samo ono što već znaš iz drugih informacija, a neće se potruditi da dublje prokopaju i saznaju ono što tebi stvarno treba. Jer činjenica jest da se ljudima iz SZK javlja ekipa koja općenito gledano nema blage veze o mobitelima i tako se ovi prema njima odnose, što je razumljivo s obzirom da je 90% javljanja takvih korisnika.
Ono što me generalno frustrira kod svih SZK jest to što ne priznaju: "Korisnik je uvijek u pravu." To zlatno pravilo svi uvijek krše i očito to ne uče na tečaju, jer bi trebalo biti krucijalno u poslovanju svake firme.

.gif)

Bookmarks