Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 24 1 2 3 4 5 11 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 580
    Forum Admin Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Godina
    44
    Bodovi
    146.836
    Nivo
    92
    Bodovi: 146.836, Nivo: 92
    Bodovi: 146.836, Nivo: 92
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post A1- kritike/pohvale korisnika

Ova tema služi samo i isključivo za opravdane i utemeljene kritike/pohvale prema mobilnim providerima, njihovim uslugama, podršci, cjenama i sl.
    Ako napišete da nešto ne valja, očekuju se i razlog i to valjani.

Izrazili ste želju za mjestom gdje možete napisati što vas smeta, to vam je omogućeno, a od vas se traži dostojan nivo kulture i poštivanje pravila ponašanja ovog foruma.

Pravilnim ophođenjem ovakva tema može pomoći i budućim i sadašnjim korisnicima

Bilo kakva prepucavanja, offtopic, psovke i slično bit će kažnjeni bez upozorenja.

Osim ove teme, možda će vas zanimati i ovo:

T-mobile- kritike/pohvale korisnika

TELE2- kritike/pohvale korisnika

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    Lumia 820, 710
    Operater
    vip & Tele2
    Godina
    37
    Bodovi
    9.904
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.904, Nivo: 23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo da probijem led:
    Inače mi je skroz okej na vipu,jedino ne razumijem zašto ne nude videopoziv i UMTS prijenos podataka nama prepaid korisnicima? Imaju tehnologiju za to. Vjerojatno nas pokušavaju natjerati na pretplatu gdje bi imali siguran profit. Malo mi je to bezobrazno od njih,osjećam se podcijenjeno kao korisnik

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2006
    Mobitel
    LG kf 510, Nokia N8
    Operater
    tele2, BONBON
    Bodovi
    7.660
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.660, Nivo: 20
    Bodovi: 7.660, Nivo: 20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    meni se cini da vip jedini ne nudi nikakve pogodnosti u odnosu na ostale operatere. tele2 npr,nudi cijenu,poseban je po njoj....ne racunajuci kvalitetu,
    t-mobile nudi razne akcije pretplatnicima,super jeftine super telefone(naravno uz prodaju duse vragu),a vip uz istu cijenu kao t-mobile ne nudi nista. ili se bar meni tako cini!?

i svako malo lupe sebi samar sa laznim oglasavanjem i preskupim uslugama koje ne privuku niti najvece debile...
    (mislim 1GB prometa 280 kn)

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    Lumia 820, 710
    Operater
    vip & Tele2
    Godina
    37
    Bodovi
    9.904
    Nivo
    23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Imaš i u vipu dosta telefona koje možeš uzeti ako potpišeš ugovor,uz cijene slične T-Mobileu. A što se tiče Vodafone Connect kartice,i T-Mobileova Fusion+ isto ima slične cijene prometa (znači ohoho previsoke),ali zato imaju web'n'walk koji je po meni genijalna usluga i umalo nisam prešao na T-Mobile. vip bi se stvarno morao malo trgnuti po pitanju usluga,čini mi se da se orijentiraju samo na poslovne korisnike,a mi obični smo nekako zapostavljeni

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    iPhone 6S
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    46
    Bodovi
    12.869
    Nivo
    27
    Bodovi: 12.869, Nivo: 27
    Bodovi: 12.869, Nivo: 27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    raky_b je mislio na činjenicu da u vipu bez bodova ne možeš produžiti ugovor i dobiti povoljniju cijenu uređaja što mene kao pretplatnika stvarno jako smeta... sve vipove akcije uperene su na nove pretplatnike i one koji s vipme prelaze na pretplatu... čak i sami VipMe korisnici imaju bolje ponude nego pretplatnici u jadnom vip clubu...

dobra stvar je što su izgleda konačno sredili pregled potrošnje novaca za pretplatnike tako da pokazuje točno samo s danom zakašnjenja...

i više se ne moram stalno žaliti na uračunati GPRS promet zbog posjeta vodafone portalu...
    Svi smo mi u krastavcu...

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    May 2005
    Mobitel
    Iphone 3gs white
    Operater
    VIP
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bio sam nekoliko godina na T-mobileu i prije 5 mjeseci prešao sam na VIP. Nemam ništa protiv T-mobilea, sve mi je odgovaralo dok je Unlimited bio 25 kuna, iako sam i tada imao velike račune (300-500 kn). Kada sam čuo da Unlimited ide na 100 kuna, iz nekog protesta prešao sam odmah na VIP. I mogu reći da se ni najmanje nisam razočarao. Sada su mi računi od 150 do 300 kuna, a to nije mala razlika.
    Evo prednosti, govorim isključivo u svom slučaju:

1. U početku sam bio na Model 50 i imao aktiviran Vip friend broj za nula kuna (to mi je djevojka s kojom se često čujem, uopće više ne upotrebljavamo fiksni telefon - tako smo i dok sam bio na T-mobileu, ali tamo mi je svaki poziv bio zaračunat 0.25 kn), aktivirao sam i Opciju poruke za 30 kuna, tako da su mi poruke iznosile 10 lipa. Pošaljem ih jaaaaako puno pa mi se isplatilo. Zvao sam ja i druge brojeve, nisam puno telefonirao (priznajem, nekad sam zbog Unlimiteda na T-mobileu pričao i više nego što je bilo potrebno, jednostavno mi se nije dalo tipkati) i računi su bili ok.
    2. Nakon par mjeseci prešao sam na Model 100, aktivirao Studentsku opciju koja na Modelu 100 besplatno podrazumijeva pozive prema Vipu za 10 lipa (na Modelu 50 plaća se 50% cijene, znači 25 kuna), ostale su mi poruke za 10 lipa i imam jedan broj besplatno. Nedavno mi je stigla poruka da mi je zadnji račun 184 kune, kada dobijem ispis, baš ću navesti koliko sam imao poruka, a koliko poziva. I još jedna zgodna stvarčica, kao pretplatniku s trajnim nalogom, besplatna mi je usluga Vip infoblic - VIC dana.

Zamjerke i nedostatci:

Kada sam prije 5 mjeseci uzeo pretplatu, nisam uzimao uređaj jer mi nije bio potreban pa sam tako uzeo neobveznu pretplatu - koju mogu raskinuti kad god poželim, samo me obvezuje biti pretplatnikom prva 3 mjeseca.
    Prošli sam se mjesec htio obvezati na dvije godine i uzeti djevojci Nokiju 7373 po povoljnijoj cijeni, ali to nije moguće. Rečeno mi je da se ja jednostavno ne mogu obvezati, tj. da mi ne mogu ponuditi ni jedan uređaj. Pitao sam ih značili to da je po njima bolje da ja sada raskinem ugovor, uzmem novu pretplatu i s njom pogodnost kupovine novoga uređaja - rekli su da je to tako, na žalost.
    Eto, to je ono što mi je nelogično i što im zamjeram.

I evo za kraj, još jedan primjer kako je VIP u mom slučaju ispravio svoju pogrješku; naime, prvi mjesec nakon aktiviranja poziva po 10 lipa prema Vipu, još uvijek su mi obračunavali kao da nisam aktivirao tu opciju (znači, 1.10 kn umjesto 0.10 kn) - to sam primijetio na specifikaciji na internetu. Osim što su mi odbili sve pogrješno zaračunato, još su mi ukupni račun smanjili za 100 kuna kao ispriku.

Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Xiaomi Redmi Note 4x
    Operater
    Tele2/ bonbon
    Bodovi
    26.050
    Nivo
    39
    Bodovi: 26.050, Nivo: 39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ovo nije vezano uz mobitele vec uz homebox ali imam razloga za kritiku VIPa kako firme zbog toga.
    Ovaj vikend sam isprobao homebox-call (znaci samo za pozive) i od tehnicke sluzbe VIPa saznao za neugodnu istinu da taj Sagemov homebox NE radi sa svim DECT telefonima. Naravno nisu mi mogli reci listu telefona s kojima radi pa su mi predlozili da isprobavam dok ne vidim koji radi :-)) Jos samo detalj, potvrdili su da homebox radi sa svim analognim telefonima ali eto tada nemas prikaz broja :-) JAKO, JAKO NEPROFESIONALNO (i mali hint, eksperimentom sam nasao da homebox radi sa Siemensom C200)

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    Samsung Inov8
    Operater
    VIP, Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja sam sasvim zadovoljan sa Vip-om, probao sam i t-mobile ali...... ne hvala! A što se tice video poziva i sl; sve u svoje vrijeme!

POZDRAV!
    BORO

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    Samsung E250 ,BQ Sie. c81
    Operater
    VIP
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo ja sam već dosta dugo na vipu i stvarno nemam nekih prigovora na njih.Kada sam imal nekih problema,sa njihovom službom sam sve riješio.
    Jedinu zamjerku imam na pretplatu,pošto kada ti istekne pretplata,i hočeš ju produžiti,nedaju ti nikakav mobitel povoljno,al sam i to riješio.
    Pošto radim u jednoj velikoj kompaniji(firmi) do neki dan ona je bila na vip-u,nikada nismo imali problema kaj se tiče veze itd.....al eto sada nedavno se prebacila na t-mobil,i stalno problemi,veza je loša,prekida,nekada se i signal gubi....pa ono za sada mi je to zamjerka kaj se tiče t-mobila.A dalje če vrijeme pokazati.
    tuborg green(zajg) The lord of the drinks!!!

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    Note 2
    Operater
    '91
    Bodovi
    11.363
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.363, Nivo: 25
    Bodovi: 11.363, Nivo: 25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Danas koristio onaj vip savjetnik za mobove, tek toliko da vidim... I sad sve su mi karakteristike vise-manje jasne.. Al sta ima oznacava zaslon? Postoje mobovi bez zaslona?
    Sex with goats isn't wrong. It's just baaaaaaaaad!

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Xiaomi Redmi Note 4x
    Operater
    Tele2/ bonbon
    Bodovi
    26.050
    Nivo
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kritika za Tomato (kad je podbrand od VIPa)

SMS poruka poslana za Njemacku mi je javilo nakon samo dva dana da ju nije moguce isporuciti a kod mene na mobitelu je namjesteno tjedan dana valjanost poruke :-(

Hardcore forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    BB 8310,U900 Soul
    Operater
    VIP
    Godina
    34
    Bodovi
    6.958
    Nivo
    19
    Bodovi: 6.958, Nivo: 19
    Bodovi: 6.958, Nivo: 19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uvijek ima signala(+),nekad nestruchnost SZK pogotovo zhenskog osoblja(-)
    Nokia-5110.3310.3510.6070.6230.6260.6230i.6280.8910.8310 ..Motorola-v3.v3i.k1..LG-ke800..Samsung-s5230.d600.e900.u600.u900.i900 Omnia..HTC-Wilidfire..Ericsson-a1018s.t29s.. SonyEricsson-t310.v610.s500.k750.j300..BlackBerry-8310 Curve..Siemens-S65

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran250 Experience Points10000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2006
    Mobitel
    Lenovo Vibe Z2
    Operater
    tomato
    Godina
    35
    Bodovi
    14.367
    Nivo
    28
    Bodovi: 14.367, Nivo: 28
    Bodovi: 14.367, Nivo: 28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Stvarno sam zadovoljan vipom, uvijek ima signala, cijene su ok al mogle bi bit i jeftinije, evo već sam 6 godina u vipu i nijednom nisam požalio.
    CARpeDiem*

Too old for this Sh**!!! Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdriveTagger First Class

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    S.G.S23Ultra/ G.Note10+
    Operater
    Telemach/Congstar
    Godina
    38
    Bodovi
    91.794
    Nivo
    73
    Bodovi: 91.794, Nivo: 73
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ...prva moja veća kritika na Vip:

Evo danas već cca. 20min nemam signala, ni na Vip ni na Tele2 (pošto još uvijek koristi vipov signal) i naravno ne mogu nikoga nazvati, a pogotovo službu za korisnike. Poslao sam upit na mail i sad čekam odgovor. Zanima me koliko će potrajati.

edit: ne znam da li je moj upit ubrzao rješavanje ovog problema, ali evo sad imam signal .
    ..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..

Too old for this Sh**!!! Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdriveTagger First Class

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    S.G.S23Ultra/ G.Note10+
    Operater
    Telemach/Congstar
    Godina
    38
    Bodovi
    91.794
    Nivo
    73
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ...evo da proslijedim i mail koji sam im poslao prije nekih 5min jer i sada, točnije cijeli dan, nemam signala:

Postovani,

postupio sam prema vasim uputama, medjutim, nema promjene, i dalje nemam
    signala. No zahvaljujuci drugom mobilnom operateru, T-mobileu, mogu komunicirat
    cijeli dan jer je njihov signal stalno PUN.
    Znam da, ako se obrusim na vas koji radite tu u sluzbi za korisnike, necu nista
    postici jer niste vi krivi za to. Za to bih Vas molio da proslijedite ovaj mail
    glavnom sefu/direktoru/tko vec naseg i vaseg "odlicnog" Vipa da mu uputim samo
    ovo:
    U 7 godina koliko sam korisinik vip broja, jednog te istog, ovo mi se nije
    dogodilo, da cijeli dan nemam signala i da me nitko od moje obitelji ne moze
    dobiti. Ljut sam na Vip jer svaljuje kvar na HT jer po T-mobileu vidim da oni
    uredno imaju punu snagu signala te njih to ne hvata - bas zanimnljivo.
    Takodjer - moja majka bi trebala nazvati svoga muza, moga oca, medjutim ne moze
    jer nema mreze/signala. Ne daj boze da je nesto hitno, a mi ne mozemo nazvati
    svoje najmilije da im se javimo, pozovemo ih u pomoc, ili kojim slucajem oni
    nas.
    Eto toliko od mene. Nadam se da cete to rijesiti, jer (prosto) ne pizdim samo
    ja, nego i moji seljani i suseljani koji takodjer trebaju mozda nekoga nazvati.
    Dosad sam mislio da ste najbolji - ali ocito sam se presao.

Pozdrav od razocaranog korisnika vase mreze.

Josip Belan
    ..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Xiaomi Redmi Note 4x
    Operater
    Tele2/ bonbon
    Bodovi
    26.050
    Nivo
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja sam prije mjesec dana kupio Homebox-call uredjaj i dosao mi je prvi racun. Odmah mi je bilo sumnjivo jer je pretplata bez PDV bila 95kn a ta tarifa je 80kn.
    U SZK su bili ljubazni i rekli da je problem u tarifi jer su mi u VIP centru u Radicevoj-Os ukljucili krivu tarifu (ne onu call po 80kn, vec onu od 150kn) i da ce me netko iz financija nazvati da rjesimo problem.
    Sutradan me je nazvala zenska osoba i odmah pocela sa pricom kako sam ja potpisao ugovor i s obzirom da se podrazumjeva da moram procitati prije potpisivanja ne moze mi nista napraviti sa racunom vec ja samo mogu otici traziti promjenu tarife. To mi je diglo tlak jer tko bi lud uzimao tarifu sa internetom a dobijes homebox s koje se moze samo telefonirati. Tako smo se nas dvoje prepucavali, ona tvrdeci da je ugovor punovazan i tu se ne moze nista a ja je pokusvajucu uvjeriti da su oni u VIP centru pogrijesili. Inace na ugovoru pod tarifom mozes odabrati "homebox" ili "voice i data". Uglavnom nakon sto sam skroz popizdio i trazio njene podatke i sefa, dosli smo sasvim slucajno do podatka da ona ne zna da se kutije za homebox i homebox-call razlikuju (te o tome i tarifa ovisi). Tek nakon tog argumenta ona je pristala nazvati djelatnike u tom centru i razjasniti situaciju. Nazval je nakon par minuta i potvrdila da su oni pogrijesili i kako ne mogu stornirati taj racun ali eto odbit ce pretplatu za sljedeci mjesec. Eto happy end ali mrzim kad ti pocnu sa pricom da si ti odmah kriva umjesto da pita zasto je doslo do problema.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2005
    Operater
    T,T,T
    Bodovi
    5.659
    Nivo
    17
    Bodovi: 5.659, Nivo: 17
    Bodovi: 5.659, Nivo: 17
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pa lakše joj sve svaliti na tebe nego da se trudi naći riešenje.
    Treba sam biti uporan ili se pozdravi sa novcima.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    May 2005
    Mobitel
    Samsung E900
    Operater
    VIP
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

cijene

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    VeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    desire,desireHD,BB Bold,
    Operater
    VIPnet
    Godina
    52
    Bodovi
    27.756
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.756, Nivo: 40
    Bodovi: 27.756, Nivo: 40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @ //Wild-Boy\\-- Sto mislis na koji su naci Vipove (i Teletove i Tcomove) bazne stanice povezane sa ostatkom svijeta ? eto moje je misljenje da ti je optuzba neosnovana.
    dobar grah daleko se čuje

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Xiaomi Redmi Note 4x
    Operater
    Tele2/ bonbon
    Bodovi
    26.050
    Nivo
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao 10aLEX Pregledaj post
    ...Nazval je nakon par minuta i potvrdila da su oni pogrijesili i kako ne mogu stornirati taj racun ali eto odbit ce pretplatu za sljedeci mjesec. Eto happy end ali mrzim kad ti pocnu sa pricom da si ti odmah kriva umjesto da pita zasto je doslo do problema.
    Nastavak sage:
    Evo, nakon mjesec dana dosao je i drugi racun i opet greska. Na ovom racunu su mi opet zaracunali 150kn pretplate i ujedno oduzeli pretplatu od 80kn (kako je obecano :-). Ocekujem da mi se opet javi dotican osoba iz Sluzbe za prituzbe i da opet pokrenem pricu zasto mi nije promjenjena tarifa (da podsjetim ja bih trebao placati 80kn pretplate za "homebox-call", a ne 150kn koliko kosta kod "homboxa"). Vidjet cu sto ce mi ovaj put reci.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    k800i
    Operater
    Tele2
    Bodovi
    6.295
    Nivo
    18
    Bodovi: 6.295, Nivo: 18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nastavak sage:
    Evo, nakon mjesec dana dosao je i drugi racun i opet greska. Na ovom racunu su mi opet zaracunali 150kn pretplate i ujedno oduzeli pretplatu od 80kn (kako je obecano :-). Ocekujem da mi se opet javi dotican osoba iz Sluzbe za prituzbe i da opet pokrenem pricu zasto mi nije promjenjena tarifa (da podsjetim ja bih trebao placati 80kn pretplate za "homebox-call", a ne 150kn koliko kosta kod "homboxa"). Vidjet cu sto ce mi ovaj put reci.
    I šta su ti sad smuljali!?
    Opet nisu oni krivi, bla bla!?
    Zadnji uredio grgohrhb : 30-05-2007 u 22:14
    Koji bilo!

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Xiaomi Redmi Note 4x
    Operater
    Tele2/ bonbon
    Bodovi
    26.050
    Nivo
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jos me nisu kontaktirali!
    Meni istice 48.sat kako sam predao prituzbu.

Zna li netko koji je rok da ti se javi netko iz Sluzbe za prituzbe?

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    k800i
    Operater
    Tele2
    Bodovi
    6.295
    Nivo
    18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zna li netko koji je rok da ti se javi netko iz Sluzbe za prituzbe?
    Mislim da uopće nema nekog roka za javljanje.
    Pokušaj ih zvat ponovo i reci im da ćeš prekinuti ugovor zbog njihove greške.
    Koji bilo!

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Xiaomi Redmi Note 4x
    Operater
    Tele2/ bonbon
    Bodovi
    26.050
    Nivo
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Saznao sam vrijeme javljanja, 24 sata je.
    Jucer sam opet prijavio zalbu i cekam hoce li me danas zvati.

Hah, prekinuti ugovor koji je potpisan na 24mjeseca (tko zna koje su implikacije).

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Apr 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Saznao sam vrijeme javljanja, 24 sata je.
    Jucer sam opet prijavio zalbu i cekam hoce li me danas zvati.

Hah, prekinuti ugovor koji je potpisan na 24mjeseca (tko zna koje su implikacije).
    Implikacije su vjerujem kao i kod svih drugih - pretplata x24

Ako ti je ta žalba vec bila u obradi i ako si postigao zvanicno dogovor sa odgovornom osobom vjerujem da ne bi trebalo biti problema, a zasto nisu odmah
    ispravili - neb' znao.

+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 24 1 2 3 4 5 11 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Bonbon - kritike/pohvale korisnika
    By krokan in forum Bonbon
    Odgovora: 1093
    Posljednji post: 05-02-2022, 22:45
  2. T-mobile- kritike/pohvale korisnika
    By Inovator in forum T - Mobile
    Odgovora: 815
    Posljednji post: 22-11-2021, 15:05